Sanjchi, vjerujem da ti je tesko... I da ti je krivo .. ali proslavit cete vi to kad Lucija dodje i kad se vi oporavite... I mi smo trebali za vikend na rodjendan od malog od sestricne. Danas ima god dana... A danas je nama bio termin Kako god, shvavaju oni da ne mozemo doci...
Nama se sestra nije javila... Ova najstarijia
Ja i moj dragi nismo cijelu trudnocu a siroce
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Barbs, iskreno, da sam isla vjv bi se samo nazivcirala😂😂 a i (ruzno zvuci) ali nemam volje ic ikamo…
Bbrletic uhhh..jadan muz…mi smo zadnji put prije mjesec dana…sad cemo jos pricekat bar tjedan dana pa onda mozemo opet😅
Tako cemo i mi u 39 tjednu udri
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Galu ja sam isto cula da je stetno, ali ako je jako kriticno onda netko strucan treba presuditi sto napraviti. Jel postoji neki ginekolog s kojim bi se mogla konzultirati, a da nije primalja?
Barbs hvala na lijepim zeljama! I koristan je info za dojenje! A sto se posjeta tice dobro vi to odradujete, svaka ti cast! Meni u pocetku moze doci samo najuza obitelj i to ne svaki dan jer cemo trebati mir, a ovu siru primamo tek kasnije! Bas ruzno od starije sestre da se nije ni javila...
Sanjchi lijepo da se necakinje vesele ☺️
Ja sam htjela udrit, ali je Diego dosao na svijet prije nego sam uopce to muzu predlozila HAHAHAHHAHA
A neki dan on meni: tko zna kad cemo se moci seksati.. a ja njemu: tebi do seksa a mene savovi stezu
Konzultirala sam se svi dr tu prakticiraju slikanje zuba, jer je kao zracenje "samo" 1 rad, kazu da se vise ozraci kad se putuje avionom. Sad sam opet se narucila kod nekog drugog zubara. Sutra ima u 12.10 vrijeme, rekla sestra da mi ne moze nista reci da to on sam mora vidjeti. Imam osjecaj da cu opet sutra poljubiti vrata odnosno doci tamo i opcija ili slikanje ili doma. Kud me ja bas sad to zadesilo, da se nije moglo to kasnije desiti, barem jos tjedan dana da je nekako. Zbilja od muke bi se sad samo plakala
Kiki, ma jedno je kad ti none dodju a drugo je kad odluci doci i THE HOLE FAMILY a muzu isto smeta samo sta ocito nista mami ne zeli reci... A sveki je prvo rekla za utorak i ja dogovorim za sri sa svojima... I dodje ponedjeljak i ona: aaaaa moji dolaze u srijedu.... I onda se i muz rasp* i rekao da sammja vec sve dogovorila sa svojima i da je to puno ljudi odjednom i da kako smo se dogovorili vrc neka tako i bude... Pa je rekla da ce probati vidjeti sa njima sta kazu...
i ok, none su dosle jucer ujutro jer je zaza u penziji pa ih je mogao dovesti, ali u suprotnom bih joj ja rekla neka bude kako smo se dog.jer u biti radi muzeve sestricne su pomakli datum. KOGA BRIGA sta ona studira van Istre...
i eto SRECA U NESRECI pa su viroze i pokupili su virozu i nece doci... SREEEEECAAAAAA...
Kiki, nema na cemu za savjete... To su one koje je meni pateonazna dala i to sefica fala Bogu zena ima preko 60g i jakoooo puno g iskustva iza sebe i stvarno pomaze...
Kao npr za stucanje bebe... Kaze: cica u usta i smirit ce se...
Muz me zvao iz grada. Rekao je da je rijesio sve zive papire... Ja cu probati otici se raspitati ta djecji doplatak slijedeci tjedan, kad mama bude na go i bude dosla ovdje...
Sortiraj odgovore
Najstariji