Sretna i Brbletic .... Maaaajko mila kako ste zgodneee
Belle, daaaaa, super je materijal... Neka si poharala..
Hedgehog, postepeno... S time da je izasao 15-20D prije poroda i to ne totalno...
Violeta, ne brini... Nosit ce ih onda kasnije . (kapice)
Sanjchi, def se isplati uzeti najmanji br... Mi imamo od 56 na dalje one Looney toones i mogu reci da za nekih mjesec-mj i pol moguce da ce mu biti taman..
Barbs hvala, lijepu robicu su kupili tvoji
Yel stavi lokot na masinu ako treba, nije dosta da su psi posvud sad jos moraju prati i u tvojoj masini koju ste kupili za bebu. Reci im da je masina iskljucivo kupljena za vas i to je to.
Violeta, znaci i tebi je prvo vodenjak puknuo?? Ja sam mislila da si ti i uz to dobila trudove...
Kiki, wuhuuuu, super za noc bez zgaraviceeee!!!
Yel, opet sr* oko tebe???
Sanjchi, kod mene bi uvijek prozivali kad bi cekali red... Drzim fige da dodjes sto prije na red i da bam javis sve
Galu, nema na cemu Daaaaa, fora robica...
al eto rekli su da je bilo dosta vecih... Ali za sada meni to ne treba... Mozda kad budem bila bolje i budem isla sama tamo (ili poslala nekoga) kupim vece... Al za sada ne treba... Aaajmeeeeee, ima tu troskovaa..
Sanjchi, eeeeeee, to ti ovisi o modelu i o trgovini. .. iz lidla od 56 na dalje mu je robica veca... Iz c&a i kika mu je skoro na knap... Dug je oooonnnn... Ali stvarno se modeli razlikuju po brendovima...
Sanjchi, kako Luce napreduje!?!?! Da li ti je rekao nesto za ti zadrzavanje vode???
Babrbs svasta lijepog su kupili..ja sam uzela te najmanje velicine par komada od svega, imam doma nesto i nesto mi je falilo, sad sam uzela..😀
Tko je uzeo kartivu dragom? Lajkam😂😂😂
Kapice sam uzela 56
Ja
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji