Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    27. Rujan 2017. 16:43

Maca - nemoj se još brinuti oko tog zadtka. Meni se beba spustila ful nisko i bila je na zadak. 2 doktora su mi rekla, nema šanse da se više okrene, jer je već nisko bla bla bla....ja već sve istražila oko carskog.   A kad ono na sljedećem pregledu BEBA NA GLAVI. A nisam ništa osjetila dodatno, nikakve extra bolove niti ništa u tom periodu. Dakle sve je moguće. 

Barkleys
    27. Rujan 2017. 17:04

Galu - ja ću ti ispričati svoju situaciju sa umnjakom. Ali s obzirom da ti nisi u RH ne znam hoće li ti pomoći. Meni se upalio umnjak, boli cijela čeljust, ne zna se kako raste jel ukoso ili pravilno. I ginekologica i zubarka na hitnoj i moja zubarka su me pitale želim li ga vaditi u trudnoći, naravno uz prethodno slikanje. Sve tri su mi naglasile, svaka zasebno da je više opasna upala nego zračenje. I rekle su mi da se u tom slučaju trudnicama stavlja onaj dodatan prsluk prilikom slikanja da ne bi bilo... Za tu upalu sam dobila antibiotik, klavocin, koji se daje trudnicama, nisam baš htjela to, ali s obzirom da sam imala i urinarnu infekciju i za nju su mi prepisali klavocin, pa reko ajde 2 muhe jednim udarcem. Umnjak me u međuvremenu prestao boliti (mene tako on zna svake godine po par dana udri bol, pa onda prestane...) pa sam se dogovorila sa svojom zubarkom da ga kad rodim idem vaditi. E i da, meni su osim tog antibiotika što sam dobila, rekli da on nije za bol, već da liječi i da će mi tek nakon par dana od njega biti dobro. Pa da u slučaju jake boli popijem lupocet (koji također trudnice smiju piti). Iskreno i jesam, jer je bol bila neizdrživa.

E sad, to je hrv.zdravstvo, za sve ti uvijek daju tableticeee.... ja nisam za nepotrebne tablete, ali iskreno, ja ne bi mogla izdržati bol od umnjaka bez svega toga. -.-

Sori na dugom postuuu, vjerojatno ti nisam ni pomogla. Ali eto, ovo ti je iskustvo s zuboboljom u trudnoći iz RH. 

violeta1
    27. Rujan 2017. 17:46

Sanjchi neka on donese tebi doma hehe taman ces ogladnit i fino papati... 😊😚

• sretna
    27. Rujan 2017. 17:55

sanjchi255

Usisavala sam hodnik prije tusiranja i samo najednom sam osjetila onak navalu iscjedka, ko kod menge..vec sam se bila prepala da je krenulo😱😱😱 al samo je iscjedak bio obilan, proziran…hmmm….😮

To ti je normalno. Meni se masu puta to dogodilo

barbs
    27. Rujan 2017. 18:11

Sanjchiiii, odmaraaaaj... Iscjedak je normalan. To se i meni znalo desiti... A pristic ahahahaha i meni se stvorio na istom djelu kao i tebi pred kraj T    hahahahahhaa nevjerojatnooo... I dobar teeeeeek kad ti vecera dodje  i ja cu uskoro ici jesti... Za ruvak sam imala ribu i krumpir i salatu i juhu.... Najedes se al ne previse... Sta si finog naručila s Etharela?
    Violeta, ok... Hvala svejedno... Sl.tj.cu tamo skociti i pitati sta sve treba da odmah spremimo.

barbs
    27. Rujan 2017. 18:12

P.s. Sanjchi ,finoooo ste vi narasle..

Barkleys
    27. Rujan 2017. 18:39

Bušaaaaa!

Meni zna pri svakom naglom pokretu, ustajanju iz sjedećeg itd. malo procuriti iscjetka...rekla mi je doc da je sve to normalno. 

Barkleys
    27. Rujan 2017. 18:47

E i Sanjchi ja sam htjela napisati ovu listu ali meni  smajlići ne rade. Uopće mi se kad god nešto napišem ne prikazuju ovi njihovi smajlići, pa bi zeznula ovo dečko ili curica. I to mi je tako zadnjih mjesec dana. Nešto komentiram i stavim smajlić i on se ne prikaže. -.-

A inače ako će netko to raditi ovih dana, slobodno pored mojeg imena možete staviti Lena, KBC Petrova. :*

• sretna
    27. Rujan 2017. 18:53

Sanjchi, ti placas dostavu.
    I bas je veliki pupo 😍
    Ja se nisam vec dugo slikala, mjesec dana,trebala bi ovih dana

mc_mouse
    27. Rujan 2017. 19:07

Sanjchi DPD dostavlja, a iznad 500kn oni snose troškove 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.