Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    02. Listopad 2017. 20:23

Yel

(Ostavila sam rtl na tvu i tipkam po mobu….pocne ‘ljubav je na selu’….gledam i nez sta rec, sram me za te ljude koji su se prijavili, bas se najezim kad vidim ekipu..)

I ja gledam ljubav je na selu katastrofa

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    02. Listopad 2017. 20:24

Poslje okrenem na novu i kemala

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    02. Listopad 2017. 20:32

Cure, nadam se da vas bebaci nece iznenaditi previse rano... A i ako iznenade, dobro dosli! 
    Ja cekam filmove na cinestaru  Diego spava. Sad je bas muz dosao s treninga. 
    Ljubav je na selu - sramota 

Belle84
    02. Listopad 2017. 20:32

Sanjchi ti mozes bit bez brige, sutra ulazis u termin 👍🏻😊🎉
    Kazu da je punih 37 tt termin...

barbs
    02. Listopad 2017. 20:34

Nada Rubi(pas) me prvih  dana ignorirala... Jucer i danas je vec druga prica... a malog nije vidjela... u kolicima je on... Vrti se oko kolica, pogotovo kad netko gleda malog... I ona trazi paznju... Ali nama pas nije u kuci vec u boxu vani...

barbs
    02. Listopad 2017. 20:34

Belle, da, i ja sam cula to za 37 tj... Tada je rodila moja frendica twinsice... 

• Mamuka
    02. Listopad 2017. 20:42

Luce pitaj ga kad dodje da ne pišem. Al oni su se upoznali prije par miseci. Samo nisan pohvatala kako su došli na temu nas. To moran priupitat 😂
    Moje ruke uopće ne lice na moje ruke. Noge su mi teške i osjećan ko da su se napuvale a muž kaže ma nisu al vidim da su stalno lagano otečene, navečer poprilično. Samo njemu to sve OK. I sva me obuća stišće a inače imam bas jako usku nogu i sad me to živcira i neugodni mi je.
    U 1T nisam imala ništa od ovih problema 😛

maca1510
    02. Listopad 2017. 20:43

Evo i ja sa pregleda. U 3 tjedna udebljala sam se 900 grama,wohooo, bas sam izgubila apetit... Beba je 2300, reka mi je gin da je to super, tako da cini se da je sve on uzeo sebi 😂 ali imam ja zaliha tako da nema straha. Bebac je okrenut glavom dole, otvorena nisam, ugl sve je dobro 😀 
    Bila sam cijeli dan u shoping i kupila sve za bebu i cak sebi za bolnicu pa nek sam ja mirna al nikako komodicu da kupim. Jednostavno nemogu dat 1500 kn za 3 ladice. Di ste vi svoje kupovali? Mislim nije problem novaca ali toliko su lose a toliko skupe da mi je to strasno. 

url=https://daisypath.com]

02. Listopad 2017. 20:48

(I ja gledam kemala (novu) 👌🏻)

02. Listopad 2017. 21:02

Maca, super za pregled 👍🏻 , i za kilazu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.