Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    28. Rujan 2017. 21:31

Vidim da ste pisale za goste, meni ih je vec puno bilo i rekla sam da nikad nikome necu otici prije nego sto prođe 40 dana.. tak sam sva nikakva kad mi je tu puno ljudi svi se naviriju, komentiraju, pricaju joj nesto.. pola sela mi je sisu vidjelo uahah jer je Una stalno gladna.. i svaki put kad odu imam osjecaj da smo i ona i ja samo nervoznije, kao da mi poremete to malo ritma sto smo uhvatile 😤😤

28. Rujan 2017. 21:35

Mamisita, hvala, psi nisu u nasoj sobi, prije su bili (prije tr), pa njih dvije zauzmu vise od pol kreveta a i rekla sam da ne mogu biti u sobi dok sam trudna i kad beba dodje. Prevelike su i previse dlaka.
    Male pasmine mi nebi smetale al isto nebi dala na krevet, na jastuk dolje ok.

Sanjchi, meni je na spomen Lucijan proslo kroz misli 'lucifer'. I mojoj seki i sogoru a i svekicima. 
    Lijepo je ime al meni ima tu sponu sa luciferom...dok kod zenske inacice nemam takvu asocijaciju

• sretna
    28. Rujan 2017. 21:36

Sanjchi:
    2 dcl maslaca
    2 dcl kiselog vrhnja
    6 dcl glatkog brasna
    1 prasak za pecivo

Sve pomijesati da dobijes glatko tijesto, razvaljati i podijeliti na 4 trake. Na svaku staviti pekmez po zelji (paziti da bude cvrsci pekmez), zarolatini spojiti prstima tijesto da se ne razide kod pecenja.
    Peci na 180 stupnjeva maksimalno 15 minuta.
    Pustiti da se ohladi i onda rezati pa posopati secerom u prahu.
    Prvi dan su mekane, drugi dan su vec fino prhke. Fine su i mekane i prhke 😄

28. Rujan 2017. 21:39

Sanjchi, niti kod mene. Stovise, ja ti malo malo pa gledam rabljeni namjestaj. I kupim, ocistim i bok. Tipa komode, stolic, i slicno.
    A velim ti da me d.zeza da sam skrta. 
    Nisam skrta, shvacam da nemam love a necu na milion rata opremat stan. (Ok, susilicu sam kupila na rate jer ima garanciju, polovno se ne usudim kupit)

28. Rujan 2017. 21:42

Sanjchi, (gledam ovog Kemala i bome je lik 👌🏻👌🏻👌🏻,bas zgodan)

• Mamuka
    28. Rujan 2017. 21:52

Sanjchi trebala bi i slatko izbacit jer i ono zadržava vodu u tijelu. Pogledaj malo na netu. Znam da je to muka ali ako budeš ovako otečena bit će ti i porod teži za izdržat.
    I da, kad krenu babine neće bit vise para jer kad budu dolazili moraš imat za pogostit i slatko i slano i pića.... strašno puno para na to ode.
    Znaci sokova, pršuta, sira, maslina, krastavaca, kolača ili keksa, kave.... mi smo čudo para na to potrošili. Mislim kod nas je takav običaj da kad dodju na babine imaš komplet čašćenje, ne može samo kava i keks. A samo to pripremanje i spremanje poslije..... Moj Boze da mi muž nije ovakav i hoće i pripremit i počistit ja ne znam ko bi to odgulio.

• sretna
    28. Rujan 2017. 21:53

sanjchi255

Sretna, 2 dcl maslaca? Jel se to otopi ili sta?

Ne otopi se. Nikad nisam vagala kolko je zo u gramima nego narezala u casu od 2 dcl. Onako, omeksali maslac

zelimobebu2701
    28. Rujan 2017. 21:53

bbrletic13

Mame koje ste rodile jeste zadovoljne sa babylove ili da uzmem pampers

Nisam rodila, ali sam čula da nikako Pampers. Ljudi hvale Lidlove i Babylove. Ja sam uzela 1 Lidlovu.

28. Rujan 2017. 21:54

Kuzim da, vi ste u svom stanu.
    Evo i male kupaone, to je bila spajza, 2,5 x 1,80, mini, i tek sad kad gledam slike vidim razliku naspram prije...stvarno pristojno (mislim da bi svekici trebali biti sretni...na sta je to licilo prije)

• sretna
    28. Rujan 2017. 21:55

zelimobebu2701

bbrletic13

Mame koje ste rodile jeste zadovoljne sa babylove ili da uzmem pampers

Nisam rodila, ali sam čula da nikako Pampers. Ljudi hvale Lidlove i Babylove. Ja sam uzela 1 Lidlovu.

Pampers je zaaaaakon! Ali onaj premium care. Nama su babylove bile uzas. Uostalom, sve vi morate probat vise pelena i vidjet koje ce vasem djetetu odgovarat najbolje. Uvijek se cudim kako netko odbaci evo nor pampers jer je netko rekao sa su lose. Ja evo govorim da su najbolje koje postoje, nama 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.