Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    02. Listopad 2017. 21:18

Cure do kojeg tjedna se uzima magnezij? Kad se preporuca prekid, s punih 37tt ili?

maca1510
    02. Listopad 2017. 21:18

sanjchi255

maca1510

Evo i ja sa pregleda. U 3 tjedna udebljala sam se 900 grama,wohooo, bas sam izgubila apetit… Beba je 2300, reka mi je gin da je to super, tako da cini se da je sve on uzeo sebi 😂 ali imam ja zaliha tako da nema straha. Bebac je okrenut glavom dole, otvorena nisam, ugl sve je dobro 😀
    Bila sam cijeli dan u shoping i kupila sve za bebu i cak sebi za bolnicu pa nek sam ja mirna al nikako komodicu da kupim. Jednostavno nemogu dat 1500 kn za 3 ladice. Di ste vi svoje kupovali? Mislim nije problem novaca ali toliko su lose a toliko skupe da mi je to strasno.

Ja cu je izet u Yisku. 4 ladice 700 kn…

E danas sam tu istu vidjela u ysku i rekla sam da cu nju uzest samo da moram izmjerit gore kolika bude ona podloga za prematanje. Jer su stvarno bezobrazni sa cijenama u ovim baby ducanima!

url=https://daisypath.com]

• sretna
    02. Listopad 2017. 21:36

Sanjchi, maca identicna takva komoda u ikei je 400 kn, a puno kvalitetnika od te u yisku

• sretna
    02. Listopad 2017. 21:37

sretna

Sanjchi, macaidenticna takva komoda u ikei je 400 kn, a puno kvalitetnika od te u yisku

Krivo sam napisala, 550 kn je

maca1510
    02. Listopad 2017. 21:45

sretna

sretna

Sanjchi, macaidenticna takva komoda u ikei je 400 kn, a puno kvalitetnika od te u yisku

Eeee a ja u Splitu, kad platim dostavu dodem na isto🙈 al da, cula sam da u ikei ima povoljnih takvih komoda

url=https://daisypath.com]

• Mamuka
    02. Listopad 2017. 22:02

Maca super za pregled! Na kraju ćeš ti i prinit 😂
    Ja ću komodu iz Ikee jer ove dječje su nerazumne sa cijenama a i šta poslije s tom komodom? Nit će mi pasat u dječju sobu a bome ne triba ni meni to u sobi.
    Maca mene sad brine šta su nam bebaci postali isti po kilaži a tvoj je uvik bio veći.... Ko će to rodit 😱😱

• sretna
    02. Listopad 2017. 22:13

maca1510

sretna

sretna

Eeee a ja u Splitu, kad platim dostavu dodem na isto🙈 al da, cula sam da u ikei ima povoljnih takvih komoda

A da, dostava se ne isplati

Barkleys
    02. Listopad 2017. 22:31

Kako se bliži termin ja sam nekako sve više zen po pitanju poroda. Naravno moram još kupiti tisuću sitnica i ništa nije spremno, i ne, ne bi htjela roditi puno prije termina, ali... Ne znam jel to zato što vas je dosta već rodilo i što sam pročitala sva ta iskustva pa sam valjda ono spremna na najgore, a nadam se najboljem. Pomirila sam se sa svime. Baš sam si zen! :D

No, pretpostavimo da ću za par tjedana pjevati drukčiju pjesmu! :D :D :D

Hope
    02. Listopad 2017. 22:37

Hedgehog tako isto i ja,ja cijelo vrijeme imam neki osjećaj da će bit prije termina,i da će bit u nekim noćnim satima 😂😂 i znam da je još rano al cijelo vrijeme razmišljam:dal je danas taj dan 😂😂?? 
    A moj muž cijelo vrijeme govori ja sam spreman,ja sam spreman hahaha ja si mislim (JA TREBAM BIT SPREMNA) a nisam još,psihički 😂😂

• sretna
    02. Listopad 2017. 22:41

Ja nisam spremna jer znam sta me ceka i uzasavam se velicine bebe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.