Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    02. Listopad 2017. 22:47

Mamuka zamisli ti njih dvojice, oni se rugaju s nama 😂
    Nama su komodu za presvlacenje i krevetic kupili moja sestra i zet... Nasla sam super komodu koju cu kasnije iskoritit u djeciju sobu jer kad se digne oni dio za presvlacenje je obicna komoda

maca1510
    02. Listopad 2017. 23:00

Mamuka

Maca super za pregled! Na kraju ćeš ti i prinit 😂
    Ja ću komodu iz Ikee jer ove dječje su nerazumne sa cijenama a i šta poslije s tom komodom? Nit će mi pasat u dječju sobu a bome ne triba ni meni to u sobi.
    Maca mene sad brine šta su nam bebaci postali isti po kilaži a tvoj je uvik bio veći…. Ko će to rodit 😱😱

Daaaaa, i ja se to mislim,treba to izgurat iz sebe 😂  

url=https://daisypath.com]

Barkleys
    02. Listopad 2017. 23:20

sretna

Ja nisam spremna jer znam sta me ceka i uzasavam se velicine bebe

Hahahahaha. Da, to je iskustvo. :D :D :D

Hope
    02. Listopad 2017. 23:39

sretna

Ja nisam spremna jer znam sta me ceka i uzasavam se velicine bebe

Joj mene isto strah toga zato kaj mi cijelo vrijeme govore da je veća beba,i sad u 34 tjednu na pregledu je imao 2600 tako da do kraja bit će bas bucko!! 

Meni je ovo prva trudnoća i sve mi je novo,zanima me dal npr oni induciraju porod ako vide da je beba već veća ili puste da sve ide svojim tokom,dali ako procjene veliku bebu šalju na carski,imam milijun pitanja a znam da ako ih postavim tamo u Petrovoj NEĆU dobit odgovor 😂😂

• Mrvica
    03. Listopad 2017. 00:12

maca1510

Evo i ja sa pregleda. U 3 tjedna udebljala sam se 900 grama,wohooo, bas sam izgubila apetit… Beba je 2300, reka mi je gin da je to super, tako da cini se da je sve on uzeo sebi 😂 ali imam ja zaliha tako da nema straha. Bebac je okrenut glavom dole, otvorena nisam, ugl sve je dobro 😀
    Bila sam cijeli dan u shoping i kupila sve za bebu i cak sebi za bolnicu pa nek sam ja mirna al nikako komodicu da kupim. Jednostavno nemogu dat 1500 kn za 3 ladice. Di ste vi svoje kupovali? Mislim nije problem novaca ali toliko su lose a toliko skupe da mi je to 

Bas mi je drago da je sve ok. 
    Mi smo terminuse 😊 i ja odlucila od sutra se bacit na pripreme - prvo sta mi jos fali za bolnicu pa onda dalje..
    Isto trazim komodu.. i slazem se s ovim sto kazes. Nisam jos isla po ducanima, samo na internetu gledala..i nista nisam nasla. Meni se cini super neka koja ima jednu otvorenu policu pa ispod ladice. Tako da na policu se slozi ono sto treba biti pri ruci za prematanje a u ladicama robica.. gore bih stavila podlogu za prematanje.. e sad, treba to naci 😄

maca1510
    03. Listopad 2017. 00:19

Mrvica

maca1510

Evo i ja sa pregleda. U 3 tjedna udebljala sam se 900 grama,wohooo, bas sam izgubila apetit… Beba je 2300, reka mi je gin da je to super, tako da cini se da je sve on uzeo sebi 😂 ali imam ja zaliha tako da nema straha. Bebac je okrenut glavom dole, otvorena nisam, ugl sve je dobro 😀
    Bila sam cijeli dan u shoping i kupila sve za bebu i cak sebi za bolnicu pa nek sam ja mirna al nikako komodicu da kupim. Jednostavno nemogu dat 1500 kn za 3 ladice. Di ste vi svoje kupovali? Mislim nije problem novaca ali toliko su lose a toliko skupe da mi je to

Bas mi je drago da je sve ok.
    Mi smo terminuse 😊 i ja odlucila od sutra se bacit na pripreme - prvo sta mi jos fali za bolnicu pa onda dalje..
    Isto trazim komodu.. i slazem se s ovim sto kazes. Nisam jos isla po ducanima, samo na internetu gledala..i nista nisam nasla. Meni se cini super neka koja ima jednu otvorenu policu pa ispod ladice. Tako da na policu se slozi ono sto treba biti pri ruci za prematanje a u ladicama robica.. gore bih stavila podlogu za prematanje.. e sad, treba to naci 😄

Bas sam sad malo prosurfala po ikeinoj stranici i stvarno ima komoda po puuuuuunoooo povoljnijim cijenama samo zato jer nije sa djecjeg odijela. Ja sam danas gledala u bubamare,babyland,magic baby i cijene su strasne,najjeftinije 1200 kn ,ali sve te komode imaju bas malo mjesta i uopce nisu kvalitetne. A to sta ti trazis nisam nigdi vidjela i stvarno ti je super ideja, to bi bilo bas zgodno! 

url=https://daisypath.com]

Hope
    03. Listopad 2017. 00:42
    Mi smo si uzeli u Ikei ovu komodicu i ormar,bas sam se nekak zaljubila u to
    Mi smo si uzeli u Ikei ovu komodicu i ormar,bas sam se nekak zaljubila u to

Mi smo uzeli ovu komodicu i ormar u Ikei,bas sam se nekak zaljubila u to 😍

Giovi
    03. Listopad 2017. 02:02

Mi smo uzeli ovu za 900kn u emezeti. S tim da sam ja trazila da mi je za tv i da ima i ladice i police,i tek kasnije sam odlucila da ce mi taman biti za bebinu robicu koju sam mislila staviti u jedno krilo naseg ormara.

• Barbi13
    03. Listopad 2017. 07:19

Dobro jutro cure,Hope komodica i ormar su super i super povoljno si prosla.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Belle84
    03. Listopad 2017. 07:40

Evo cure mi smo kupili onaj Dianatal gel, ne znam hoce li pomoci ali odmoci nece sigurno. Kolegica s posla ga je imala na porodu na sv.Duhu i nije popucala tj. nisu ju rezali, izgon je bio puno laksi. Javim vam svoje dojmove kad probamo 😊. Znaci on samo pomaze da beba lakse sklizne kad je u porodjajnom kanalu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.