sretna, mene sve strah da cu onak filmski puknkut i pocet razbijat sve po kuci 😱
Neces ne budi i ostani dama nemoj se spustat na njihov nivo imas gdje otic

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
sretna, mene sve strah da cu onak filmski puknkut i pocet razbijat sve po kuci 😱
😂😂😂
Onda MOZDA skuze da ti nije do zajebancije
Kako si sanjchi

Leptirica.com
Dzenny cestitaaaaam!
Barbs ja svaki put platim kod svoje ginice 15€ ili vadjenje krvi ili uzimanje uzorka nekog (u ovom slucaju 2 sekunde potez stapicem u pipici) plus sta dodje racun doma iz labaratorija, za streptokok 35€. Vece troskove mi je zdravstveno podmirilo, 4D i jos jedan pregled u HR svaki po cca 60€, i paket UZV (da me svaki put ultazvucno gleda prvo vaginalno a onda preko trbuha) 100€ - samo to sve covjek treba platiti pa zahtjevom traziti nazad. A one sitne troskove 15€ uzimanje uzorka+cifra iz labaratorija od cca 15€ do 45€ mi nista nisu vratili tj odbili su me (secer, 2x toxoplasmozu, streptokok, i jos dva tri na pocetku vec sam zaboravila sta se testiralo...)
Galu i Kiki kak se vi osjecate? Ja sam mislila jucer da cu dobiti trudove. Menstrualna bol na najjace. I sad evo isto. Nista nisam spavala zbog toga. I primjetila sam lagani smeckasti iscjedak pomalo sluzavi ali u tragovima, nije puno nego to onak malo curka. Jel bi to bio sluzni cep? Citala sam na netu da on ne mora odjednom "ispasti". Joooj cak sam se u ponoc isla okupati i cijela izdepilirati... 😨
Yel zeno de je trbuh? Ajme koja linija... sad si me bacila u Bad 😫😫
Jedan dan nerviranja sam imala radi gluposti, jucer je primaljajednu pricu pricala da kao ona nema vremena prije cetvrtka da mi izvadi krvi bla bla. A sad dok sam predlozila da nek mi samo da uputnicu pa idem u laboratorij pa da mi oni izvade krv, da ne treba ona. Onda je pocela aha kao da, pa mozemo i tako, a to sam joj i jucer predlozila aliocito joj nije doslo do mozga.Stvarno ponekad covjek treba imati celicne zivce.
Katastrofa..drzim fige da nalaz bude u redu😊javi kad ga dobijes

😂😂😂
Onda MOZDA skuze da ti nije do zajebancije
Kako si sanjchi
Pomalo…za sad sam jos puna elana i energije😀
Ajde ljepo al ipak moramo usporit

Leptirica.com
Sanjchi, suuuuper! Drzim fige da se brzo vrati i da krenete u soping! 😊
Jesi dobila laket od ethereala?

Žene koje ste već rodile (i one s iskustvom), koliko pripremiti najmanjih pelena newborn (2-5kg)?
Koliko dugo uopće bebe to koriste, čini mi se da vrlo brzo prelaze na dvojku (3-6 kg)?
Ne bi htjeli kupiti previše pa da kasnije imamo viška, a opet bi uzela par paketa za početak…
moja ti se rodila s 50cm i 3700gr......koristila sam joj newborn od pampersa (žena mi jedna poklonila - njoj ostao viška) dok nisam potrošila paket (s 8dana starosti) i onda sam uzela dvojku (3-6kg) iz LIDL-a, pa kako mi ona nije bila velika, dapače - sad sam jučer uzela dvojku (3-6kg) od muller beauty baby pelena.....isprobat ću joj još Violeta i onda ću vidit što njenoj građi najbolje paše ali svakako eto više od 1 paka tih malih pelena mi nismo trebali - a nije velika rođena.
Toma mi je čim je došao iz rodilišta koristio dvojku (3-6kg) ali on je bio velika beba s 4ipol kg u startu...s nekih 2-3tj je već na trojku prešao s pelenama jer kad dođeš na 1kg (ili manje) do GORNJE granice - već su ti pelene knap.
Npr ako piše da je za 3-6kg a beba ti ima 5 (ili ne daj bože 5ipol) one su ti već male praktički i bolje uzet broj veće jer inače curi na sve strane

žena-majka-carica:)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji