Pampers ja sam mislila uzet, ali sam odustala. Mislim da to sve ovisi od bebe do bebe. Svatko ima neko svoje iskustvo. Ja ću probati s ovim pa dalje kako bude, ako nista probati ću ih više pa vidjet koje su mi bolje. Znam samo da su me na klasicni Pampers upozorili da se puno beba osulo od njega.
Sretna kolacici izgledaju kao nacrtani i preukusno izgledaju!!
Marijana bome dugo je to sve trajalo, al sad imas svoju mrvicu pored sebe!! Cestitam vam i zelim vam sve najbolje!!
Mamuka takav je i u nas obicaj ne moze samo kava i pice mora svega bit, hahaha selo veselo 😂😂 ja sve vise razmisljam o tim babinama i mislim ako mi neko dodje u prvih 10dana da cu ga zadavit 😂😂 bar toliko da me puste, bar ovi manje bliski prijatelji i rodbina
Ja danas obavila shopping u ljekarni 😂 kupila sam sve zivo, braunov toplomjer onaj na uho sto ide, ono za nos, kremice za guzu, vitamine da iman posli kad krene dojenje, ma sto cudesa 1000kn otislo u 5min 😂😂
Sretna niste bili zadovoljni s babylove?
Meni se nisu svidale. Debele i nekako plasticne na dodir. Kod premium care sam odusevljena bila jer su ful tanke,, mirisne, a upijaju cudo jedno! Probali smo i mullerove i konzumove, violeta, pufies ma ne znam sta sve nismo jer smo dobili i u babinje dosta toga. Ali stvarno, meni osobno boljih od.premium care nema.
E cure jeste vidjele ovaj članak: pa ja stvarno ne znam što bi rekla..
http://splitskidnevnik.rtl.hr/vijesti/grad/u-splitskim-vrticima-djeca-se-rugaju-vrsnjacima-nazivajuci-ih-lidlicima/
Meni se nisu svidale. Debele i nekako plasticne na dodir. Kod premium care sam odusevljena bila jer su ful tanke,, mirisne, a upijaju cudo jedno! Probali smo i mullerove i konzumove, violeta, pufies ma ne znam sta sve nismo jer smo dobili i u babinje dosta toga. Ali stvarno, meni osobno boljih od.premium care nema.
E Daaaaa. To nisam kužila nikako kako su tak debele! I nije mi bilo jasno... :)
A da, mislila sam počet s njima, pa nakon par tjedan krenuti u isprobavanje...
E Daaaaa. To nisam kužila nikako kako su tak debele! I nije mi bilo jasno… :)
A da, mislila sam počet s njima, pa nakon par tjedan krenuti u isprobavanje…
Vrlo vjerojatno da ces i u babinje dobit neke pelene pa neces morat kupovat
Hedgehog, pogledala sam link i ne mogu vjerovat za 'lidlice', sramota, to su culi od odraslih snobcina, odvratno 😾😤😤😤
Hedgehog, pogledala sam link i ne mogu vjerovat za 'lidlice', sramota, to su culi od odraslih snobcina, odvratno 😾😤😤😤
Mene su prošli trnci, ne bi me ništa trebalo čuditi, ali ovo mi je onak... Dno dna.
Sortiraj odgovore
Najstariji