Hej cure!
Čuvajte bebače jer je počela opaka sezona prehlada i virusa. Oko nas su svi prehladjeni i bolesni, bas se rasirilo. O izlascima vani se ipak savjetujte sa patronaznom jer ni vrime bas nije lipo a virusi se prenose zrakom pa ono. Nisam bas pametna.
Cure dobro izgledate. Za 10 dana bit će to već druga priča i nece se vise skoro ništa vidit na stomaku samo koza neće bit još tako čvrsta, njoj ipak triba malo duže da se zategne opet.
I slatki su bebaci, pravi bomboncici! 😍
Yel vidim kod tebe veselje ne prestaje.
Za mi je zbog sestre. To je bas koma. Nadan se da će se brzo oporaviti.
Ja sam isla otvoriti porodiljni pa me soc gin i pregleda i napravio bris. Cerviks omeksan i dužine članka ali nisam otvorena pa se ne brinem previse. Iako lako to krene a nije mi bas još vrime...
Bebač je 2300g i bome je dosta narasta u ova 2 tjedna. Ne mogu se sititi koliko je bilo na zadnjem pregledu ni uopće koji je datum bio a trudnička mi na transfuzijskom zbog testa senzibilizacije. Doduše u zadnje imam pojačan apetit tj imam straaasnu želju za slatkišima a i dobila sam tipa 2,5 kg u zadnjih misec dana...
Maca bile smo isti dan, jel to bilo 11.9.? I koliko je tvoj bebač tada ima? Mi smo bili malo manji od vas.
Ne znam šta mi je jer inače stvarno pamtim bas super te stvari a danas ko da imam amneziju, blank totalni. Uhhh!

Violeta kod nas je uvik 1. kontrola nakon misec dana osim ako je nešto izvanredno. Ako je sve OK, dolazi patronažna nema potrebe za doktorom.
Bas zbog vrimena kad sunce bas nije stalno i vrime se minja nas doktorica nije puštala dok žutica nije skoro skroz prošla. Ja sam poslije krevetić stavila uz vrata od balkona i soba nam je na jugu ali tako žutica stvarno sporo prolazi.
Moj muž je isto svu dokumentaciju sam rješava pa i domovnicu i osobnu. Ja nisam ništa. A tako će biti i sad. Sad mi rješava sve na HZZOu, po doznake u doktora ipak nije isa jer sam to isla samo kad sam otvorila bolovanje i sad nakon 20ak dana prelazim na porodiljni.

Hej cure!
Čuvajte bebače jer je počela opaka sezona prehlada i virusa. Oko nas su svi prehladjeni i bolesni, bas se rasirilo. O izlascima vani se ipak savjetujte sa patronaznom jer ni vrime bas nije lipo a virusi se prenose zrakom pa ono. Nisam bas pametna.
Cure dobro izgledate. Za 10 dana bit će to već druga priča i nece se vise skoro ništa vidit na stomaku samo koza neće bit još tako čvrsta, njoj ipak triba malo duže da se zategne opet.
I slatki su bebaci, pravi bomboncici! 😍
Yel vidim kod tebe veselje ne prestaje.
Za mi je zbog sestre. To je bas koma. Nadan se da će se brzo oporaviti.
Ja sam isla otvoriti porodiljni pa me soc gin i pregleda i napravio bris. Cerviks omeksan i dužine članka ali nisam otvorena pa se ne brinem previse. Iako lako to krene a nije mi bas još vrime…
Bebač je 2300g i bome je dosta narasta u ova 2 tjedna. Ne mogu se sititi koliko je bilo na zadnjem pregledu ni uopće koji je datum bio a trudnička mi na transfuzijskom zbog testa senzibilizacije. Doduše u zadnje imam pojačan apetit tj imam straaasnu želju za slatkišima a i dobila sam tipa 2,5 kg u zadnjih misec dana…
Maca bile smo isti dan, jel to bilo 11.9.? I koliko je tvoj bebač tada ima? Mi smo bili malo manji od vas.
Ne znam šta mi je jer inače stvarno pamtim bas super te stvari a danas ko da imam amneziju, blank totalni. Uhhh!
Je je 11.09, moj je tada bio 1700 a mislim da si ti bila rekla da je tvoj bio oko 1600 . bome onda ste stvarno ekstra napredovali, meni je pregled u pon ko zna koliko cemo onda mi imat, 😂😂😂

url=https://daisypath.com]
Sutra imam pregled u dnevnoj bolnici, držite fige.. živo me zanima da li se posteljica maknula gore ili je ostala placenta previa... a sad kupanje i depiliranje Boze pomozi 😂 Prije desetak dana se obrijala i pitam muza jel dobro. Kaže je, super je... kad ja za tri dana tek osjetim neki ćuperak dolje. Ajme sramote 😆 Došlo mi da ga gađam 😂 Di on gleda 😂

Ček ček Dzenny ti si grudnjak kupila u DMu? Tog ima u DMu? Kako sam to fulala?
Treća – hvala ti na detaljnom objašnjenju za grudnjake i za narukvicu. Definitivno ću si ju nabaviti.
Violeta – ajme meni preslatke li bebe! I jako si ga lijepo zrihtala, i fotku isto. Baš će mu biti lijepa uspomena! A i super za mužeka, bio je vrijedan, a i za štednju. Bogat je već mali! :D
Senoritakova – uuuuuuu. 8 cm!!!!! Znači ti si sljedeća? Sretno i držimo fige da sve prođe dobro!
Barbs – sad sam skužila tvoju sliku, ovaj avatar. Koja nogicaaaa!
Yel – ajme koja priča, baš tužno, stvarno mi je žao seke, a još ti trudna pored nje. :(
E i Yel - sad mi je ovaj članak iskočio na FB: http://www.index.hr/mame/clanak/nek-vas-ova-suluda-fotografija-s-poroda-nauci-necem-jako-vaznom/996579.aspx
Sjetila sam se tvoje priče o sekinom frendu :D :D :D :D
Žene koje ste već rodile (i one s iskustvom), koliko pripremiti najmanjih pelena newborn (2-5kg)?
Koliko dugo uopće bebe to koriste, čini mi se da vrlo brzo prelaze na dvojku (3-6 kg)?
Ne bi htjeli kupiti previše pa da kasnije imamo viška, a opet bi uzela par paketa za početak...

Curee samo da vam javimo ,da nam je danas u 17:25 na svijet dosla mala Alara.. teska 3010gr i duga 50 cm.. 😍😍 poslije se cujemi..

Suncokretica - to i mene zanima, baš sam ja to maloprije pitala mame na forumu na bebama. Ne bi se htjela zatrpati sa premalim pelenama. :D
Dzenny - aaaaaaaaaaaa! čestitam! sve prošlo u redu?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji