Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    27. Rujan 2017. 10:23

dzenny

uglavno,doktori koji su me.iz dana u dan plasiki kako ce ona biti sitna beba, moja Alara je rodjena sa normalnom tezinom 3010gr i 50 cm duga..
    Imate 😙 od mene i moje Alare..

Hvala ti draga i meni rekli mala beba grijese i oni a bebica ti je preljepa

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    27. Rujan 2017. 10:30

Loira, ČESTITKEEEE OD SRCAAAA!!!!!!!  Olivia je jako lijepo i posebno ime! 
    I me, pas ti je divan!  A Rubi je samo na mene ljuta 

Kiki156
    27. Rujan 2017. 10:35

Dzenny Alara je predivna 😍😍 i svaka cast muzu! ☺️

Suncokretica
    27. Rujan 2017. 10:36

Loira, čestitke!!!! Uživajte i oporavi se što prije 
    Sanjchi, nek majstori rade, a ti odmaraj. Nemoj  se forsirati da Lucija ne urani 
    Violeta, mislim da će i moj muž bit takav. Veliki je spavač i vikendom nadoknadi sve što ne stigne zbog posla preko tjedna. Uvijek umoran, a mi žene nikad, što će tek bit kad dođe beba 
    Marijana, sretnooooo! Da što brže prođe... Javi se
    dzenny, prekrasna je Alara! Teško je al sve vrijedi za to malo čudo, uživajte sada 

Suncokretica
    27. Rujan 2017. 10:44

Jeste li uzimali kakve igračkice tipa zvečke za početak??
    Ja nisam ništa kupila... Nekako računam da bi toga mogli dobiti, pa ne znam koliko mi ima smisla kupovati?
    Koliko to tako mala djeca uopće doživljavaju? 

barbs
    27. Rujan 2017. 10:52

Suncokretice, ništa od toga nisam kupila. Nadam se da ću i ja dobiti, kao i još robice hahaha jer Diego je toliko dug da će uskoro prerasti 56 br...  
    Muž - nažalost, već sutra počinje raditi. Bit će veselo. Jako veseloooo...  Rekao je sinoć da će on na kauču spavati  A ja sam mu rekla da šta je on očekivao, da je lako dijete imati??? 

Kiki156
    27. Rujan 2017. 11:03

Suncokretice ja sam samo s wisha narucila jednu bisecu igracku za kolica, inace nisam nista jos kupovala.   Mozda uzmem ondaj vrtuljak za kinderbet.

Kiki156
    27. Rujan 2017. 11:04

*visecu 

barbs
    27. Rujan 2017. 11:06

Belle, ti bolovi koje osjećaj su normalni  Isto tako sam ih osjećala puuuuno prije poroda... oko mjesec i pol ranije sam imala... Ne bol u križima već te menstrualne bolove... i eto, kad sam bila u 38.tjednu u TA ni trunčicu otvorena... sa 38+5 za prst (kad sam rodila) ...
    Sanjchi, samo ti pomalo. Bolje platiti nekoga nego da se porodiš prije vremena.  Kad idete kupiti kolica??? Jesi gledala preko str DJEČJA KOLICA??? Jer sam vidjela da su akcije, ali za to se čeka više vremena... 
    Senoritakova, kakvo je stanjeeeeee?? 
    Hedghehog, ODLIČNA je ona slika! 

• Barbi13
    27. Rujan 2017. 11:16

Yel sretno na pregledu

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.