Jutro cure! Pitanjce..gdje kupujete te pampersice? Kod nas sano jedna vrsta u zutom pakiranju i to je to i uz njih jos u svakoj trgovini jedna vrsta to bude njihova marka obicno al vecinoma od 2-3 na gore. Za sad su nam pampers najbolje i b.love su ok al 2 put nam je premocila.
Kod nas ih ima u svakom ducanu.
Mame koje doje, sto koristite da vam mlijeko ne procuri kroz grudnjak, majicu?
Kupila sam neke jastucice ali mislim da ce i kroz njih procuriti?
Jastucice za dojenje. Imas vise vrste. Nukovi mi nisu promakali i chiccovi, ali njih ne mogu nac sada. Mullerovi su mi promakali, a najbolji su mi bili lansinoh, samo sto su skupi. Ali oni mi nisu uopce promakalini jos su tanki. E da i tommee tippee su super
Jutro cure 😘
Barbs sutra je svadba od brata, sad bas idem do mojih da vidim jesu sve pripremili 😜
Ovo za lidlice, kakav snobizam od opetrecenih roditelja! Odvratno da to prenose na djecu, fuj!
Mame koje doje, sto koristite da vam mlijeko ne procuri kroz grudnjak, majicu?
Kupila sam neke jastucice ali mislim da ce i kroz njih
Meni je sogi uspila jucer nac predzadnji komad prsnih skoljki u dubravi...genijalan izum!!! Moj problem nije da bi mi procurilo kroz jastucice, osim po noci, nego kad dojim na jednoj cici iz druge curi ko ludo, jedan dan sam skupila preko 40 ml mlika samo skupljajuci u cep od bocice. Neko je spominja troskove nakon rodjenja bebe...stvarno svaki dan otkrivam 100 stvari koje mi jos tribaju...
Mamuka naravno da ovisi o materijalu. Ima puno skupih i brandiranih krpica koje su gore nego od neke sa tržnice. Ja sam stvarno birala sve ranije. Nista ne kupujem na mus, pa nisam ni uzimala sranja. Ta Lidlova kolekcija jučer je bila predivna, ali vestica... za te novce sam uzela troduplo deblju i kvalitetniju u GAP-a, a jos bolju i povoljniju u NEXT-a. Pa razmišljam i ako jednog dana budem nešto prodavala, prije cu prodat takve stvari nego iz Lidla. No dobro, kod mene je vec veći stupanj ekonomskog i tržišnog razmišljanja 😂 Looney tunes pidamu uzela dvije. Jedna je bila 40kn ako se ne varam. Došla doma. Ruka mi se vidjela kroz nju. Vratila ih obe. A u baby centru za 100kn dobila tri predivne i kvalitetne. Znaci jedna jos povoljnija nego u Lidla. Meni je samo zao sto toliko napuhuju stvari za bebača 🙁
Jastucici za grudi, koristim od baby love i za sad su mi super. U bolnici mi nisu trebali tek sad zadnja 4 dana obavezno moram imat.
Pelene mi koristimo pampers premium care 1. 😊 Za sada su nam dobre.
Mene muci pupak...patronazna mu je spricala i meni je pedijatrica rekla da moram spricat mu i sad ima kao nesta osuseno, nemam pojma sta je to. A do sad mu je bio suh i na gazi nije bilo nista. I to ciscenje njegovo uzas....svaki dan negdje iskoci nove piknice a stare se povuku
Evo Leon se danas malo skockao...kod mas js kirvaj danas pa da nam bude frajer. 😊
Nisam stigla popratiti sta je bilo sa lidlacima, al eto, smatram da nijedan ducan bez obzira na cijene nema svu kvalitetnu robu, zato treba pogledati i pronaci sto nam najbolje odgovara, nekad nađemo u kiku, lidlu i sl. trgovinama super kvalitetno, nekad u gap-u, next-u canjke, tako da danas nema pravila, uzeti vremena i pogledati sta se gdje nudi. Eto u nasem mjestu se u 10mj odrzava djecji sajam pa cemo se prosetati, zasto nebi pogledali sta ima. Mi osobno nismo opsjednuti markama.
Neznam dal ste procitali u 24sata, tu oko 100km od nas neki luđak podmece otrov u hranu za bebe i prijeti da ce nastaviti ako mu ne isplate novce koje trazi, ucijenio je lidl, muller, dm i jos neke DE velike lance..nije nam svejedno, mislim da ce nam seka dofurat nesto papice dok se to ne sredi..☹
url=https://lilypie.com]
Evo Leon se danas malo skockao…kod mas js kirvaj danas pa da nam bude frajer. 😊
Meeedeni mali decko 😘
Nama je pupak otpao sa 2tj i 2 dana, ßad je samo mala krastica jos.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji