Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    28. Rujan 2017. 10:18

Bbrletic a jooj kako mali slatki pupo 😉
    Sretna koja macka mama 😎😊
    Barbs mi smote smo uzeli 62 velicinu kapice u H&Mu i naravno ogromno mu je i muz je isao u kik uzeo najmanju, opet velika i sad je moj tata otiso u lidlo i cekam kapice i ostalu robu da mi donese 😊
    Senoritakova ja nisam osjecala u ledima vec kao menga...ali kazu da krene od leda. Meni je otiso vodenjak pa je drugacije.
    Yel stvarno mi je zao sto sve to gledas i trpis i vidim da si jako nezadovoljna u toj kuci s tim ljudima, ne znam zasto nesto ne poduzmes pod tim pitanjem? Ja sam 2mj zivjela s njegovila a koristili smo njihovu kuhinju i kupatilo samo, mi smo imali 2 sobe odvojene za sebe i jedva sam izdrzala i ta 2mj jer oni su prljavi i neuredni jako. Zasto se ne odvojite, ne maknete od njegovih? Ovo ovako nikuda ne vodi. A i gle iskreno mislim da si znala u kakvu kucu ulazis, jer ne vjerujem da su oni postali prljavci preko noci. Isto kao i moja svekrva, znala sam kakva je i u kakvu obitelj ulazim, samo sto kad udes u obitelj neciju saznas jos xy stvari, ali vidis i prije svega kakvi su makar po kuci i ponasanju. Ti non stop njih komentiras i analiziras i bavis se najvise s njima, moj savjet je, preusmjeri tu svu energiju na stvaranju rijesenja za taj problem. Ti ljude ne mozes promjenit, njihova kuca, njihova pravila pa taman i jeli pseca govna 😉 Njima je to dobro i ok, a tebi kao i vecini nas to je ne normalno pa onda se potrudi makniti od tamo. Pa taman zivjeli u 1 sobi, siromasno, ali mirno i sretno. Vjerujem da ce bolji dani doci za vas, samo hrabro i potrudite se oboje i ti i dragi 😘😘 Toliko od mene...nemoj zamjerit mi, ali eto to je moje misljenje 😘

• sretna
    28. Rujan 2017. 10:27

Hvala cure! Bbrletic, bas ti je mali trbuh 😊

Barkleys
    28. Rujan 2017. 10:42

Sretna, brletić... preslatke su buše. *. *

E, kad cca. vam je pupak počeo izlaziti van? Jel to postepeno ili prekosutra noći? Meni se sav rastegao, ali i dalje je rupicama :) 

Belle84
    28. Rujan 2017. 10:42

Ja poharala Lidl jutros... 😂 Uzela stvarno sve, od kominezona, pidjama, majica i hlacica do vestica. Divan je pamuk.... bas je kvalitetno...

Barkleys
    28. Rujan 2017. 10:43

Ja ću se nagraditi s lidl om nakon pregleda aaaa. Jedva čekam. :) 

• GaLu
    28. Rujan 2017. 10:51

hvala na savjetima cure. eto ja sam bila kod zubara jucer, veli da on ne vidi nista da upala je lokalna tako da sam dobila antibotike i veli da dodjem kad rodim da mi izvadi zub, a veli s antibioticima se bi trebalo sve smirit u roku 48 h. tako da sad pijem antibotike i cekam da prodje.

• Barbi13
    28. Rujan 2017. 10:54

I ja sam na putu za lidl dragom uzela karticu

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• GaLu
    28. Rujan 2017. 10:55

sto se tice kapica lidl ima dosta velike brojeve, ja sam uzela 50, a veliko je ko npr 56 iz Hm-a, tako da uz te iz Lidla 50, sam uzela i broj 50 iz Hm-a. Mislim da su one taman po velicini za novordjenu bebu. Ja sam danas uzela u ducanu i Nan 1 da imam pri ruci ak zatreba. Tako da sam sad gotova sa svim, jedino jos danas operem zimsku vrecu za kolica i to je to.

barbs
    28. Rujan 2017. 10:57

Galu, brz oporavaaaak!! 
    Ja cu se isti naruciti kod zubarice samo da malo dodjem use i na se...
    Hedgehog, sreeeetnooo  Svakako se treba nagraditi.
    Meni su moji donijeli sto su kupili s time da su rekli da je najmanji br bio 50-56( srecom pa je lidlova robica velika 😂😂😂😂) a ostale vel su bile puuuunooo vece  

• GaLu
    28. Rujan 2017. 10:57

I isto imam u planu Lidl da uzmem jos par bodi benkica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.