Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    26. Rujan 2017. 19:10

Evo mene s pregleda, sve ok, zatvorena sam, cerviks 32mm, Luka je i dalje okrenut glavom. Ima 2700grama. Pregled za 2 tjedna opet. Bojala sam se da sam mozda otvorena jer sam u zadnje vrijeme osjecala stezanja i bol u krizima al evo kaze doktor da je to normalno jer je beba velika i pritisce sve. Pitala sam ga i moram li naocale imati na porodu ili mogu lece i rekao je da mogu slobodno lece ako mi je tako ugodnije. Neka rodilista ne daju da imate lece u ocima tijekom poroda.

[OBRISANO] 26. Rujan 2017. 19:12

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 26. Rujan 2017. 19:25

Suncokretica
    26. Rujan 2017. 20:07

Je li normalan pojačan iscjedak pred kraj trudnoće?
    Baš mi se pojačao u zadnje vrijeme. Nisam ga ima puno do sada, ali sad vidim da je jači...
    Sanjchi, super za nalaz, a bome i vodu 
    Treća sreća, tetre su baš prekrasne!! 
    Senoritakova, nadam se da će ti trudovi krenuti što prije prirodno, držim fige! Svaka čast koliko ste izdržali...
    Belle, super veliki dečko . A bolovi u leđima su očito svima normalni, još malo ćemo izdržati...

[OBRISANO] 26. Rujan 2017. 20:12

luce <3
    26. Rujan 2017. 20:21

Treca_sreca hvala ti na savjetima za pelene i siroko povijanje
    Yel ti i ja smo tu negdi s terminima a moj stomak ppred tvog izgleda kao da blizance nosim 😂😂😂
    Sanjchi uh sreca pa je do vodovoda, ko bi vam uz sve sad jos i taj trosak podnio....
    Senoritakova zeno draga ja ti se stvarno divim.... Zelim ti da se sad to sto prije pokrene i da si do jutra sa svojom curom!!! 

[OBRISANO] 26. Rujan 2017. 20:22

[OBRISANO] 26. Rujan 2017. 20:36

• Barbi13
    26. Rujan 2017. 20:45

I moj nalaz je negativan al mi je pritisak jak na mjehur stalno sam na wc kaze moj dragi da samo za wc papir radi

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    26. Rujan 2017. 20:46

sanjchi255

Netko je nema dugo stavio link s redosljedom papira koje treba povadit i obavit kad rodimo?
    Nisam si spremila pa ako netko ima spremljen link ili si je screenao na kojoj je strani?

Kako su ti noge

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI