Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    28. Rujan 2017. 21:55

Sanjchi tako sam i ja govorila pa sad sutim haha

Barkleys
    28. Rujan 2017. 22:03

Ajme sobice, brletić i Yel super su vam komodice... Baš ste super sve sredili. Nama je stigla kolijevka. Dobili smo je. Stara je, ali još služi. A izgleda onak čsrobno. Kinderbet nam je malo naknap u sobi, pa kupujemo vrijeme s kolijevkom. Kad donesem od mame sve stvari poslikam ju.

Btw jel ima netko od vas kolijevku? Jeste vidljivi negdje ogradice za kolijevku? 

• Barbi13
    28. Rujan 2017. 22:03

zelimobebu2701

bbrletic13

Mame koje ste rodile jeste zadovoljne sa babylove ili da uzmem pampers

Nisam rodila, ali sam čula da nikako Pampers. Ljudi hvale Lidlove i Babylove. Ja sam uzela 1 Lidlovu.

E hvala puno 

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    28. Rujan 2017. 22:04

zelimobebu2701

bbrletic13

Nisam rodila, ali sam čula da nikako Pampers. Ljudi hvale Lidlove i Babylove. Ja sam uzela 1 Lidlovu.

Zašto ne pampers?

Ja sam baš mislila uzeti one premium care... 

• Barbi13
    28. Rujan 2017. 22:05

Yel

Kuzim da, vi ste u svom stanu.
    Evo i male kupaone, to je bila spajza, 2,5 x 1,80, mini, i tek sad kad gledam slike vidim razliku naspram prije…stvarno pristojno (mislim da bi svekici trebali biti sretni…na sta je to licilo prije)

Ajme super je vauuuu Yel

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    28. Rujan 2017. 22:10

sanjchi255

Hedgehog

zelimobebu2701

bbrletic13

Zašto ne pampers?

Ja sam baš mislila uzeti one premium care…

Ja cu uzet pampers one bijele…neznam kak se zovu..

Premium care su te i te su najbolje.

Barkleys
    28. Rujan 2017. 22:11

To su te ja mislim. Premium care.

Meni su ih svi nahvalili, a i sjećam se klinaca iz vrtića s njima. A mislim sve to ovisi o djetetu. Možda još uvijek ne znam koju veličinu trebam kupiti :) :), ali ako sam s ičim upoznata onda su to vrste pelena :) 

• sretna

Hedgehog

zelimobebu2701

bbrletic13

Zašto ne pampers?

Ja sam baš mislila uzeti one premium care…

Slobodno uzmi. Mi smo probali sve vrate pelena i ove su definitivno najbolje, nama! 

Kiki156

Yel bas ste lijepo uredili vas dio. I lijepo je uredno i cisto!  
    Sretna ja obozavam te iz ducana a ove na slici izgledaju odlicno 😋
    E da, Yel, za ime meni je Timon lijepo 😊 I nije me asociralo crtic! 😉 
    Bili su nam sad frendovi, imaju curicu od godinu dana i bas smo pricali o pelenama. Njima su super iz Mullera i poceli su ih koristiti s neka 2,3 mj, a prije toga Pampersice. Ja sam za pocetak uzela 2 paketa permium carea. 

28. Rujan 2017. 22:12

A ovo je prek puta sobe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.