Yel - izgledaš vauuuuu! Koji trbuh, di ti je. Ja ništa ne vidim! :D
Sanjchi - jeeeej, šopingggg i jeeej za vodu da nije vaša greška i nalaz....pa danas ti je fakat dan D.
Čitam ovo o placenti previji, sretno! Ali i da je carski, bit će sve u redu!
Sanjchi super za nalaz 😊😊
Treca sreca uh nadam se da ce veceras biti bolje

Sanjchi, sreeeeeeecom pa nisi imala problema s tim vodovodom... Mojoj sestri se to desilo i to u sezoni i jaaaakoooo puno novaca joj je doslo. GROZNOO!!
YEL, ma ti misli na sebe i odjebi druge... Ako se budes i dalje pilala, kofer u ruke, ciao arrivederci svima, i svojima se uvijek mozes vratiti.. a Rubi, aaajmeeeeee... Ignorira me tootaaaalno... Nije me vidjela dugo a kad me vidi ju ne pustim iz boxa jer ne mogu hodati i eto... Kod svih ide a pored mene samo prodje..
Treca sreca, preslatke su... Posebno ona sa jednorozimaaaa .... Te bi se svidjale i mojoj seki...
Kiki, ma sve oookeeej ....😉😉😉😉😉😉😉 Nisam dobro objasnila...

Ja se nažalost jos ne mazim sa svojom bebicom, jucer nakon pregleda dobijem trudove, ali nisu bili pravilni i daju mi inekciju normabela da prestanu, i od tada se nista ne događa. Navecer dode u vizitu doktor iz rađaone i cudi se sto sam ja jos na odjelu jer ako mi probusi vodenjak i uz malo dripa da cu rodit za manje od sat vremena... ali nije nista htio sam odlucivati i rekao mi ne najkasnije do jutra si ti u radaoni. Jutros mi sestra kaze da nedoruckujem jer ce me poslije vizite poslati u rađaonu i dode vizita i doktorica kaze dok nedobijem svoje trudove ili dok nepukne vodenjak da nikud neidem... ja sam luda vec... svako svoju pricu ima... danas hodam ko luda oko bolnice i po stepenicama i sjedim stalno ali nista..

Senoritakova, ah joooojjjj... Bas mi je zao... Ali ocito Rita boli zezati mamu i tatu Uskoro cete se vi maziti... Sigurna sam.. Stvaaaaarno si fenomen, zeno!!! Sjecam se kako si nam zadnji put pisala da vam je cilj izdrzati 2u1 do 15.08.a pogle sada... Kraj 9.mj smo a vi jos 2u1...
Brine me Dzenny... Nadam se samo da ima pune ruke posla da nam se ne stigne javiti

Ja se nažalost jos ne mazim sa svojom bebicom, jucer nakon pregleda dobijem trudove, ali nisu bili pravilni i daju mi inekciju normabela da prestanu, i od tada se nista ne događa. Navecer dode u vizitu doktor iz rađaone i cudi se sto sam ja jos na odjelu jer ako mi probusi vodenjak i uz malo dripa da cu rodit za manje od sat vremena… ali nije nista htio sam odlucivati i rekao mi ne najkasnije do jutra si ti u radaoni. Jutros mi sestra kaze da nedoruckujem jer ce me poslije vizite poslati u rađaonu i dode vizita i doktorica kaze dok nedobijem svoje trudove ili dok nepukne vodenjak da nikud neidem… ja sam luda vec… svako svoju pricu ima… danas hodam ko luda oko bolnice i po stepenicama i sjedim stalno ali nista..
Bome si fenomen 😄 nadam se da ce se brzo pokrenut!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji