Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    27. Rujan 2017. 09:04

Trpi,ne tiskat kad doodje trud, a ti u tim bolovima ne mozes disat,a tek da uspijes i to iskontorlirati.. vide da ne ide,kazu sano da se beba spusti ti bi ju istisnula u 2-3 truda.. sestra se penjje na krevet iza mn,u trudu mi gura stomak,pomaze mi,jer glavica se vidi,ali dalje ne ide.. 2 puta je gurala.. i onda je rekla,slijedeci trud pokusaj sama ali sto budes jaca to ce prije proci.. i dolazi trud,tiskam svim silama,svom moci ii osjetim ja ode od mene nesto toplo 😍 onda,dolazi najljepsi trenutak.koji jedna mama moze dozivjeti,moja Alara tako jako zaplaka.. 😍 onak vrucu je bacise mn na stomak,ja i dragi od srece placemo,napokon nakon toliko muke,bola i znoja postadosmo roditelji 😍 i u tom trenutku placem i razmisljam,da ako je potrebno svu tu bol i muku bi jos jednom prosla za nju.. 😍 posteljica je izisla bez problema,ja sam bila pukla pa su  me morali i siti,ali sve to prodje..

Kiki156
    27. Rujan 2017. 09:07

Marijana ajme krenulo je!!!!! Srenooooo! 🎉🎉🎉

dzenny
    27. Rujan 2017. 09:09

uglavno,doktori koji su me.iz dana u dan plasiki kako ce ona biti sitna beba, moja Alara je rodjena sa normalnom tezinom 3010gr i 50 cm duga.. 
    Imate 😙 od mene i moje Alare..

Barkleys
    27. Rujan 2017. 09:12

Loira. Čestitam. Prelijepa ime! <3

Violeta - hahaha. Muž je umoran. A micek.

Marijana - Aaaaa. Javljaj dalje. 

Barkleys
    27. Rujan 2017. 09:15

Dzenny hvala na opisu, ja se uopće ne veselim porodu :), :) ali zbog ovakvih priča sa hepi endom se isplati. <3

dzenny
    27. Rujan 2017. 09:28

Ii naravno,moram i ja svog dragog da pohvalim.. niti jedne sekunde me nije pusti samu.. cjeli porod je bi mene i podrzavao me.. uvijek je govori "bebo,jos samo malo,vidis kako si dobra,kako slusas,jos malo " tak kad mi zmanjka snage,pogledam ga i sjetim se da sam dosla tu da nasu ljubav okrunisemo najljepsom krunom.. i znam da to mogu.. ostao je uz mene i kad su me sivali,poslije je bio 2h samnom i Alaraom i otisao kuci..jedva se odvojio od mn i svoje princeske.. uvijek je gledao u nju dok ju je babica oblacila,pitam ga "pa sto je gledas?" Kaze pa moram vidi kako je samo slatka.. 😍😍 oduvijek sam bila sigurna da je on onaj pravi,ali nakon ovog je puno vise od toga..

maca1510
    27. Rujan 2017. 09:32

Marijana drzim fige da sta brze i bezbolnije prode!!!
    Dzenny malena je predivnaaa!!

Pitanje za mame koje su imale bebice na zadak,jeste li manje morale na wc ,ili vas je svejedno stalno tjeralo? Naime meni kad je bebac bio okrenut glavom dole u 26.tjednu ja sam non stop visila na wc,i danji u nocu,medutim od kad se okrenuo na zadak ja spavam cijele noci u komadu,niti jednu jedinu noc se nisam digla na wc, a po danu idem kako kad ali nista kako sam prije. E sad jel to ima veze s polozajem bebe? Ja se nekako nadam da se okrenuo na glavu opet ali ako ti odlasci na wc imaju ikakve veze s tim onda bome nije jos. I kad se mice po trbuhu gore kao da mu se glava izboci, ja se tjesim da je to mozda ipak guzica 😂 znam da ima jos vremena za okret ali sve se bojim jer je ionako veci za 2 tjedna,neznam hoce li kasnije vec imat mjesta🙈

url=https://daisypath.com]

barbs
    27. Rujan 2017. 09:40

Dzenny, predivnaaaa jeee!!!  I vidim, i tebi je bilo veseloooo .... Ali sve se to isplati... Ali da boli boli hahahaha i da je veselo je VESELOOO  Predivna gi je ta tvoja Alara, a za gramazu, sta smo ti govorile??? Doktori samo drame!!! Super za mlijeko i za cicanjeeee... A ono kad su ti je bacili topli na trbuh... Znaaaaam taj filing...
    Mi nismo plakali... Mi smo bili u soku... Nismo nista kuzili kad se Diego rodio.. gledali smo jedno drugoga i tu bebicu.... Jos uvijek nismo shvacali sto se dedava...
    Dzenny, jesi puno popucala???
    Sanjchi, eeee daaaaaa.... Nije mi dosta sto imam sina nego imam ih dva 😂😂😂😂 jedan ima 10D a drugi 31g... juhuhuuu...
    Jutros ga je ljubio I mazio: i oprostiii, maleniii, nisam se htio ljutitiii!!! 

barbs
    27. Rujan 2017. 09:42

Maca, ima vremena da se okrene!!! Ali ovisi o bebinoj velicini... Koliko je teska? 

• sretna
    27. Rujan 2017. 09:44

Marijana ajmeee, krenulo je! Sretno!!!
    Dzenny, predivna je Alara 😊
    Barbs kad se sjetim kolko sam ja suza isplakala prva 2 tjedna, em se nisam mogla pomaknut zbog upaljenog sava, em se L non stop budio po noci...krepani smo bili i mm i ja 😂 i sada sve to ispocetka, ali uz L, bit ce veselo 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.