Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    27. Rujan 2017. 13:07

Kiki, suuuuper nam ide!!!!  i imam bas puno mlijeka... i Diego super napreduje na gramazi ... Ocito svaka bebe sebi uzima koliko joj treba... Dutra patronazna dolazi i bas me zanima koliko ce teziti.
    Inace, cimerica u rodilištu nije imala dovoljno mlijeka... Mali je bio non stop na cici... I padao na gramazi DRAASTICNO... Tako da je morala i dohranu traziti... A mali bio joj visio duze nego meni na cici 

• GaLu
    27. Rujan 2017. 13:09

Kiki mene zub muci tako da jedva trpim, a ne zele mi nista raditi bez da slikaju zub. Ja sa ne usudim na rentgen sad ali ak beba uskoro ne dodje izgleda da cu morati jer mi je upala svakim danom sve gora i gora

Kiki156
    27. Rujan 2017. 13:11

Barbs to je super! Eto u tjedan dana ste se vec lijepo uhodali, zvuci obecavajuce za nas buduce mame! Ja sad kao mislim da cu znati dojiti, al ne mogu to znati dok ne probam. Nemam strah od toga i drago mi je da ne stvaram paranoju unaprijed, nadam se da ce nam ici! 
    U subotu mi se brat zeni - VESELO! Mozda sa svadbe odem rodit 😂 U svakom slucaju, torba ce biti u autu spremna! 😜 

barbs
    27. Rujan 2017. 13:14

Inače, danas nam je cijela horda ljudi trebala doći sa svekine strane. Malo me zasmetalo što nas nije pitala za mišljenje jer oni su se bili najavili dok moje none nisu htjele ni jučer doći nego su nas htjele pustiti na miru, a ja sam navaljivala da dođu. Trebalo je danas doći oko 6 ljudi i sreća u nesreći, sestra joj se razbolila, a nonu je bilo strah da nije pokupila nešto od nje. AJME, DIVNO! Možda zvučim grubo, ali baš divno jer moji roditelji nisu tu svaki dan jer mama radi u smijenama... kada dođu mi se ušteka i sveki dole i onda jučer muž govori da šta ne bi mogli jednom moji ostati doma! Rekla sam mu: tvoja mama je svaki dan ovdje... ne bitno 5 min ili pola sata i kad moji dođu, dođe i ona umjesto da nas pusti na miru, ako moji ne smiju doći, bome ne može ni ona... i odjednom: nije on to tako mislio nego kao: njemu treba mira!
    Najavile su mi se kuma i frendica za sutra i ja sam rekla da je bolje slijedeći tjedan da dođemo malo k sebi jer nas stvarno ne puštaju na miru... Znam da svi žele pomoći i moji mi donose za jesti i pomažu ovdje po stanu i sveki isto pomaže koliko može, ali baš osjećam kako me ona guši hahahaha  Mislim, mene i moja mama guši da se razumijemo, ali mamu si svaki drugi dan vidim, a sveki ne može ni jedan pišljiv dan da ostane u stanu  Neki dan sam im rekla (sveki i mami) da ću ih izbaciti iz stana obje 

barbs
    27. Rujan 2017. 13:15

Kiki,VESEEEELOOO!!!! Izdrzat ćeš ti tooo!!!!! Sretno bratu i svima i lijepo se provedite! 
    A to za dojenje  Znaš, zvuči smiješno što sam ja bila uvjerena da je to lako, a nije  A treba biti uporan... 

Kiki156
    27. Rujan 2017. 13:17

Galu bas mi je zao zbog zuba! To je uzasna bol, ali zar nema nista sto ti mogu dati bez slikanja? Znam da je opasno u ranoj trudnoci, ne znam kako je sada u kasnijoj. A mislim, sve kao prirodno za trudnice, ne salju vas ni kod doktora al nije im problem slati na slikanje zuba! 

• GaLu
    27. Rujan 2017. 13:18

Cure sta vi mislite o rentgenu zuba u trudnoci? Dodje mi da se placem, a beba nikako da hoce van, oba dvoje djece u tim tjednima u kojima sam sad su vec bili rodjeni, a ovaj sad nece nikako van. A sve me celjust boli od muke i upale zuba. Ovdje je to njima pod normalno, sad sam bas zvala primalju da i nju pitam, isti odgovor mi je dala da ne razumije cemu to pitanje da se to sve normalno radi u trudnoci. Placem od muke, idem sad u duzu setnju  mozda nesto pokrenem jer ako se nista ne pokrene morat cu do zubara to ici rijesiti cim prije

• GaLu
    27. Rujan 2017. 13:21

Bila sam u utorak i poslala me je doma sa recenicom da nikakav zahvat oni ne rade bez snimke zuba. Mislila sam budem nekako istrpila jos par dana dok beba dodje, a beba sad ka za inat nece van, a ja muku trpim svaki dan sve goru i goru, sad me je jos i celjust pocela boljeti. Tolko sam se napatila u ovoj trudnoci i psihicki i fizicki, zbilja sam na zadnim atomima snage

barbs
    27. Rujan 2017. 13:22

Galu, sto kaze ginekolog/zubar?? Ja znam samo da nije preporucivo...
    E da, cicanje... Meni je muzeva rodjakinja obo tekla: kad cice naglo narastu i pune se mlijekom smanjiti unos tekucine.... Kako beba cica, tako se ono smeksaji i automatski treba povecati unos tekucine... Eto jedne info...

barbs
    27. Rujan 2017. 13:29

Nisam pohvatala ako je netko ovo vec stavio u grupu ali eto: https://klokanica.24sata.hr/beba/razvoj-u-prvoj-godini/prekrasno-pismo-za-nove-roditelje-10-bebinih-zapovijedi-9054?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=9054&utm_campaign=Klokanica+Facebook+status
    Opet sam plakala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.