Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    loira
    27. Rujan 2017. 00:19

Hvala cure :* 
    Ovako je to proslo...nakon kaj sam bila u bolnici zbog visokog tlaka od cetvrtka, u subotu ujutro dr je rekao da je sigurnije za obje da induciramo jer mi se tlak nije stabilizirao. Prvih 6h nista, nikakvi bolovi, drugih par sati bolno jer mi je dr izveo neki zahvat rukom da potakne porod, al nista i dalje, otvorena 1cm, i onda cijela noc kontrakcije svake 3min tokom kojih nisam mogla ni lezati ni stajati nit ista od muke, pa onda nisam ni spavala...jedino kaj su mi mogli dati je bio paracetamol i neka inekcija od koje mi se vrtilo ko da haluciniram... U 7 ujutro bila sam dovoljno otvorena, nekih 4-5cm, za epiduralnu uz koju sam se mogla konacno malo odmoriti...taj je dio bio jos i najbolji, izgon  je bio bezbolan i brz, imala sam dobar i veseli tim doktora i sestara (rodila u inozemstvu btw)... i tak... jos smo u bolnici jer je mala pozutila i dosta izgubila na kilazi jer nije nesto zainteresirana za sisu...

loira
    27. Rujan 2017. 00:25

Cestitke dzenny! Mislim da smo mi ranije bile terminuse (2.10.)... Eto ja rodila s 38+6... Al da nije morao biti induciran porod, ona bi vjerovatno ostala jos neko vrijeme unutra, samo joj se spava sad

• Barbi13
    27. Rujan 2017. 00:54

Hedgehog

Ako se novorođenčetu poklanja torta od pelena, onda bi se trudnicama trebala torta od wc papira! :D

Predobro

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

27. Rujan 2017. 02:18

Evo i ja malo kao padobranac. Cestitam svima koje su rodile. 
    I ja cu nadam se ubrzo. 😊  Zadnjih par dana mi je dosta teze. Moguce da se pokrece. Na ctgu mi je pokazalo kako je sestra rekla da imam trudice. 😊
    Wc-vidim da ste neke spominjale. Ja non stop moram pogotovo preko noci svaki sat vremena ustajem, mali kao da mi sjedi na mjehuru 😁 a i spavanje me muci neznam kako bi,sve me boli osjecam se slomljeno 😦😊 iduci tjedan imam zadnji pregled kod dok. i to je to. Cekamo 👶 
    Bas je brzo proletilo vrijeme jos malo vise od tjedan dana,ako nedodje prije 🤗 

violeta1
    27. Rujan 2017. 08:12

Loria cestitam 😘😘😇😇
    I_me a kako lijepo od psa 😊😊 Nasi su vani i jos nisu vidjeli bebu, preko dana su u boxu a navecer pusteni, ja sam ih mazila i odnesem im jest, dam im njihove kekse, pricam im. Ali ne bi jos bebu blizu, oni su vani, a vani je vrijeme priljavo i koma, pa bolje mir. Tamo na proljece ce se oni upoznati, a kad malo beba ojaca onda cu na prozor im pokazati.
    Sanjchi da jos malo i tvoja bebica je uz tebe... a ja jos ni danas ne migu vjerovat da muz i ja imamo bebu, da sam ja rodila, sve mi je kao neki tudi zivot, ali opet uzivam u ovoj ulozi 😊😊
    A sto se tice posla, samo ti polako i koliko mozes uz velikeee pauze 😊
    Suncokretica ja sam imala pojacan iscjedak pred kraj i sluzav je znao biti
    Belle drago mi je radi pregleda da je sve dobro. A naocale ja sam se bojala da necu moc imat, na kraju sve ok
    Senoritakova ajme bas te zezaju doktori, malo jedno pa malo drugo pricaju, to je najgore sto i opcenito oko svega svi imaju svoje misljenje a mi i tako kud smo zbunjene jos nas vise zbunjuje

violeta1
    27. Rujan 2017. 08:20

Leon je jutros imao prvi balac, i bas mu je virio iz nosa 😁
    Sinoc se tata glupirao s njim, pjevao mu, plesao, ja sam se smijala ko luda... ali ja ne znam ali moj muz je tako umoran, on stalno kuka kako se ne moze naspavat, kako se budi kad se mali budi, nocas je otiso u dnevnu spavat 😆 Sad je par dana doma i jucer je priznao kako se umoris kod kuce dosta i da mu je teze jer cijeli dan ima posla po kuci, a on kad radi dode kuc s posla i odmara. I evo jutros se mali u 6 probudio i u pola 8 zaspao, i sad evo i beba i tajo spavaju, jer tajo je umoran jako. A ja tokom noci se budim kad mali se budi, a tokom dana ne spavam i ja nisam umorna... eee ti muski ko male bebe su!
    Jucer je muz isao kod pedijatrice po papire i dala mu je D3 kapi od Plivita i rekla da od 15 dana zivota dajemo djetetu po 5 kapi. I kad je muz isao u ljekarnu (a znamo tete tamo) dale su mu za rodenje djeteta na poklon kremu njihovu. 

