Sanjchi, puno ti hvala ❤️
Bbrletic, tnx 👍🏻
Koliko imas godina Yel ako smijem pitat

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sto me te patronazne nerviraju, to sve treba na hitnu obuku 😭😭😭
Velika čast iznimkama ali 80% su totalni savjetodavni promašaji. Omekšivač? Brada? Šećer? Kamilica? Minutažom određeno hranjenje, a svaka beba je individualna.... sta jos nece reci 😩

Ana da pocelo me svrbjeti sad, taman dok sam mislila da me nece zapasti ovu trudnocu. Sad mi je primalja napisala uputnicu i idem sad na vadjenje krvi, joj tak sam gladna, nista nisam jela, a ni ne smijem dok mi ne izvade krv.

Jedan dan nerviranja sam imala radi gluposti, jucer je primalja jednu pricu pricala da kao ona nema vremena prije cetvrtka da mi izvadi krv i bla bla. A sad dok sam predlozila da nek mi samo da uputnicu pa idem u laboratorij pa da mi oni izvade krv, da ne treba ona. Onda je pocela aha kao da, pa mozemo i tako, a to sam joj i jucer predlozila ali ocito joj nije doslo do mozga. Stvarno ponekad covjek treba imati celicne zivce.

Yel, Sanjchi - vi nakon ovoga možete i neki biznis, obrt otvoriti! :D
Violeta - čudi mi da ti sama patronažna nije spomenula to tzv "čišćenje" bebe, nekima zna iskočiti taj osip, tj. sitne bubiljice po licu itd. Ne znam kako se to konkretno liječi, ali mislim da to i samo od sebe prolazi.
Mc:Mouse - a baš, stvarno su im savjeti iz srednjeg vijeka :D
Jedan dan nerviranja sam imala radi gluposti, jucer je primaljajednu pricu pricala da kao ona nema vremena prije cetvrtka da mi izvadi krvi bla bla. A sad dok sam predlozila da nek mi samo da uputnicu pa idem u laboratorij pa da mi oni izvade krv, da ne treba ona. Onda je pocela aha kao da, pa mozemo i tako, a to sam joj i jucer predlozila aliocito joj nije doslo do mozga.Stvarno ponekad covjek treba imati celicne zivce.
Jesi uspjela na kraju nešto rješiti? Makar dobiti uputnicu?
Hedgehog da tocno tako, to sam bas htjela i ja prokomnetirati, Yel i sanjchi su pravi eksperti za gradjevinske radove, svaka cast cure

Hedgehog konacno jesam, bas cekam muza da dodje s posla i onda idem tu u lokalnu ambulantu kod primalje po uputnicu i onda u bolnicu na vadjenje krvi

Sanjchi i Yel sretno s radovima, jedva cekamo vidjeti slike kako sve napreduje, bas super

Imam 34 godine.
Ujutro se ekipa ustala, sogor evo i sad spava a cekala sam popis za materijal.
Stari je trebao stavit ljepenku na pod da bi sigor mogao pocet zidove rokat, al ima drugog posla.
Ja sam se obukla, uzela par stvari i rekla da idem doma, da me za danas nema.
Zinuli su i pitali jel sve ok (?)
Rekoh 'je, sve 5, cujemo se'
FAKAT mi je puko film.
SAd me dragi dovezo starom i ne zeli ici doma.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji