Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zelimobebu2701
    28. Rujan 2017. 22:50

Hedgehog

E cure jeste vidjele ovaj članak: pa ja stvarno ne znam što bi rekla..

http://splitskidnevnik.rtl.hr/vijesti/grad/u-splitskim-vrticima-djeca-se-rugaju-vrsnjacima-nazivajuci-ih-lidlicima/

Strašno, sve je to kućni odgoj (neodgoj u ovom slučaju). Djeca nisu pokvarena dok odrasli to ne naprave od njih. Mrzim kad se ljudi razvrstavaju po "klasama". -.-

28. Rujan 2017. 22:57

Luce, mi cemo ljekarnu u 11.mj obavit, fiziolosku, pavlovicevu mast, octenisept, a prah za pupak kad se rodi (tako su na tecaju rekli), jos mi trebaju mali rucnici za brisat se (cice), i kapi za grceve, lupocet cepici 🤔, spominjala se krema sa cinkom? 
    I navodno se moze od prvog dana koristit sapun ili ulje za kupanje za bebe, nisam znala to

kleaiva
    28. Rujan 2017. 23:00

Marijana cestitaaaam!❤️
    Barbs topici su zakon!
    Curke ja jedva cekam porodiljni! Umorna sam uzasno od posla i bole me leda stalno.😒

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    28. Rujan 2017. 23:01

Marijana cestitaaaam!❤️
    Barbs topici su zakon!
    Curke ja jedva cekam porodiljni! Umorna sam uzasno od posla i bole me leda stalno.😒

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    28. Rujan 2017. 23:03

Pelene-svaka je beba razlicita!!  Nama babylove  pasu... Pampersice nisam ni probala iskreno i dok ne vidim da mu vise te babylove ne pasu necu mijenjati... Osim sto imam HUGGIES pamme zanima kakve du one...
    Clakan-no comment!!!! Ja se u lidlu obacim vec o-hooo-hooo godina
    Yel, super ste si vi to sredili! 
    Laku noc cureee 
    Diego spava. Muz spava. Idem i ja s njima u nadi da se Diego nece razbuditi... Nikako da totalno zaspe...

luce <3
    28. Rujan 2017. 23:06

Yel ja sam sve to danas kupila osim kapi za grceve  to mi je promaklo

28. Rujan 2017. 23:07

Kleaiva, i mene ledjs bole. A sjedenje...ajme, kao da se 'probija' kroz zdjelicu, precudan feeling

Barbs, laku noc i odmori 😘

mc_mouse
    28. Rujan 2017. 23:51

Yel…. slažem se s onim sto ti je Violeta bila napisala vezano za odnose..... a sobica vam je lijepa ❤️
    Luce… ljekarna... tako i ja 😂 Braun termoscan 7, par mustella proizvoda, purelan za bradavice, trudi podloge jednokratne za prematanje i par sitnica i puf 1000kn 😂
    Biti vani s bebom…. da, svakako! Bit ce zdravije! Samo neka nije magla i nista im ne smeta 😁
    Pelene…. mi smo se također odlučili za Pampers Premium Care, imamo jednu jedinicu, i tri mala pakovanja jedinice, i imamo tri dvojke 😁 Pa ćemo vidjeti... zasada smo opskrbljeni 😂
    Radovi u stanu.... moj tata dolazi pomoći mom suprugu kreciti za vikend. Sutra navodno trebaju staviti majstori rolete, mada ja nekako mislim da nista od toga i muka mi je od majstora, to sve ulazi obučeno i po tepihu, a ja dobijem blagi živčani slom 😰 Neka odu vise 😰😰😰😭

• Mamuka
    28. Rujan 2017. 23:52

Luce kod nas je to tu negdi po običajima. Meni srica ti kojima bi trebala sve to pripremit nisu dolazili prvi misec dana, a ovi šta su nam dolazili su stvarno ono najuža rodbina i za njih me ne briga da bude sve po P.S.u jer mislin da bar s njima ne mora bit protokol a muž bi to odradio sam šta je za njih bilo.
    Koliko sam skužila tvoj je kuhar tako da se bar ti ne moraš brigat oko toga. On će znat i kolače napravit😉
    Sto se tiče pelena mi smo većinu vrijedna proveli na lidl-u i pampers plus puffies kad je bas bilo opsadno stanje sa promakanjem jer su nam najbolje bile ali malo su skupe da ih kupujem ako prolazi i pampers ili lidl.
    Sad ćemo pocet sa pampersom pa ćemo vidit. Sve je to od bebe do bebe a i pisonja je za mene već drugi svit pa ću pocet nekim klasikom.
    Yel super je taj vas dio, uredno i ugodno. A ovo ostalo....
    Ovo za lidlice.... nisam čitala članak jer ne želim popi..it al to je strašno sta se od dice radi. Roditelji možda ne kuže da Dica kopiraju njihovo ponašanje ali toliko površnosti je prestrašno. Meni je apsolutno neprihvatljivo da dica od 3 god toliko brinu o robi i izgledu ko da im je 20+. Micici oblačim i ono šta ona ponekad ne želi. Ritko kad da ima tako neke ispade da nešto neće obuć al to ne obadajen nema šanse jer sizim na priču da tako mala dica sebi biraju šta će obuc.... 

mc_mouse
    28. Rujan 2017. 23:56

"Lidlići" to su definitivno čuli od roditelja. Mada, ne znam za vas, ali meni je danas kolekcija u Lidlu bila jako skupa, pa čovječe ja sam dva Zara bodija (bodi benkica) izuzetnog pamuka platila 56kn, dva u H&Mu za 8€. I tako pohvatala na akcijama... ovo je meni preskupo za jedan Lidl. Ne kažem da nije kvalitetno... ali taj Lidl je počeo imati kolekciju i predstavljati se kao nova Zara 😂 Pogotovo ona Hajdi Klum kolekcija 😂 Uzela sam si samo grudnjake za dojenje, a ovu ostalu robicu sam sve kupila usudila bi se reci u kvalitetnijim trgovinama na akciji po daleko manjoj cijeni.... vestice, kombinezoni, vreće za spavanje i sl....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.