U 7 ponovno pregled ja otvorena 5-6 prstiju. Epi prestaje djelovati. Dobijem jos jednu spricu. Oko 9:15 opet pregled ja otvorena 6-7prstiju. Nevjerojatno. Oko pol 10 dobijem trecu spricu koja je zahvatila samo lijevu stranu. Zasto? Jer se nakon davanja mora lezati oko 10min na ledjima da se ravnomjerno rasporedi. Ja ocito nisam dovoljno dugo. O fuck... bolovi uzasni na desnoj strani. Trudovi svake 2min. Pregled u 23 ja otvorena i dalje 6-7 prstiju. Onda sam dobila oxitocin da se pocnem otvarati i tu su krenuli bolovi uzasni ali i dalje samo u desnoj strani. Oko ponoci je epi prestala djelovati i krenulo je ubitacno. Izgon 27min. Ali babica divna. Nisam rezana ni popucala samo me malo zaderao al nisu sivali. Rodila lezeci s boka gornja noga tj koljeno na prsima. Samo me sad boli anus od strasnog pritiska. Tata je bio cijelo vrijeme uz nas.... jednostavno divan. A maleni je isti on 😊😊
Marijanaaaa - svaka čast. EPI, ah, ajde bolje išta nego ništa. Ali bravo za ne rezanje. Joj. Sad se odmori i uživajte! :)
evo i mene cure. Ne stignem vas bas citat al svima zelim sve najbolje na pregledima. Jos.malo pa cete nam se pridruziti na forumu bebe. Slika je 9 dana poslije carskog. Skinula sam savove, ema je dobila 100g i patronazna kaze da lijepo napreduje. Ja sam na na +1kg 😆 udebljala se 12kg, izgubila 11. Bas sam se sokirala. Svaki dan smo malo vani na suncu na terasi. Pase bebici i pase meni. Meni su jos starci tu i najvjerovatnije ce biti jos iduci tj. Tako da imam sve na gotovo. I skuhano i oprano 😂. Jedino sam im rekla da nema nosenja i presvlacenja i natezanja bebe. To samo tata i ja smijemo 😆.
U 7 ponovno pregled ja otvorena 5-6 prstiju. Epi prestaje djelovati. Dobijem jos jednu spricu. Oko 9:15 opet pregled ja otvorena 6-7prstiju. Nevjerojatno. Oko pol 10 dobijem trecu spricu koja je zahvatila samo lijevu stranu. Zasto? Jer se nakon davanja mora lezati oko 10min na ledjima da se ravnomjerno rasporedi. Ja ocito nisam dovoljno dugo. O fuck… bolovi uzasni na desnoj strani. Trudovi svake 2min. Pregled u 23 ja otvorena i dalje 6-7 prstiju. Onda sam dobila oxitocin da se pocnem otvarati i tu su krenuli bolovi uzasni ali i dalje samo u desnoj strani. Oko ponoci je epi prestala djelovati i krenulo je ubitacno. Izgon 27min. Ali babica divna. Nisam rezana ni popucala samo me malo zaderao al nisu sivali. Rodila lezeci s boka gornja noga tj koljeno na prsima. Samo me sad boli anus od strasnog pritiska. Tata je bio cijelo vrijeme uz nas…. jednostavno divan. A maleni je isti on 😊😊
Bome si se namucila
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
U 7 ponovno pregled ja otvorena 5-6 prstiju. Epi prestaje djelovati. Dobijem jos jednu spricu. Oko 9:15 opet pregled ja otvorena 6-7prstiju. Nevjerojatno. Oko pol 10 dobijem trecu spricu koja je zahvatila samo lijevu stranu. Zasto? Jer se nakon davanja mora lezati oko 10min na ledjima da se ravnomjerno rasporedi. Ja ocito nisam dovoljno dugo. O fuck… bolovi uzasni na desnoj strani. Trudovi svake 2min. Pregled u 23 ja otvorena i dalje 6-7 prstiju. Onda sam dobila oxitocin da se pocnem otvarati i tu su krenuli bolovi uzasni ali i dalje samo u desnoj strani. Oko ponoci je epi prestala djelovati i krenulo je ubitacno. Izgon 27min. Ali babica divna. Nisam rezana ni popucala samo me malo zaderao al nisu sivali. Rodila lezeci s boka gornja noga tj koljeno na prsima. Samo me sad boli anus od strasnog pritiska. Tata je bio cijelo vrijeme uz nas…. jednostavno divan. A maleni je isti on 😊😊
Bome si se namucila
Cestitke od srca
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Marijana cestitammmm 😘😘😘
Ajme cure super ste poharale lidlo..za mene js tata moj haha...sutra mi stize sve od robice.
Barbs da meni js vodenjak puko doma i onda su krenuli trudovi lagano.
Dali bebu nosite van? Ja ne znam jel pametno ili nije?
Marijana cestitaaaam! 😍😊 Namucila si se, ali sad je to iza tebe i uzivas s bebicom! ☺️😘 Brz oporavak ti zelim! ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji