Sanjchi, na toj stranici imaš i kolica koja su odmah dostupna!
Sretna, znaaaačiii, u redu je ako se s vremenom i rasplačem!? Nisam jedina očito
Nisam popamtila tko danas sve ima pregled, ali svakako SRETNOOO
Šavovi - meni srećom super napreduje to zacjeljivanje... Da kucnem u drvo Ali ja sam malo rezana i šivana... Svaki put nakon wca isperem vodom... Ne perem nikakvim šamponima, kako je to Treca sreca preporučila, ali isto tako i u bolnici.
Da, Sanjchi, eko linkića
https://djecjakolica.eu/kategorija-proizvoda/kolica/dostupno-odmah/
Sanjchi i ostale cure kojima još nešto fali...
https://www.babycenter.hr/sadrzaj/5-super-kupona-za-5-rodjendanskih-svjecica-100534
Dzenny Alara je prekrasna Loira cestitke na bebici
Kiki evo nasa terminusa Marijana nam je na putu da postane mama svaki cas, nadam se da cemo i mi skoro, ja bas jedva cekam, nadam se da cim prije nesto krene, ali zasad kod mene nikakvih simptoma. Vec mi je jucer palo na pamet da angaziram muza ali sam brzo odustala od te ideje, prvo jer sam ko kit, a drugo nije bilo akcije vec 6 mj pa se osjecam ko da vise ni ne znam sto je to
Galu, hahahaha, jesi luda! Ma brzo ćete se sve vi naredati
Kako je krenulo!
Sanjchi, na toj stranici imaš i kolica koja su odmah dostupna!Sretna, znaaaačiii, u redu je ako se s vremenom i rasplačem!? Nisam jedina očito
Nisam popamtila tko danas sve ima pregled, ali svakako SRETNO
Mene je moja sestra na to upozorila, da bi mogla plakat prvih tjedana iz cistog mira...tako da kad sam plakala jer sestre za bebe nisu bas susretljive ili zato sta mi koza na trbuhu izgleda kao iz onog americkog showa di naglo gube na tezini pa skidaju visak koze...znala sam da su to oni...hormoni
smrc
Dzenny, za šivanje... Možda ti je to cijelu vječnost trajalo. Tako je i meni bilo
(nisam vidjela ranije komentar, sry!) Srećom pa imamo naše bebice uz sebe i naravno da je vrijedilo
Bebushka, hormoni su grozna stvar!! Ja sam u bolnici plakala kad sam ga gledala jer mi je bio sladak
A skoro sam se rasplakala kad sam ih tisuću puta zvala da mi dođu pokazati kako pravilno malog staviti na cicu jer bi se zakačio i brzo pustio i bio mi je gladan cijeli prokleti dan.
Doma sam se skoro rasplakala drugi dan kad smo došli jer nisam znala šta mu je... Non stop je plakao, pa sam mu govorila: šta hoćeš od mene?! ne znam više šta da radim!!! Srećom, tu me muževa rođakinja spasila i u biti skužila sam da što sam ja nervoznija i umornija, to gori će on biti. A sinoć, eto, jer je muž dramio...
Galu ni ja nemam simptoma skorog poroda! Samo da ne prenesem, toga se bojim! Onda ide inducirani ovo, ono 😅 Al dobro, cekat cemo koliko treba dok malac ne odluci van! 😍 Ja isto jedva cekam!
Barbs kako je sada s dojenjem, jeste se uhodali?
Sortiraj odgovore
Najstariji