Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    28. Rujan 2017. 10:58

bbrletic13

I ja sam na putu za lidl dragom uzela karticu

LAJKAM 

barbs
    28. Rujan 2017. 11:01

Sretna i Brbletic .... Maaaajko mila kako ste zgodneee 
    Belle, daaaaa, super je materijal... Neka si poharala..
    Hedgehog, postepeno... S time da je izasao 15-20D prije poroda i to ne totalno...
    Violeta, ne brini... Nosit ce ih onda kasnije . (kapice)

barbs
    28. Rujan 2017. 11:02

Sanjchi, def se isplati uzeti najmanji br... Mi imamo od 56 na dalje one Looney toones i mogu reci da za nekih mjesec-mj i pol moguce da ce mu biti taman..

• GaLu
    28. Rujan 2017. 11:02

Barbs hvala, lijepu robicu su kupili tvoji
    Yel stavi lokot na masinu ako treba, nije dosta da su psi posvud sad jos moraju prati i u tvojoj masini koju ste kupili za bebu. Reci im da je masina iskljucivo kupljena za vas i to je to.  

barbs
    28. Rujan 2017. 11:05

Violeta, znaci i tebi je prvo vodenjak puknuo?? Ja sam mislila da si ti i uz to dobila trudove...
    Kiki, wuhuuuu, super za noc bez zgaraviceeee!!!
    Yel, opet sr* oko tebe??? 

barbs
    28. Rujan 2017. 11:07

Sanjchi, kod mene bi uvijek prozivali kad bi cekali red... Drzim fige da dodjes sto prije na red i da bam javis sve 
    Galu, nema na cemu  Daaaaa, fora robica...  al eto rekli su da je bilo dosta vecih... Ali za sada meni to ne treba... Mozda kad budem bila bolje i budem isla sama tamo (ili poslala nekoga) kupim vece... Al za sada ne treba... Aaajmeeeeee, ima tu troskovaa..

barbs
    28. Rujan 2017. 11:10

Sanjchi, eeeeeee, to ti ovisi o modelu i o trgovini. .. iz lidla od 56 na dalje mu je robica veca... Iz c&a i kika mu je skoro na knap... Dug je oooonnnn... Ali stvarno se modeli razlikuju po brendovima...

barbs
    28. Rujan 2017. 11:11

Sanjchi, p.s.50-56 je ok iz Lidla...  Barem kako vidim po Diegu  

barbs
    28. Rujan 2017. 11:23

Sanjchi, kako Luce napreduje!?!?! Da li ti je rekao nesto za ti zadrzavanje vode???

• Barbi13
    28. Rujan 2017. 11:46

sanjchi255

Babrbs svasta lijepog su kupili..ja sam uzela te najmanje velicine par komada od svega, imam doma nesto i nesto mi je falilo, sad sam uzela..😀
    Tko je uzeo kartivu dragom? Lajkam😂😂😂
    Kapice sam uzela 56

Ja

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.