Dzenny, aaajmeeee!!! CESTIITKEEEE!!! DOBRO NAM DOŠLA ALARAAAA!!!! ETO, "zakasnila" za Diegom TOVNO 7D Kako ste miii??? Kako je Alara? Kako je prosao porod?? Javi nam se kad stigneeeees!!
Hedgehog, oooo daaaaa, koja nogica... Hahahahaa
Diego je uzasno dug ahahahha broj 56 mu je skoro pa na knap po duzili a po sirini plese... Ju hu huu

Mamuka, super napredujete!! A zelja za slatkim? Aaajmeeee Nakon poroda sam slatko htjela jesti.. znaci, muzu sam rekla: COKOLADEEEE I VODEEE!! DONESI MI SVE TO!!! PUNO TOGA!! I roditeljima za vodu....
Ne znam da li je to povezano s time da treba vratiti energiju...
PELENE - (NE SJECAm se vise tko je pitao) ovisi i vel bebe... Znaci, mi po danu koristimo JEDINICU jer cesce mjenjamo (ali su mu na knap), a noci DVOJKU

Dzenny- bas sam htjela napisat da javis kako si s obzirom da si danas isla u bolnicu radi tlaka i to sve a ti na kraju rodila 😍 cestitam!!! Kad dodes malo sebi sve nam napisi 😀😀

url=https://daisypath.com]
Suncokretice mi smo dobili 1 mali palet od dm-a tih malih velicina 1, i muz je jos uzeo danas. A u meduvremenu sam mu 2 stavljala, ali te su mu velike, 1 bolje pase. Racunas izmedu 5-10 pelena na dan. Meni se dogodi, ja ga previjem on se odma ukaka i onda ajde previjaj opet. Jednom smo tako 3 pelene potrosili.
Dzenny cestitammmm 😘😘😘😊😊😊😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji