Bbrletic a jooj kako mali slatki pupo 😉
Sretna koja macka mama 😎😊
Barbs mi smote smo uzeli 62 velicinu kapice u H&Mu i naravno ogromno mu je i muz je isao u kik uzeo najmanju, opet velika i sad je moj tata otiso u lidlo i cekam kapice i ostalu robu da mi donese 😊
Senoritakova ja nisam osjecala u ledima vec kao menga...ali kazu da krene od leda. Meni je otiso vodenjak pa je drugacije.
Yel stvarno mi je zao sto sve to gledas i trpis i vidim da si jako nezadovoljna u toj kuci s tim ljudima, ne znam zasto nesto ne poduzmes pod tim pitanjem? Ja sam 2mj zivjela s njegovila a koristili smo njihovu kuhinju i kupatilo samo, mi smo imali 2 sobe odvojene za sebe i jedva sam izdrzala i ta 2mj jer oni su prljavi i neuredni jako. Zasto se ne odvojite, ne maknete od njegovih? Ovo ovako nikuda ne vodi. A i gle iskreno mislim da si znala u kakvu kucu ulazis, jer ne vjerujem da su oni postali prljavci preko noci. Isto kao i moja svekrva, znala sam kakva je i u kakvu obitelj ulazim, samo sto kad udes u obitelj neciju saznas jos xy stvari, ali vidis i prije svega kakvi su makar po kuci i ponasanju. Ti non stop njih komentiras i analiziras i bavis se najvise s njima, moj savjet je, preusmjeri tu svu energiju na stvaranju rijesenja za taj problem. Ti ljude ne mozes promjenit, njihova kuca, njihova pravila pa taman i jeli pseca govna 😉 Njima je to dobro i ok, a tebi kao i vecini nas to je ne normalno pa onda se potrudi makniti od tamo. Pa taman zivjeli u 1 sobi, siromasno, ali mirno i sretno. Vjerujem da ce bolji dani doci za vas, samo hrabro i potrudite se oboje i ti i dragi 😘😘 Toliko od mene...nemoj zamjerit mi, ali eto to je moje misljenje 😘
Sretna, brletić... preslatke su buše. *. *
E, kad cca. vam je pupak počeo izlaziti van? Jel to postepeno ili prekosutra noći? Meni se sav rastegao, ali i dalje je rupicama :)
Ja poharala Lidl jutros... 😂 Uzela stvarno sve, od kominezona, pidjama, majica i hlacica do vestica. Divan je pamuk.... bas je kvalitetno...
hvala na savjetima cure. eto ja sam bila kod zubara jucer, veli da on ne vidi nista da upala je lokalna tako da sam dobila antibotike i veli da dodjem kad rodim da mi izvadi zub, a veli s antibioticima se bi trebalo sve smirit u roku 48 h. tako da sad pijem antibotike i cekam da prodje.
I ja sam na putu za lidl dragom uzela karticu
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
sto se tice kapica lidl ima dosta velike brojeve, ja sam uzela 50, a veliko je ko npr 56 iz Hm-a, tako da uz te iz Lidla 50, sam uzela i broj 50 iz Hm-a. Mislim da su one taman po velicini za novordjenu bebu. Ja sam danas uzela u ducanu i Nan 1 da imam pri ruci ak zatreba. Tako da sam sad gotova sa svim, jedino jos danas operem zimsku vrecu za kolica i to je to.
Galu, brz oporavaaaak!!
Ja cu se isti naruciti kod zubarice samo da malo dodjem use i na se...
Hedgehog, sreeeetnooo Svakako se treba nagraditi.
Meni su moji donijeli sto su kupili s time da su rekli da je najmanji br bio 50-56( srecom pa je lidlova robica velika 😂😂😂😂) a ostale vel su bile puuuunooo vece
Sortiraj odgovore
Najstariji