Kleaiva, i mene ledjs bole. A sjedenje...ajme, kao da se 'probija' kroz zdjelicu, precudan feeling
Barbs, laku noc i odmori 😘
Yel…. slažem se s onim sto ti je Violeta bila napisala vezano za odnose..... a sobica vam je lijepa ❤️
Luce… ljekarna... tako i ja 😂 Braun termoscan 7, par mustella proizvoda, purelan za bradavice, trudi podloge jednokratne za prematanje i par sitnica i puf 1000kn 😂
Biti vani s bebom…. da, svakako! Bit ce zdravije! Samo neka nije magla i nista im ne smeta 😁
Pelene…. mi smo se također odlučili za Pampers Premium Care, imamo jednu jedinicu, i tri mala pakovanja jedinice, i imamo tri dvojke 😁 Pa ćemo vidjeti... zasada smo opskrbljeni 😂
Radovi u stanu.... moj tata dolazi pomoći mom suprugu kreciti za vikend. Sutra navodno trebaju staviti majstori rolete, mada ja nekako mislim da nista od toga i muka mi je od majstora, to sve ulazi obučeno i po tepihu, a ja dobijem blagi živčani slom 😰 Neka odu vise 😰😰😰😭

Luce kod nas je to tu negdi po običajima. Meni srica ti kojima bi trebala sve to pripremit nisu dolazili prvi misec dana, a ovi šta su nam dolazili su stvarno ono najuža rodbina i za njih me ne briga da bude sve po P.S.u jer mislin da bar s njima ne mora bit protokol a muž bi to odradio sam šta je za njih bilo.
Koliko sam skužila tvoj je kuhar tako da se bar ti ne moraš brigat oko toga. On će znat i kolače napravit😉
Sto se tiče pelena mi smo većinu vrijedna proveli na lidl-u i pampers plus puffies kad je bas bilo opsadno stanje sa promakanjem jer su nam najbolje bile ali malo su skupe da ih kupujem ako prolazi i pampers ili lidl.
Sad ćemo pocet sa pampersom pa ćemo vidit. Sve je to od bebe do bebe a i pisonja je za mene već drugi svit pa ću pocet nekim klasikom.
Yel super je taj vas dio, uredno i ugodno. A ovo ostalo....
Ovo za lidlice.... nisam čitala članak jer ne želim popi..it al to je strašno sta se od dice radi. Roditelji možda ne kuže da Dica kopiraju njihovo ponašanje ali toliko površnosti je prestrašno. Meni je apsolutno neprihvatljivo da dica od 3 god toliko brinu o robi i izgledu ko da im je 20+. Micici oblačim i ono šta ona ponekad ne želi. Ritko kad da ima tako neke ispade da nešto neće obuć al to ne obadajen nema šanse jer sizim na priču da tako mala dica sebi biraju šta će obuc....

"Lidlići" to su definitivno čuli od roditelja. Mada, ne znam za vas, ali meni je danas kolekcija u Lidlu bila jako skupa, pa čovječe ja sam dva Zara bodija (bodi benkica) izuzetnog pamuka platila 56kn, dva u H&Mu za 8€. I tako pohvatala na akcijama... ovo je meni preskupo za jedan Lidl. Ne kažem da nije kvalitetno... ali taj Lidl je počeo imati kolekciju i predstavljati se kao nova Zara 😂 Pogotovo ona Hajdi Klum kolekcija 😂 Uzela sam si samo grudnjake za dojenje, a ovu ostalu robicu sam sve kupila usudila bi se reci u kvalitetnijim trgovinama na akciji po daleko manjoj cijeni.... vestice, kombinezoni, vreće za spavanje i sl....

I kad vidim pidamicu tanku ko flis papir... ne mogu vjerovati sta prodaju... ili dvije/tri tetre za 70kn.
I ona looney tunes je bila 40kn. A ove sad 70. Majko mila....

Mc_mouse ovisno o materijalu ali ni Zara ni HM nisu ništa kvalitetniji od lidla. S micicom sam koristila sva 3 i ne mogu rec da mi je nešto tu odskakalo. Ako nešto platiš jeftinije i ima tanji materijal ne možeš očekivati čudesa al mislim da svakako može izdržat period korištenja za 1 dite, minimalno.
Ja sam kupila danas tetre i stvarno su deblje nego one looney tunes. Deblje su i od onih tetrica sa ethereala. Uzela sam ih isključivo šminke radi ali su bas dobro debele.
Majčice i hlačice nisam uzimala jer sam micici uzimala prošle jeseni iz ove linije majčice koje su se razvukle. Nisu odmah i nisu sve ali s vrimenom jesu dok vestica iz te linije je nepromijenjena nakon miseci pranja na tjednoj bazi ako ne i cesce.

Mc_mouse skupe se troskovi za sekund.... Drago mi je da nisam jedina koja 'ranije' sprema sve stvari za bebu.... Izludjuju me sestra i muz po tom pitanju, kao sta se zurim ono sto ne kupim dok rodim oni ce kupit, uopce me ne razume... Ne mogu bit mirna dok nisam sve pripremila...
Mamuka to je istina po tom pitanju se stvarno mogu oslonit na njega.... I da ce pokupiti za gostima i sve...

Uuff, eto mene budne . Diego je trazio cicu+bio je nemiran pa sam ga isla i promijeniti al se nije pokakao hahah
KleaIva, vjerujem ti za porodiljni.... Ja sam prije kraja bila uuuuzasno umorna. Grozno.
Mc Mouse, aaajmeeee i kod tebe radovi?! Juhuhuu
Kiki, ako se ne varam, tebi se brat zeni??? Sutra??
Mamuka, i ja riknem na osude... Grozno..
Sretno sutra na pregledu svim curama koje ga imaju... Ako ga ima neka...
Senoritakova, kakvo je stanje kod tebe???

Luce, ne skusaj nikoga, pogotovo ako imas svoju zaradu!! Ja nisam imala i eto-prc-sve su za mene morali rijesavati i kupovati dok sam bila u bolnici i kad amo vec bili doma... Muz je pizd* jer je skuzio da jako puno robice nema... Ja sam sutila ili bi namjerno s Diegom pricala: eeeetooo... Nisu me slusali kad je trebalo i sad su svi nervozniii... NAMJERNO... Da me svi cuju
Idem spavati dok Diego ne odluci da je vrijeme za slijedece budjenje ahahahha

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji