Maca, moji su bili u lidlu oko 8 ujutro. Isto u 8 otvara. Ili nisu sve dobili ili je netko čapio sve živo u roku od KEKS... ali ok, ne bih se čudila da je tako
Bila nam je patronažna. Ispao je pupak. Super napredujemo. Dobio je od pon do sada 245g Prasac mali.. i rekla je da stavljam prašak na pupak 1X dnevno.
Bili smo 20ak min vani i uživali na suncu. rekla je patronažna da iskoristimo lijepo vrijeme jer navodno da će slijedeći tj. kiša
Idem pročitati ono što nisam i onda malo prileći
Bbrletic (ak nisam fulala osobu) hahahaha…visoke carape😂 muski…
Momof2017 lidl je danas zaradio para i para😂
Meni je proslo kroz glavu sta sve nece izmislit, jos samo halteri fale
Bebushka, slatki su ti muževi! I meni je muž slao od kuće slike
Kad sam bila u bolnici jer sam mu pisala što mi sve treba donijeti hahahahah
Hedgehog, super napredujete... A lako moguće da može dobiti toliko u 2tj. Tako je i meni bilo pred kraj T.
Sanjchi, aaajmeeee, toliko kg u 2 tj!!! A što ti je on preporučio? Kako izbaciti taj višak vode??
Maca, moji su bili u lidlu oko 8 ujutro. Isto u 8 otvara. Ili nisu sve dobili ili je netko čapio sve živo u roku od KEKS… ali ok, ne bih se čudila da je tako
Bila nam je patronažna. Ispao je pupak. Super napredujemo. Dobio je od pon do sada 245gPrasac mali.. i rekla je da stavljam prašak na pupak 1X dnevno.
Bili smo 20ak min vani i uživali na suncu. rekla je patronažna da iskoristimo lijepo vrijeme jer navodno da će slijedeći tj. kiša
Idem pročitati ono što nisam i onda malo prileći
Neka ste bili vani i iskoristili sunce a i maleni ce spavat ljepse
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ooopaaaaa, cure, sve smo poharale lidlLidl mislim da najviše na odjeću zaradi hahah
Joj, Moooom, ovu plavu vesticu sam i ja htjela, ali moji su rekli da k'o za inat imaju samo one veće brojeveHedgehog, gdje si ono rekla da ćeš roditi? I Lena će se curka zvati?
ja sam prvo uzela smedu,ali kad sam vidila plavu zgrabila sam odmah. mislim da je cak bila i zadnja od 50/56 vel.
a isto smo vec bili dosli oko 8 i nesto i to je vec toliko trudnica tamo bilo ili sa malim bebama grabilo sve.
Ja sam u LIDL došla oko pola 11 i bilo je hrpa svega, baš sam laganini sve tražila. Čudno da ostali nisu mogli naći. Možda je u Zagrebu više dućana pa je i više izbora, u manjim mjestima to ode...
barbs, uživajte u suncu dok možete. Drago mi je da ste se riješili pupka
sanjchi, baš si puno dobila u 2 tj. Mogu misliti kako su ti noge teške s toliko vode... Odmor i u zrak, nema druge!
Bog cure!
Veselo je kod nas u grupi.
Loira i dzenny čestitam! 🙂
Previše toga se tu zbiva da sve popantim. Nadam se da nisam izostavila nijednu novu mamu.
Marijana i Senoritakova su vjerojatno već sa svojim bebicana. Valjda će se uskoro oglasiti.
Maca ti si pisala za wc. Mi smo još uvik naglavačke al nemam pojačanu potrebu za wc-om. A i doli su stvari poprilično spremne za finale al opet ništa. Nije da se žalim nego samo da znaš da nisi jedina 😉
Yel ženo draga tebi triba dignit spomenik za strpljenje. Probaj al mislim da će u toj okolini bit teško imat bebu. Stvarno ti nije lako.
Sretna i bbrletic odlično izgledate. Ljubomorna sam na bbrletic i taj mali stomak. Meni moj stvarno ne pomaze uz ovoliko obaveza.
Sanjchi kod tebe još veselo. Nadam se da će to bit uskoro gotovo da bar malo odmoriš prije poroda.
Vidim Lidl je bio neizbježan kod sviju. I muž je jutros bio al po običaju zaboravio je nešto pa sad idem ja po to. Nadam se sa ima još posteljina i ručnika. Ovo ostalo je kupio. Ako ne i previse 🤣
Mi već 3 dana preslazemo robu i obuću. Još nismo gotovi al uskoro. 😅
Došli su nam ormari i krevet za micicuni bas sam zadovoljna.😁
Od svih tih obaveza oko slaganja stvari i vrtića i čega sve ne ja sam u turbo pogonu. Od sinoć me uz prsi bole i live prepone tako da sepam a boli me i stidna kost. Nadam se da ćemo izdržat još misec dana. Nadam se da do kraja sljedećeg tjedna će kuća bit poredjena i robica sređena pa ću moć malo usporit.😨
Cure moje... nocas se malo prije pol 1 rodio mali Benedikt. Dakle namucila sam se ko Isus Krist. Trudove sam dobila oko ponoci s 26og na 27. Vodenjak pukao u 5 i bili u klinici u 6. Otvorena 1 prst trudovi svakih 5-10min. Nepravilni. Ne mozete doma... setajte, pijte caj, stepenice... oko 10 ctg i trudovi na svakih 3min, rekoh mrak ja cu do podne rodit. Nece bas gledat vaginalno svaki cas zbog eventualne infekcije. U 12 opet ctg i otvorena 3-4 prsta. Oko 1 sam isla na klistir i hvala Bogu sta postoji pa do 3 sam isla u onu opustajucu kadu. Trudovi na 2-3min u trajanju 45-60sec. U pol 4 pregled ja otvorena dalje 3-4 prsta. Nemoguce!!! Znaci vise nisam izdrzala te bolove od 5 ujutro, povracala, par puta se skoro onesvijestila i onda je MM rekao gotovo idemo na EPI. Dali mi epi u 17h i to sam molila Boga da dodje jer je bio na operaciji. Vec na 5cm se dvoume dati ili ne... stigao je. Tad sam uspjela mrvicu odspavati. Znaci bolovi nestali.
Ooopaaaaa, cure, sve smo poharale lidlLidl mislim da najviše na odjeću zaradi hahah
Joj, Moooom, ovu plavu vesticu sam i ja htjela, ali moji su rekli da k'o za inat imaju samo one veće brojeveHedgehog, gdje si ono rekla da ćeš roditi? I Lena će se curka zvati?
KB Petrova. Da. LENA :)
Sortiraj odgovore
Najstariji