Dzenny, muz ti je divan!! Moram reci da su hrabriji nasi muzevi nego smo mislile..
Moj muz je na festi u subotu rekao svima da aki ne idu na porod da bi zena trebala zatraziti razvod ahahahah.... Ili prekid veze .. hahahaha... Srecom pa sam ga tjerala da ide sa mnom ahahahahahahahah
Dzeny ajme bas je slatkica prava 😘😘😘😘
A porod..uh nesto slicno i kod mene samo ja i drip i rezana...neka je to sve proslo i sad imamo nase bebe uz sebe.
Marijana sretnooo 😊😉
Hvala curke..
Barbs,rekli su da nisam.. ali ja bas ne vjerujem jer duuugo me doktor sivao.. ii poslije su me konci malo pekli.. ali da,barbs,vrijedilo je svakog bola 😍😍
Mame koje su sivane,nakon koliko dana nestane taj osjecaj peckanja i boli dole?? I ja moram jos ici kakati,aa uzasno se bojim da ce boljeti.. 🙄
Maca, ima vremena da se okrene!!! Ali ovisi o bebinoj velicini… Koliko je teska?
U 29.tt je bio vec 1700, u pon imam pregled pa cemo vidit koliki je sad
url=https://daisypath.com]
Dzenny ja ti nisam mjerodavna jer se meni sav jos u bolnici upalio, nezamisliva bol koja je trajala 2 tjedna. Ali ako je sa savom sve u redu, kroz par dana bi trebalo biti bolje
Kakve veze naocale imaju? Vidim da ih cesto spominjete…..
Belle ja bih ti savjetovala naočale a ne leće da imaš prilikom izgona. Nije to baš pis of kejk i sva se grčiš i u tom naporu (prilikom izgona) ne bih baš voljela da mi je neš u oku. Meni se sa svakim vaginalnom porodom dioptrija povećavala, nije to zaništa.
Inače, nosila sam naočale da vidim dijete....a sad treći put (za carski) su mi ih uzeli jer u op salu ne smije metal (čak su mi radili problem za aparatić ortodontski, pitali me jel postoji ikakav način da ga izvadim sama....jer je bilo 2 ujutro i ortodont ne radi ofkors....ali bogu hvala nije bilo posljedica, bar ne da sam ih ja dosad primjetila)
žena-majka-carica:)
Mame koje su sivane,nakon koliko dana nestane taj osjecaj peckanja i boli dole?? I ja moram jos ici kakati,aa uzasno se bojim da ce boljeti.. 🙄
ovisi....koliko šavova imaš i KAKO je sašio taj tko je šio, plus svakome se tkivo svojom nekom brzinom regenerira..
obvezno pij kompote + ulijevaj se jogurtom + sve gledaj polutekuće da jedeš.
Ne sjećam se iza vaginalnog kad sam prvi put obavila veću nuždu (sjećate se da sam pričala da sam se potpomogla tuširanjem anusa...baš zbog šavova jer sam imala veliku ranu od epi) ali sad sam recimo 3 dana nakon poroda u bolnici dobila čepić jer nisam išla na wc. Onda sam udrila po kompotima i jogurtima, pa sam nakon 2 dana došla na svoje i odonda bogu hvala redovno
Loira predivno ime ti ima curka......i čestitam!
dzenny Alara mi baš "baca" na tebe....ono koliko se može skužit sa profilne tako minijaturne...onak čelo, nešto, ne znam. Mamina cura <3
moja je sva na ćaću! (bolje....on je lipši )
Marijana nek je sa srećooom
Mrvice, fora je to gnijezdo... netko je već odavno o tome pričao... Ne znam da li ga je netko od nas već kupio ili nije...
Treca sreca, OOOO, DAAAAAA, imaš pravo što se tiče sve više tekućeg i kompota... Ufffff, mene je to nakon bolnice spasilo jer nisam kakala danimaaaaaa...
U predrađaoni sam nosila naočale... u rađaoni nisam... Srećom, pa sam dalekovidna, pa kad su mi Diega bacili na trbuh (hahaha) sam ga vidjela
Mamuka (mislim da si ti pisala o jelovniku u bolnici), znači, mi smo imali doručak, ručak i večeru... za doručak bi dobili neki jogurt, voćku (i to komotno možeš ostaviti za kasnije) i između ručka i večere još nešto... I cimerica se žalila na jelovnik a ja sam s guštom jela tako da očito sve ovisi od osobe do osobe. Za marendu bi bile 2 fete kruha sa namazom/medom/marmeladom i putrom + voćka/jogurt.... za ručak obavezno neko voće uz jelo... I ja se stvarno ne mogu požaliti. Dobro da nisam uzela i od cimerice koja mi je nudila ahahah
Samo dan nakon poroda sam zatražila od muža da mi donese juhu u termositi da pijem... Baš me to jako tražilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji