Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebushka
    29. Rujan 2017. 10:45

ugl, očito su skužili odmah da je neko sranje, doktorica čupa posteljice, ja se derem, muža brzo izvode, dolazi ih još u boks, neka dokica pita zašto nismo u sali, stavljaju mi masku na facu, ja je odgurujem govorim ne mogu disat, žena kaže ima 8 litara kisaka, ja se natežem s njom... zadnja misao mi je bila, ok, kad se počnem gušit skužit će da joj ne radi aparat 
    da skratim... ekstra jako krvarenje, dio postejlice se zalipija i nešto s maternicom, jedva izvukla živu glavu, dali mi u dva dana 5 vrećica transfuzije da bi mi hemoglobin doša na 81! i još k tome skužila sestra na intenzivnoj da ne mogu piškit a sve natečeno od šava, mora je doć primarijus osobno da mi stavi kateter (sestre i doktori nisu uspili), Bogu fala pa sam ih pitala imaju li neki lokalni anestetik jer je i to bolilo ko vrag... moj zaključak, porod je mila majka u usporedbi s bolovima nakon poroda. 

• Bebushka
    29. Rujan 2017. 10:50

sreća u nesreći, zbog te hitne operacije nisam osjetila šivanje  i nisam se morala dizat skoro tri dana iz kreveta, prvi dan smo probali pa sam se onesvijestila...tako da su me one prale i njegovale. boravak na odjelu noćna mora, jedva se držim na nogama, sestre očekuju da ću se pobrinit za dvi bebe... Bogu fala pa su počele luđački sisat od prvog stavljanja, bojala sam se toga, jer se skoro 24 sata nismo vidili od poroda... bebe su izašle jedna 2,7 druga 2,9 kg obe apgar 10/10, njih dvi su super, to vam je to, šta se moje priče tiče, sad kad pogledam unazad bila je to prava pustolovina i Bogu hvala na divnom osoblju u rađaoni i na intenzivnoj, vride zlata koliko su teški.
    ako nekoga zanimaju detalji oko merkura, neka pita, ne znam koliko ću još vas moć pratit, jer kad ne dojim tribala bi bar malo odspavat da nisam krepana. na nagovor moje splitske doktorice su me pustili odmah u ponediljak, jer mi je na odjelu bilo preiscrpljujuće, došla mi je mama ja samo ležim i dojim i malo se mazim s bebama... dok mi se željezo bar malo ne popravi ne mogu ništa više od toga... 

• Bebushka
    29. Rujan 2017. 10:51

rekla sam vam da će mi trebat par stranica... oprostite, al tako vam je to kod mene izgledalo, još da vam postam slikice beba...predivne su 

Barkleys
    29. Rujan 2017. 10:52

Violeta - skockani Leon za prvi kirvaj <3

Barbs - ajme ajme. Koji zavodnici. Nisam popratile vama je pupak otpao? Uopće se ne kuži na slici...

Bebuska - oprosti ali smiješno mi je bilo ono na početku, ti si svugdje "obilježila" teritorij. I ono, da ti je neugodno jer trud ne dolazi.  Žao mi je za komplikacije kasnije. Ajde sve je prošlo dobro, ali opet i sam stres je grozan a kamoli bol. Uf, Uf... Želim ti što brži oporavak. :*

mc_mouse
    29. Rujan 2017. 10:55

Kako lijepo skockane bebe 😍😍😍😍😇😇😇😇

luce <3
    29. Rujan 2017. 11:00

Bebushka ufff, bome si se napatila, al srecom sad ste sve tri uredu!! Zelim ti brz oporavak!!! 

barbs
    29. Rujan 2017. 11:16

Uffff, krenem čitati ono što nisam. Zove me nona. Završim s razgovorom. Zove me Diego. Završim s Diegom. Zove me tata. Završim s tatom i dođe nona od muža 
    Idem doručkovati. Danas smo Diego i ja dosta produžili. Onda pročitam sve 
    P.S. Hvala na komentaru  i na komplimentima  Diego vam pusu šaljeee! 
    P.P.S. Violeta, maleni je presladak!  Ljepotan!  Btw. Što je kirvaj? 
    Luce, znam da te živciraju. I mene su. Zato mi je drago što na kraju su skužili neke stvari  Ali zato svi moraju trčati sad kad im kažem: idite kupiti to i to i to 
    Pampresice - kod nas ih svuuuugdjeeeee ima za kupiti!!! (NE SJEĆAM SE TKO JE PITAO!)
    Kiki, samo ti pomalo s pripremama i nemoj se previše umarati. Uživaaaajteeee sutra!!! 
    Jastučići za cice - imam iz lidla, a isprobala sam i babylove...  U lidlu je bila akcija još pred koji mjesec, pa sam iskoristila.
    Sanjchi, samooooooooooooo pomalo!!! Moraš što više odmarati! 
    E sada idem jesti. Ovo je ono što sam zapamtila od jutra. Kasnije nastavim.

treca_sreca
    29. Rujan 2017. 11:27

mc_mouse

Mamukanaravno da ovisi o materijalu. Ima puno skupih i brandiranih krpica koje su gore nego od neke sa tržnice. Ja sam stvarno birala sve ranije. Nista ne kupujem na mus, pa nisam ni uzimala sranja. Ta Lidlova kolekcija jučer je bila predivna, ali vestica… za te novce sam uzela troduplo deblju i kvalitetniju u GAP-a, a jos bolju i povoljniju u NEXT-a. Pa razmišljam i ako jednog dana budem nešto prodavala, prije cu prodat takve stvari nego iz Lidla. No dobro, kod mene je vec veći stupanj ekonomskog i tržišnog razmišljanja 😂 Looney tunes pidamu uzela dvije. Jedna je bila 40kn ako se ne varam. Došla doma. Ruka mi se vidjela kroz nju. Vratila ih obe. A u baby centru za 100kn dobila tri predivne i kvalitetne. Znaci jedna jos povoljnija nego u Lidla. Meni je samo zao sto toliko napuhuju stvari za bebača 🙁

Samo da ovo zakomentiram....dosla sam da kazem tko nije jucer bio.u lidl...nek ode danas ako sta ima da je ostalo.
    materijal je presavrsen
    ja sam isto "razmazena" glede robice i materijala, prvu dvojicu sam na ebay uk oblacila uvik u next gap mamas&papas marks&spencer i sl....najfiniji materijali....
    za LIDL sam vec rekla da je "kako kad"
    Nekad koriste stracaste materijale
    kso npr za looney tunes kolekciju...bile su simpa slikice dezeni al materijal - ne bih to kupila da mi poklone
    a ova jucer "pure collection" je extra....ja sam nakupovala zalihu pidzamica sta 1dijelnih sta dvodijelnih (hlacice) za total 500+ kn
    i grudnjaci za dojenje top materijal (ono kad je bilo na ljeto..im je bio grozan umjetni materijal, al ovo je od jucer - superr)
    Pa tko nije...trk u LIDL

žena-majka-carica:)

I_me
    29. Rujan 2017. 11:28

Ajme bebuska bome si se napatila!!! Ali glavno da ste sada ok! Cestitam na curicama 😍
    Jastucice sa cice koristim iz lidla. Kad je bila akcija sam se nakupovala. Za sada su mi ok.

violeta1
    29. Rujan 2017. 11:29

Barbs Diego je pravi frajercic 😘😘
    I imamo isti komplet, i iste carapice hehe 😊😊😊
    Bebushka ajme bas si se napatila...joj mi mame svasta prozivimo na porodu i onda svaki dan se borimo sa bolovima i za nase malene bebice.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.