Barbs, znas one strudlice po ducanima sta se prodaju, sa pekmezom? E pa to ti je to,ali domaca verzija 😊 fuuul jednostavno i brzo
Sretna bas finoo izgleda
Bbrletic lijepa je komoda, nisam jos takvu vidjela. Ja koristim pampers velicina 1 😊
Mi smo imali goste, muzeva seka s obitelji i dobili smo robice iz lidla sto je bilo danas...bas sam sretna hehe
Zanemarite nered u kindacu, madrac je u najlonu pa trpamo gluposti unutra.
Bbrletic, nasa soba je ok i opremljena za bebu i tu mi je gust biti :)
Ljepo ti je,svidja mi se krevetic super je.Meni jos nije dosao krevetic tek pocetkom mjeseca stize a ako rodim imam kolica i kosaru nece nis bit za par dana
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sretna bas finoo izgleda
Bbrletic lijepa je komoda, nisam jos takvu vidjela. Ja koristim pampers velicina 1 😊
Mi smo imali goste, muzeva seka s obitelji i dobili smo robice iz lidla sto je bilo danas…bas sam sretna hehe
Bijele ili zelene pampers,super za robicu toga nikad dosta,komodica je super stvar sve mi je stalo od bebe
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ovo je suprotna strana od kindaca.
Sad smo na kutnoj al ide bijeli krevet, najobicniji drveni sa visim uzglavljem.
I to nam je spavaca/dnevni, i s tim sam zadovoljna (ima jos posebna kupaona, ta mala nova, i to je skroz ok).
ostatak kuce nit ne koristim, osim kuhinje koja bi bila isto ok uz neke manje preinake (npr plocice su sarene prahistorijske, pa se mogu naljepit gore vinil plocice, kutna kuhinjska se da presvuc, to moja seka radi...hodnik da se okreci npr, spajza je u cigli, imaju obs ploca pa se nasarafi i tak...bilo bi tada stvarno pristojno uz minimum trosak)
Yel, vasa soba je bas lijepa. Mi isto imamo mini psa, spava s nama u krevetu hahah al to je pasmina od 3 kg hhahah i drzi se higijena. Dzabe ti njima objasnjavas kad je njihovo rijesenje sakrit pse da selo ne vidi tj patronaza. Ona odradi i ide dalje, njih boli briga a ti i beba ispastate.
Sanjchi, kad ides po opremu za bebu? Koja kolica ces uzet?
Violeta, kako si zadovoljna robicom iz Lidl? Meni se ova kolekcija danas cini full kvalitetna, sve je tako divno i mekano
Sanjchi, ime...zapela sam za Timotej ili Timon.
Gledala sam starobiblijska imena i osim lijepog znacenja, jako mi se svidjaju.
D.zeli Lucijan i dalje
Timon- posten, castan
Timotej- Bozja dragocjenost
Nez zasto, al mi je bitno znacenje imena, neki fetis imam na to
Kod mene je nov samo ormar i onaj viseci element.
Ovo ostalo sam uzela od doma.
Za bebu kupila rabljeno, kindac dobila od tete.
Sve skemijano.
I okvir kreveta je rabljen, 300 kn ikea, madrac ide novi
Sortiraj odgovore
Najstariji