Ajme sobice, brletić i Yel super su vam komodice... Baš ste super sve sredili. Nama je stigla kolijevka. Dobili smo je. Stara je, ali još služi. A izgleda onak čsrobno. Kinderbet nam je malo naknap u sobi, pa kupujemo vrijeme s kolijevkom. Kad donesem od mame sve stvari poslikam ju.
Btw jel ima netko od vas kolijevku? Jeste vidljivi negdje ogradice za kolijevku?
Mame koje ste rodile jeste zadovoljne sa babylove ili da uzmem pampers
Nisam rodila, ali sam čula da nikako Pampers. Ljudi hvale Lidlove i Babylove. Ja sam uzela 1 Lidlovu.
E hvala puno
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Nisam rodila, ali sam čula da nikako Pampers. Ljudi hvale Lidlove i Babylove. Ja sam uzela 1 Lidlovu.
Zašto ne pampers?
Ja sam baš mislila uzeti one premium care...
Kuzim da, vi ste u svom stanu.
Evo i male kupaone, to je bila spajza, 2,5 x 1,80, mini, i tek sad kad gledam slike vidim razliku naspram prije…stvarno pristojno (mislim da bi svekici trebali biti sretni…na sta je to licilo prije)
Ajme super je vauuuu Yel
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Zašto ne pampers?
Ja sam baš mislila uzeti one premium care…
Ja cu uzet pampers one bijele…neznam kak se zovu..
Premium care su te i te su najbolje.
To su te ja mislim. Premium care.
Meni su ih svi nahvalili, a i sjećam se klinaca iz vrtića s njima. A mislim sve to ovisi o djetetu. Možda još uvijek ne znam koju veličinu trebam kupiti :) :), ali ako sam s ičim upoznata onda su to vrste pelena :)
Zašto ne pampers?
Ja sam baš mislila uzeti one premium care…
Slobodno uzmi. Mi smo probali sve vrate pelena i ove su definitivno najbolje, nama!
Yel bas ste lijepo uredili vas dio. I lijepo je uredno i cisto!
Sretna ja obozavam te iz ducana a ove na slici izgledaju odlicno 😋
E da, Yel, za ime meni je Timon lijepo 😊 I nije me asociralo crtic! 😉
Bili su nam sad frendovi, imaju curicu od godinu dana i bas smo pricali o pelenama. Njima su super iz Mullera i poceli su ih koristiti s neka 2,3 mj, a prije toga Pampersice. Ja sam za pocetak uzela 2 paketa permium carea.
Sortiraj odgovore
Najstariji