Barbs sreca da ih je viroza sprijecila u dolasku, kakvih sve ljudi ima neki bi ti i bolesni dosli bez pardona!
Galu nadam se da ces sutra to rijesiti bez slikanja. Meni ovako laicki zvuci bolje da ti daju antibiotik nego da te slikaju. Ionako ces morati piti antibiotik prije bilo kakvih popravaka zuba, a valjda imaju neki koji trudnica moze popit pa da ti se bar smiri upala dok ne rodis (a brzo ces!) pa onda neka slikaju i popravljaju. Nije bas dobro imati upaljeni zub. Ja bi ih to pitala, da ti sada daju antibiotik, a slikaju i popravljaju kad rodis jer ne zelis riskirati.
Kiki ma da, ja sam zvala zubara u Hr koji mi je to i radio lani, cistio je zub ali ocito nije dobro napravio jer je zub opet poceo divljati i veli on meni da bi trebala popiti penicilin. I tako ja dodjem kod zubarke u utorak i ona mi rekla ili jedno ili drugo nema trece opcije. Znaci bez slikanja nista
Galu iskreno, ja bi slikala zub, to nije preporucljivo, ali nekad je korist veca od stete, a koliko je opasno za bebu da hodas tjednima s upalom zuba? Mozes dobit sepsu covice, a steta o kojoj pricamo je potencijalna, znam da je i jedan posto puno riskirat kad je beba u pitanju, al uvijek polazem vjeru u sretan ishod...ni piletina puna hormona nije preporucljiva pa eto...
Barbs djecji doplatak mi smo predali zahtjev i sad cekamo rjesenje. Posjete, kod nas je mir...cak sam i zeljna s nekim pricat 😁 al kod nas ljudi idu kasnije u babinje, ne odmah kad se rodi i dodemo doma. A ni moji ni njegovi nisu dosadni.
Suncokretica ja imam samo ono za kolica i medu smo mu uzeli, a ako uskoro ne dobijemo nesta onda cemo mu uzeti igracke 😊
Mrvica lijepo je gnjezdo 😊
Dzenny sivanje evo meni tek jucer je bolje. Ni ne boli ni nista...samo navecer poslije tusiranja malo boli
Nama je bila patronazna danas i poslala nas je kod pedijatrice, tako da smo isli na pregled. Gledala mu je osip po licu i kaze da je to ciscenje. Pupak mu jos nije otpao i kaze da joj to cudno ali dobro. A zut je jos uvijek, i ako se ne povuce do utorka, icemo krv vaditi. Dobili smo aqua maris za nos, jer sinoc mu je bio zacepljen i octenisept da cistimo osip. I s tim pupak da cistim. A patronazna i u bolnici mi rekli da samo prasim i mjenjam gaze, a patronazna lijepo ga ocisti kad dode. To vise ne znas koga da slusas, katastrofa! Mali spava, ja sam tako umorna ajmeee...bas me izmorilo sve i fizicki i psihicki to danas. A mali kad mu je cistila pupak, tako je plako da je i suza potekla, a meni se srce stezalo, skoro sam i ja pocela plakati, al sam morala bit jaka jer znam da je to za njegovo dobro. A sad kad se sjetim kako je plako odma mi suze u ocima 😐
Barbs djecji doplatak mi smo predali zahtjev i sad cekamo rjesenje. Posjete, kod nas je mir…cak sam i zeljna s nekim pricat 😁 al kod nas ljudi idu kasnije u babinje, ne odmah kad se rodi i dodemo doma. A ni moji ni njegovi nisu dosadni.
Suncokretica ja imam samo ono za kolica i medu smo mu uzeli, a ako uskoro ne dobijemo nesta onda cemo mu uzeti igracke 😊
Mrvica lijepo je gnjezdo 😊
Dzenny sivanje evo meni tek jucer je bolje. Ni ne boli ni nista…samo navecer poslije tusiranja malo boli
Violeta sta se samo zahtjev preda ili jos kakva dokumentacija
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Violeta, joj, uuuzaaaaas!!! Stvarno se ne zna koga slusati vise...
Meni je muz sve predao ali zaboravila sam mu reci neka pita za DP... Mama je na go od sri na dalje pa ce doci pomoci mi ujutro jer muz radi jutarnje... Tako da ce mi pricuvati Diega dok se idem raspitati za DP....
Inace, kod nas je normalno da ides u babinje nakon MJ dana... OSIM ako te netko prije ne zove kao nasi kumovi, rodjakinja i frendica... Inace iz postovanja ne ides prije... I uredu je sto PRANONA zeli doci vidjeti praunuka al ne znam kakve veze ima sestra od sveki i muz i necakinja...
I mene zanima, Violeta, za DP! STO SVE TREBA!?
Zahtjev i jos neke papire, ne znam tocno sad 😐
Sortiraj odgovore
Najstariji