I kad vidim pidamicu tanku ko flis papir... ne mogu vjerovati sta prodaju... ili dvije/tri tetre za 70kn.
I ona looney tunes je bila 40kn. A ove sad 70. Majko mila....
Mc_mouse ovisno o materijalu ali ni Zara ni HM nisu ništa kvalitetniji od lidla. S micicom sam koristila sva 3 i ne mogu rec da mi je nešto tu odskakalo. Ako nešto platiš jeftinije i ima tanji materijal ne možeš očekivati čudesa al mislim da svakako može izdržat period korištenja za 1 dite, minimalno.
Ja sam kupila danas tetre i stvarno su deblje nego one looney tunes. Deblje su i od onih tetrica sa ethereala. Uzela sam ih isključivo šminke radi ali su bas dobro debele.
Majčice i hlačice nisam uzimala jer sam micici uzimala prošle jeseni iz ove linije majčice koje su se razvukle. Nisu odmah i nisu sve ali s vrimenom jesu dok vestica iz te linije je nepromijenjena nakon miseci pranja na tjednoj bazi ako ne i cesce.
Mc_mouse skupe se troskovi za sekund.... Drago mi je da nisam jedina koja 'ranije' sprema sve stvari za bebu.... Izludjuju me sestra i muz po tom pitanju, kao sta se zurim ono sto ne kupim dok rodim oni ce kupit, uopce me ne razume... Ne mogu bit mirna dok nisam sve pripremila...
Mamuka to je istina po tom pitanju se stvarno mogu oslonit na njega.... I da ce pokupiti za gostima i sve...
Uuff, eto mene budne . Diego je trazio cicu+bio je nemiran pa sam ga isla i promijeniti al se nije pokakao hahah
KleaIva, vjerujem ti za porodiljni.... Ja sam prije kraja bila uuuuzasno umorna. Grozno.
Mc Mouse, aaajmeeee i kod tebe radovi?! Juhuhuu
Kiki, ako se ne varam, tebi se brat zeni??? Sutra??
Mamuka, i ja riknem na osude... Grozno..
Sretno sutra na pregledu svim curama koje ga imaju... Ako ga ima neka...
Senoritakova, kakvo je stanje kod tebe???
Luce, ne skusaj nikoga, pogotovo ako imas svoju zaradu!! Ja nisam imala i eto-prc-sve su za mene morali rijesavati i kupovati dok sam bila u bolnici i kad amo vec bili doma... Muz je pizd* jer je skuzio da jako puno robice nema... Ja sam sutila ili bi namjerno s Diegom pricala: eeeetooo... Nisu me slusali kad je trebalo i sad su svi nervozniii... NAMJERNO... Da me svi cuju
Idem spavati dok Diego ne odluci da je vrijeme za slijedece budjenje ahahahha
Dobro jutro curke!
Luce, i ja sam ranije sve pripremila, robica ispeglana i oprana, koferic za rodiliste spreman.
Jos te sitnice neke imam za odradit, to cu laganini.
Sretno na pregledima tko ide 😘
Jutro cure! Pitanjce..gdje kupujete te pampersice? Kod nas sano jedna vrsta u zutom pakiranju i to je to i uz njih jos u svakoj trgovini jedna vrsta to bude njihova marka obicno al vecinoma od 2-3 na gore. Za sad su nam pampers najbolje i b.love su ok al 2 put nam je premocila.
url=https://lilypie.com]
Mame koje doje, sto koristite da vam mlijeko ne procuri kroz grudnjak, majicu?
Kupila sam neke jastucice ali mislim da ce i kroz njih procuriti?
I ja sam kupila jastucice al ja sam si stavila u torbu za bolnicu i pamucne pelene pa cu vidjet,meni je danas ctg i utz jedva cekam da vidim koliko misica ima.Pampers premium sam vidjela u dm.Sanjchi je li dobra kavica
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji