Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Rujan 2017. 19:15

dzenny, predivna je Alara ❤️
    Sanjchi, buska je mrak, prava 👍🏻

Nez jel se Marijana javila? Jel rodila?

Mi smo danas isli po letve od 4 m, makli siceve i kak je mali auto ja sam ko cigo sjedila iza na podu i pridrzavala letve, koji show
    (Naravno da radovi nisu poceli...)

Bili smo na uzv fetalnog srca, sve je u redu, dr je spomenula neke rupice koje bi se trebale zatvorit kad sazriju pluca.
    Odradili smo prvi dan tecaja, bilo je ok, jezgrovito i kratko, vecina nas je prvorotki bilo sa muzevima a oni ko tumpleki 😂
    Patronazna je spomenula kako se jedan tata na porodu srusio i glavom lupio u radijator pa je ostao u bolnici ....😝🤔, rekla je da se tate drze kod mamine glave a ne 'dolje' ☝🏻
    Naravno da sam pitala i za kucne ljubimce pored bebe, rekla je da nebi trebali biti u istoj prostoriji u pocetku, paziti na dlake, mjenjat odjecu prije podoja, prat ruke prije diranja bebe i vise paziti na higijenu pasa kad vrse nuzdu etc, i postepeno upoznavanje
    (Morala sam to pitat 😤, da dragi cuje)
    Dosta je pricala oralnoj higijeni mame i bebe jer su bebina usta sterilna, pa npr ne smije mama dudu polizat i dat bebu itd...

Belle84
    27. Rujan 2017. 20:36

Mame koje ste rodile sad, u cemu ste iznijele dijete van iz rodilista? Uopce ne znam kolko slojeva da mu obucem tj. pripremim? 😂

barbs
    27. Rujan 2017. 20:43

Belle, bodi benkica + hlace + tuta + jaknica + carapice ahahahah 
    Sanjchi, uuuu, veliki sopping...
    Yel, neka si ti pitala! 😉 eeeee pa moj je pogledao dole kad mu je ona rekla: tataaaaa, vidite kosicu.... I nije pao u nesvijest ahahahahhha al treba paziti svakako... Bolje da ne pogleda...

barbs
    27. Rujan 2017. 20:45

Sanjchi, ja sam htjela njihove grudnjake kupiti sutra ali sam odustala jer sam ova 2 koje imam kupila za puno manje novaca... A steta.. jer su kvalitetni... A moram si kupiti jos komada pa cu morati drugdje pogledati... Kad smo kod toga, moram si drugi grudnjak oprati da mogu mjenjati..
     Ugl... Kupite si cure moje vise od 2 grudnjaka za dojilje!!! 

barbs
    27. Rujan 2017. 20:47

Sanjchi, carapice... Eto, Diego nosim te od 11 do 13 i cak su mu malo velike samo ne znam koliko ce dugo moci nositi jer ima duga stopala 
    Yel, Marijana se jos nije javila ali nadam se da se vex odavno mazi sa malenim 

barbs
    27. Rujan 2017. 20:48

Sanjchi, ako naidjes na akciji u mulleru dodju oko50-60kn .. ali ja sam prosli put u Lidlu kupila te za dojilje i puno jeftinije prosla... Sigurno 20-30kn manje... Ne sjecam se sad tocno...

barbs
    27. Rujan 2017. 20:49

Evo nama su plocice stavili NAPOKON i sutra ce namontirati kabinu.... Wuhuuuuu

violeta1
    27. Rujan 2017. 20:56

Sanjchi imas na lidlovoj stranici da si izracunas velicinu grudnjaka, ja jesam i po tome mi ovo nosta ne pase. A sutra sam poslala tatu u kaufland muzu po cipele, u plodine po rucnik, partiklicu i trljacicu (40kn na akciji, a inace 50kn sam samo rucnik platila) i u lidlo po vesticu i kapice 2. Htjela sam jos i grudnjak da mi uzme al kad ne znam velicinu bas...al mi se tat smijo kad sam mu rekla sta mi mora sve obavit 🤣
    Barbs da i ja kontam vise od 2 grudnjaka. Ja imam samo 2 i bas je koma...tako da si moram jos kupiti. I da skuzila sam da tim troskovima nikad kraja. Svaki dan nesto treba grrr..
    Koju velicinu kapice Diego nosi? 

kleaiva
    27. Rujan 2017. 21:10

Galu…meni se dogodila situacija s umnjakom u 2 tromjesecju i rekli su mi i ginic i zubarka da je zracenje minimalno i da se ne trebam bojati...treba izbjegavati samo u prvom tromjesecju zbog diobe stanica za svaki slucaj a kasnije je vise koristi nego stete. 
    Meni se smirilo stanje pa nisam slikala ali sad ako mi se ponovi idem i slikati i izvaditi. 31 sam tjedan.
    Posljedice nelijecene i dugotrajne upale ti se mogu pokazati na cijeloj celjusti kasnije...mojoj mami su se rasklimali zubi uokolo tog upaljenog zuba i to ti je nepopravljiva steta na zubnom mesu i zubima. 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

27. Rujan 2017. 21:10

Barbs, super za plocice 👏🏻👏🏻👏🏻
    Dragi se cak poceo sprdat sa radovima, pricamo evo kupili materijal, do Bozica ce bit sve gotovo ;)
    A njegov stari, veliki hvalisavac, rekao je da super za materijal da nek sad decki rade po malo, a on ce rjesavat neke druge stvari (u mirovini je inace, al navecer vodi treninge)
    ...ono tnx za suradnju 👍🏻
    Rekla sam da cu u 37.tt sama krecit, taman da se aktiviram za porod 😛
    Eto, nis od radova ovaj tjedan, od iduceg tj svi pocinju radit i bananko...mozda dogovorim s nekim frendom da roknd knauf i zgleta i bok
    (Ovi bi nosom oblake parali od muke)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.