Ja sam isla otvorit porodiljni. Bila i u lidlu, ali nisam nista kupila, htjela sam hlacice,ali su mi pretanke a dolazi zima. Bodica imam hrpu pa mi ne treba.
Evo curke da se i mi pohvalimo sa šopingom. Sutra idemo na prvi CTG jedva čekamo. Mene danas tako boli donji dio leđa i zdjelica valjda neću još danas rodit 😱😊
Lijepo ste se nakupovale curke! Ja sam isto bila u Lidlu al kupila sam samo stramplice. Takva je guzvetina bila da mi se nije dalo kopat, a i mislim da imam dovoljno svega za pocetak pa nije bila hica.
Bbrtelic bas mali trbuscic imas 😊 Super izgledas!
Sanjchi jesu ti radili uzv, kolika nam je Luce?
Lidl lidl *. *
S obzirom da više manje imam sve od odjeće, ja sam kupila tetra pelene i od muke kapice. Mislim da će Lena imat zalihu kapica do 10.rođendana. :)
E curke, ja sam dns bila na UZV, beba ima 2kg!
(prije 2 tjedna kod socijalnog ginekologa je imala 1,5kg). Ovaj je rekao da je sve to okej. Ali ono wtf. Pola kile u 2 tjedna? Već je na 2kg. Pa kolika će ona biti? :)
Galu drago mi je sto si rijesila zub! Nadam se da ce antibiotik rijesiti problem i da nece vise bolit!
Evo me iz lidla kupila posteljinu carapice rucnikic stramplice i bodi i 300 kn ode
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sretna i bbrletić, baš ste lijepe i zgodne mame
Hedgehog, meni je pupak još unutra, ne vjerujem da će izaći van. Inače je baš jako unutra pa se sad samo pomaknuo malo naprijed, najviše zadnjih 2 tjedna
Barbs, zelimobebu i sanjchi, super shopping!
Ja sam isto bila u LIDL-u, na kraju sam sebi više uzela . Tajice, haljinu i 2 pamučne majice, računam da će mi sve biti za nositi i poslije. Za bebu uzela 2 termo štrample i vestu za zimu, baš su fine tople i debele. A od 3 vrste vesti, nisam mogla vjerovati koja razlika u debljini. Uzela sam onu najdeblju s oblačićima, ove druge su bile baš tanke...
Sve drugo imam pa mi ne treba, jedva sam odoljela uzeti samo to, roba je prekrasna
Hedgehog super za pregled! A mogu oni malo i fulati u velicini, ali neka beba samo raste 😃
Evo curke da se i mi pohvalimo sa šopingom. Sutra idemo na prvi CTG jedva čekamo. Mene danas tako boli donji dio leđa i zdjelica valjda neću još danas rodit 😱😊
Ljepa robica i ja sutra imam prvi ctg koliko si tjedana
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Cure super su vam ti vasi mali trbuscici bas ste slatke 😍
Vidim lidl je danas dobro zaradio 😂😂 i ja sam bila tila sam sebi tajice kupit al kad sam dosla vise nije bilo broja 😡😡 kupila sam 2 haljine i maloj bodi
Sortiraj odgovore
Najstariji