Evo me s pregleda, Vito ima 3400 😃 Opet me nije vaginalno gledala pa ne znam jesam li sto otvorena... iduci pregled je iduci cetvrtak a ako sto krene u meduvremenu rekla je da dodemo 😊 Na iducem ce mi pregledu radit ctg i vaginalni pregled.
Yel sretno i tebi na svim pregledima! 😊
Mame koje ste rodile - meni je drago da i dalje pisete u ovoj nasoj grupi jer tako pratimo sve sto nas ubrzo ceka! ☺️
Narukvica za dojenje se cini kao super stvar!

Cure imam pitanje, kako ste kupovale grudnjake za dojenje, koliko veće nego prije? Kupila bih bar još jedan da imam za početak, ali me muči koju veličinu uzeti 😏
Ja sam kupila pod kraj trudnoce u c&a i uzela sam br koji mi je odgovarao onda, moram reci da sam jako zadovoljna, super materijal, udobni, laki za odrzavanje👍👍

url=https://lilypie.com]
posteljina za chicco close2me......kupila u bubamara dućanu set s poplunom i svime....180kn u dućanu (na webu je bila akcija 150 ali pt je 30 pa opet na isto dodje....) mjere baš za nj
a sad sam vidjela u katalogu da im je na akciji 150kn.....u dućanu, za klub članove (2min traje izrada kartice, pitaš na blagajni)

žena-majka-carica:)
Dobar dan! Cestitke svim mamama koje su rodile! Malo upadam ko padobranac, al citam ovo za zuticu i prozor. Prosli tjedan na tecaju nam je bila pedijatrica koja je rekla da ne pomaze drzanje djeteta kraj prozora jer kroz staklo ne prolazi ono sta je potrebno za bebu da "ubije" zuticu i da bi ustvari prozor trebao biti otvoren, da je beba direkt na suncu ili s bebom izaci van.
Treca sreca, sister je ostala trudna kad i ja, al je zavrsila u bolnici oko 7.tt, vanmatericna...
Zapelo je sve u jajovodu i napravila se tvorba 8.cm, htjeli su operirat ali nisu bili sigurni da li bi ili nebi pa su je ipak cistili lijekovima, medjutim tvorba se nije smanjivala, i beta hcg je biljezio trudnocu dosta dugo.
Nakon toga je isla na propuhivanje i otkrili su da su joj jajovodi puni nekih 'polipa' (ne znam kako se tocno zove), i da nemaju svrhu te da se obavi vadjenje, pa kasnije umjetna oplodnja.
Ona inace ima chrona i bila je operirana (crijeva) i sad su joj dr rekli da je to posljedica te bolesti odnosno operacije (hitno je zavrsila na op crijeva, mislili su da su jajnici u pitanju pa su prckali i tamo, naknadno skuzili crijeva i maknuli joj 20 cm debelog crijeva jer je bilo puno 'polipa')
Sry na detaljima, al gadno, da
Barbs, u domu zdravlja 2 dana po 2,5 sata je tecaj, slucajno sam bila u blizini kad sam isla pitat, a inace sam htjela u merkur al nije mi se dalo narucivat i mislim da duze traje (sto je ispalo super jer smo bez auta....cekamo majstora da javi vijesti...ak ce cifra ic gore, naj...smo, ako ce se dat popravit jer nesto je s kompjuterom u banani...)
Senoritakova, wow!!! 8 cm otvorena! Sretno i samo hrabro!!! Ovo je za pozeljet 👍🏻👍🏻
isuse, jadna žena
nadam se da već ima djece, iako svejedno je tragedija:(

žena-majka-carica:)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji