Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    29. Rujan 2017. 10:13

violeta1

Evo Leon se danas malo skockao…kod mas js kirvaj danas pa da nam bude frajer. 😊

Pravi muskarac

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Bebushka
    29. Rujan 2017. 10:15

imam ove:
    http://www.bolha.com/igrace-otroska-oprema/otroska-oprema/pripomocki-za-otroke/pripomocki-za-dojenje/prsne-skoljke-philips-avent-1317788448.html
    i za sad su spas, žao mi da mi mliko ide u jastučiće i pelene, meni svaka kap dobro dođe s ove dvi proždrljivice 

• Bebushka
    29. Rujan 2017. 10:21

postala sam i na mama temi pa di prije primjetite:

treca sreca i ostale iskusne mame, iskustva s električnom izdajalicom, pliiiiz?
    otpast će mi ruka!!!

• Bebushka
    29. Rujan 2017. 10:25

OK ljudi, evo imam malo vremena pa da brzo složim priču s poroda:
    cijeli dan sam bila ekstra umorna i bolija me donji dio leđa, al ne bi nikad rekla da su trudovi...
    još tjedan prije toga sam skužila da mi lagano otječe sluzni čep, moj nije bio kompaktan nego bš ekstra sluzav, za pobrisat se mi je trebalo pola role wc papira i znači, navečer skužim ostatak čepa i malo sukrvice...al onda to malo sukrvice u sve više krvi i dosta svježe... zovem rodilište jel to zabrinjavajuće, kažu dođite

• Bebushka
    29. Rujan 2017. 10:29

dolazim malo iza jedan ujutro, zakrvavim sobu za pregled i tenisice dok sam se skidaladoktorica kaže, 5 cm otvorena, idem na ctg, osjećam da krv teče, al zeznila sam se, otišla plodna voda tako da sam bila u toploj lokvici na stolu mislim da su mi tad već počeli trudovi, al imam onu slavnu DEMENCIJU, baš si ne mogu više skroz predočit te bolove, LUCKY ME!!
    treća postaja koju sam im zasrala je soba za klistir (stvarno nije strašno) tu sam već počela povraćat od bolova, primalje su bile divne, stvarno ti nije neugodno zbog svog nereda koji stvaraš oko sebe.

• Bebushka
    29. Rujan 2017. 10:32

primalja kaže doktorica je rekla da u 3 ujutro trebam bit u boksu...i sad ono čega sam se grozila i najviše bojala mi se i dogodilo, polegli me na lijevi polubok i miruj  većinu trudova prodišem, pratim one brojeve na ctg-u, najčešće idu do 127, par gadova ih je došlo do 127 spustili se na 80 pa opet na 127. tu i tamo se glasam, provjeravaju me, znači od 3 ujutro sam bila full otvorena ali ko i marijana (ako sam dobro zapamtila) nikako da se beba malo spusti... baš čudno, unatoč ležećem položaju beba se ne spušta, koje li ironije trebala sam reć mužu da dežura kad dolaze i u međuvremenu skakat il radit čučnjeve... znam za drugi put.

• Bebushka
    29. Rujan 2017. 10:37

ne znam jesu ima li neki poseban razlog il se beba ipak malo spustila... malo prije sedam počela je akcija (hvala Bogu pa je doktorica koja me primila u TA bila tu noć dežurna ona me i porodila, baš smo si kliknule od prvog pregleda, obe iz Splita i to ) muž je nabroja njih 12 u boksu, napokon me okrenili na leđa za tiskanje - to je takvo olakšanje, preporodila sam se!!
    skužila sam neke inekcije, mislim da je to anestetik za epi, ugl, već su mi objasnili kako se tiska, čekamo trud, ja tiskam, u tri puta valjda tijekom jednog truda, čujem nekog da vrišti (i pitam se jel to ja vrištim) i vidim veliku rozu bebu ispred sebe, svi viču bravo čestitamo, ja u euforiji, genijalan osjećaj, došlo mi je da zapjevam 

barbs
    29. Rujan 2017. 10:38
    Pozdraaaaav curke
    Pozdraaaaav curke

• Bebushka
    29. Rujan 2017. 10:40

al tu nije za mene gotovo, kažu super, sad isto tako, kad dođe sljedeći trud, jedna doktorica mi druži bebu u trbuhu i gura je da se ne okrene, ALI sljedeći trud ne dolazi, doktor kaže pojačajte na 25 (valjda drip šta li) ja gledam njih, oni gledaju mene... trud ne dolazi... totalno neugodna situacija, došlo mi je da se ispričam šta ih zadržavam 
    onda je počea stizat neki polovični pa sam počela tiskat, doktorica gura, primalja izvlači, ova je malo zapela, prvo skoro, pa glava pa ostatak... izašla je ljubičasta, i sad, tko ne želi neka ne čita dalje, jer počinju komplikacije... tadadada

luce <3
    29. Rujan 2017. 10:43

Violeta i Barbs imate prave male zavodnike 😍😍
    Barbs i Yel ma ne slusam ja njih ja sve pripremam, nego me zivciraju... Mislim da ako ne pripremim sve a uhvate me trudovi da im ne bi dala da me voze u rodiliste 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.