• Barbi13
    27. Rujan 2017. 08:29

violeta1

Leon je jutros imao prvi balac, i bas mu je virio iz nosa 😁
    Sinoc se tata glupirao s njim, pjevao mu, plesao, ja sam se smijala ko luda… ali ja ne znam ali moj muz je tako umoran, on stalno kuka kako se ne moze naspavat, kako se budi kad se mali budi, nocas je otiso u dnevnu spavat 😆 Sad je par dana doma i jucer je priznao kako se umoris kod kuce dosta i da mu je teze jer cijeli dan ima posla po kuci, a on kad radi dode kuc s posla i odmara. I evo jutros se mali u 6 probudio i u pola 8 zaspao, i sad evo i beba i tajo spavaju, jer tajo je umoran jako. A ja tokom noci se budim kad mali se budi, a tokom dana ne spavam i ja nisam umorna… eee ti muski ko male bebe su!
    Jucer je muz isao kod pedijatrice po papire i dala mu je D3 kapi od Plivita i rekla da od 15 dana zivota dajemo djetetu po 5 kapi. I kad je muz isao u ljekarnu (a znamo tete tamo) dale su mu za rodenje djeteta na poklon kremu njihovu.

Violeta nemoj zaboravit da sad imas dvije bebe

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Marijana12345
    27. Rujan 2017. 08:50

Cure ja sam u bolnici. Nisam puno otvorena, ali mi je pukao vodenjak i imam krvavi iscjedak pa su me zadrzali. Trudovi na cca svakih 10min. Beba je na putu... a ja se vec preznojavam hahaha, nisam mislila da prvi tak bas bole 😨😊😂

dzenny
    27. Rujan 2017. 08:56

Evo cure da vas pozdravim..
    Prvo,svima se zahvaljujemo na cestitkama.. ja i Alara smo dobro,mlijeko smo dobili,vec papamo.. iako,ona je odmah cim se rodila trazila sisu,ali doslovno cim se rodila?? Da nije jos ko rodio?? (Jer nemam vremena ici sve citati) 
    Moj porod;
    Uglavno,prvi trud sam osjetila u nedjelu oko 23:30h. Poslije sam malo zaspala.. oko 2 sam osjecala trudove na 5 min,ali slabije.. i oko 3h vidim da se pojacavu i da je sluzni cep vani,probudim dragog i u bolnicu.. dosla otvorena 1cm.. i onda cekaj,cekaj i oko pola 11 h ujutro me daju u radjaonu,pozovem dragog i on je dosao.. i onda pocinje veselo.. trud za trudom,jaci i jaci.. doktor me hvali,kako se super otvaram.. i sve ok,otvorim se,beba se skooro spustila ali do kraja nece i nece... malo nam fali,ali ona nece i nece aa ja umirem od bolova..  idem na sve cetiri,nista,recu mi da se oko dragog uvijem odnosno da ga zagrlim,pa se objesim o njemu,opet nista..govorim da vise ne mogu..

barbs
    27. Rujan 2017. 09:00

Marijana, SREEEEETNOOOO!!!! BOLIII!!! O DA BOLI!!! AHAHAHHAHAHAA sta sam napisala??? NECEMO SE LAGATI, ALI BOLI  Zelim ti brz porod!!! Za razliku od mene, ti imas trudove, mene su morali inducirati...
    O da, Violeta, imas dvije male bebe doma kao i ja...
    Eto, Diego sinoc zezao.... Od 18.30 do 00.30 on nikako da zaspi... Mene glava bolila cijeli dan i nahranila ga otisli u krevet i nece zaspat... Muz pizdi jer ne kuži kako to da spava po danu i nistaaaaa ga ne probudi a po noci zuri ko sova... On pizdi... Ja placem: sta si tako nervozaaaaaan???
    Oko 00.30 je napokon zaspao .. oko 4 i nesto se probudili mjenjati mu pelene jer se pokakao posteno hahahahaahahahhaa i eto oko 8 i nesto se digla...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.