Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    28. Rujan 2017. 17:03

Curke, svima kojima nisam stigla cestitati, samo da znate da vas pratim i zelim vam sve najbolje od ❤
    Evo mi rastemo, mazimo se pazimo. Ne stignemo sve procitat al smo u toku😘
    Violeta nas su u bolnici poslali van na zrak sa tjedan i pol i rekli su nam da zrak ne moze skoditi. Sad smo svaki dan u setnji, mm ga uzme kad dođe doma i prosecu pola sata- sat vremena i moram reci da mu godi. Iskoristite jos ovo malo sunca i proluftajte se🙃

url=https://lilypie.com]

28. Rujan 2017. 17:06

Cure, mene ledja rasturaju zadnjih dana da jedva sjedim, od lopatica do zdjelice.

28. Rujan 2017. 17:09

Marijana, cestitke od srca....
    Yel, mislim da nama vise govore da su hormoni. Smetat ce te jos vise bez hormona. Ne moras imat trudnicke hormone da vidis sta je normalno a sta ne. A ne znam sta da ti kazem, super sta se mozes pozalit al treba mislit na to dijete, nece mu to nista nazalost pomoc. A konkretno nesto ne mozes poduzet.
    Ja sam u horizontali vecinu vremena, il ne mogu soavat il soavam 6 sati u komadu hahahab usred dana. Danas nam je tatko u Lidlu kupio plavu vesticu zimsku, 6 carapica predivnih, i dvoje hlacice. Pamuk je premekan i toliko je sve kvalitetno i divno da bi najradije to dirala cijeli dan. Doslo mi je da sebi navucem te carape, kao bio pamuk neki su mi, bez gumice a topleeee. Uzeo je jedan broj od 11-14 a drugi 15 do nesto ne znam vise. Valjda ce to biti ok .
    Nisam stigla popratiti sve sta se dogada, malo me i glava boli pa sam smusena.a i vrijeme valjda, danas je u Zagrebu toliko toplo i suncano, super je al prije dva dana ono kise i grijali smo lagano hahahah
    Imace nema nis novo, osim sto sam svako 5 min na wcu, ako u noci nisam bila 50 puta nisam nijednom, mislim da bi mi bilo bolje da kupim pelene za odrasle jos ova 4 tjedna nego da trosim wc papira tolko gahahahabab

zelimobebu2701
    28. Rujan 2017. 17:24

bbrletic13

zelimobebu2701

bbrletic super sto smo u istom terminu, imaš kakvih simptoma? 😘

Malo kriza bole kad pretjeram i stalno sam na wc

Mene leđa donji dio danas rasturaju i tako mi je neki pritisak dolje na zdjelicu 😱

28. Rujan 2017. 17:24

Ajme Sanjci kolke su ti noge! Hahahahah bez uvrede! Ja fala Bogu nisam naotekla u nogama. Dobila sam podbradak hahahaha

28. Rujan 2017. 17:26

Sanjci kad ides po kolica? Ja sam svoja vev odavno pripremila, skidala sam one navlake proprala ih i stavila na suncu da se osuncaju, nekak mi je sve bilo da bar properem. I super su se oprale, eno ih nazad na kolicima, cekaju pocetak radne akcije

Suncokretica
    28. Rujan 2017. 17:28

Marijana, čestitam od srca! Nadam se da će ti oporavak biti brz kad je već porod bio takav...
    Sretna, izgleda prefinooooo 
    bbrletić, baš je super komoda, imaš sa strane mjesta za kremice i stvarčice i dosta je velika. Ja sam htjela takvu, ali nam je bila prevelika za sobu...
    Moja cura danas cijeli dan ima party u trbuhu, očito je sretna što je dobila novu robicu 

• Mamuka
    28. Rujan 2017. 18:11

Marijana čestitke! Bitno da je sve prošlo u redu i da ste obadvoje dobro. Odmorit ćeš se malo i bit se to sve OK.
    Sanjchi bas su ti noge koma. Moraš odmarat vise al mislim da moraš i prehranu prilagoditi jer samo lezanjem mislim da nećeš bas ovo rjesit.... izbaci i slatko i slano. Sto vise one bolesničke dijetalne hrane jer si cila vodenasta.
    Yel ne smeta nikom al nisu to trudnički hormoni. Ima cura koje to stvarno zakači al sto se tiče ovog si u pravu. 

28. Rujan 2017. 18:34

Sretna, njmmmmmmm izgleda mljac 😛😛😛

Sanjchi, auch izgleda bolno 🙁. Meni su u ljekarni dali nesto od 'esi', kapsule na biljnoj bazi, ali da trudnice nebi smjele takve preparate.

Mamisita, da, o tom govorim. Bed je iz 'ove koze' trazit dalje di cu, mada nije nemoguce, glupo ti se postavit da doslovce moras rec 'ej bez ljutnje, al dezinficarj tepih kad ti se pas posere po njemu', stvar osvjestenosti, kulture.
    Al ocito treba reci. 
    Pricamo o patronazi ovi vele da ce zakljucat pse u drugu sobu ili odf kod tete da sestra ne vidi pa da ne kaze nesto protiv. Rekla sam da nece nista reci, pa zive ljudi s psima al mozda spomene higijenu...

28. Rujan 2017. 18:36

Bbrletic, bas lijepa komoda 👍🏻

(Mi smo naletili u ofertisimu i kupili nocnu lampu i skuzim doma da je napukla i ljepljena, ne vidi se jako...isla bi zamjeniti al nemam racun 😤, d.bacio 😤)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.