Pozdrav drage zene, ja nisam jos trudna(ili mozda jesam) ali da pitam vas koje jeste bolje cete znati objasniti i savjetovati me.. zadnju menst. sam imala 9.9 do 15.9 , ciklusi su mi 26 dana.. od 17.og do 24.og smo imali odnose svaki dan.. iduca menst. trebala bi doci 5.10(nadam se da necee)
Kada mogu napraviti test?
Je li dobro ako imas odnos svaki dan?
Je li rano za neke simptome?
Ni moj nije htio dudu i pljuvao ju je kad je skuzio da nista ne ide, ali bila sam ustrajna i prihvatio ju je. Nisam htjela po cijele dane biti s cicom u njegovim ustima, bez uvrede ikome. A i onda gs ne bi mogla s nikim ostavit da nesto obavim ako bi on vjecito cicu ocekivao.
Kupala sam ga od pocetka sa bubchen kupkom koja je i za tijelo i kosu

Pozdrav drage zene, ja nisam jos trudna(ili mozda jesam) ali da pitam vas koje jeste bolje cete znati objasniti i savjetovati me.. zadnju menst. sam imala 9.9 do 15.9 , ciklusi su mi 26 dana.. od 17.og do 24.og smo imali odnose svaki dan.. iduca menst. trebala bi doci 5.10(nadam se da necee)
Test mozes napraviti na dan ocekivane menstruacije, ma da ima testova koju mogu pokazat i orije menstruacije. Ali po meni bolje pricekat dan ocekivane menge ili da ti kasni.
Osobno ni u prvoj ni drugoj t nisam imala apsolutno nikakve simptome koji bi mi ukazivali na trudnocu.
Sto se tice odnosa, koliko sam upoznata preporuca se svaki drugi dan da se spermici stugnu obnoviti. Sretno!

Meni je sogi patronazna pa mi je sa L ona dolazila i to mi je bilo super, ma da nisam imala nekih pitanja, vise manje sam sve sama saznala. Ali sad joj je termin 10 dana prije mene i na zalost nece mi ona moc dolazit, ali opcenito mi je tlaka taj dolazak patronazne

Evo nama je bila patronazna, 3880kg imamo 😊 dobio je na kilazi, ali jos je zut 😔 noge su mu super ali pupo i lice jos se vidi. I rekla mi je da ako netko bolestan dode kod nas da mu ne dam u kucu, to nije ni nepristojno ni nista vec da samo kazem da moram mislit na Leona da je on mali i osjetljiv je

i mi smo još malo žuti...treba hvatat na sunčane dane da budu šta više na danjem svjetlu - uz prozor i sl....

žena-majka-carica:)
i mi smo još malo žuti…treba hvatat na sunčane dane da budu šta više na danjem svjetlu - uz prozor i sl….
Preko dana mi je stalno uz prozor, osim kad siki. A jucer je bilo dobro vrijeme ali danas je tmurno i kisovito, al opet mi je stalno uz prozor u kolicima

Moj savjet ti je da ne radis test prije prvog dana ocekivane menstruacije, ja sam ga radila na prvi dan (clearblue) i plus je bio jedva vidljiv, tako da ti sve ranije moze samo stres izazvat bolje se strpit par dana pa bit siguran.... Sto se simptoma tice ja nisam imala nikakvih simptoma, jedino sam imala predosjecaj da sam trudna al simptomi nista... Nakon pat tjedana su me grudi bolile ali ni to nije dugo trajalo.... Ti simptomi su od trudnoce do trudnoce.... Svaka je razlicita...
Senoritakova zelim ti brz i sto bezbolniji prod da sve prodje u redu

Kad vec spominjete pupak, svako koliko se on treba previjt, kod svakog mjenjanja pelena ili?

Ajmeee, pa ja tek sada vidim da mi se u biti ona poruka s mobitela poslala. Ja sam sve ispočetka krenula komentirati. Hahahah
Cure koje danas imaju pregled - SRETNO!!!! Javite nam seee!!!
Mc Mouse, ja sam uzela broj veći nego što inače nosim i za sada su mi dobri.... 95C, MISLIM.. Ne sjećam se točno. Moram vidjeti etikeetu! Sada u čet idem isto kupiti te grudnjake jer ne mogu ih samo dva imati. Neke su cure zadovoljne i s onim iz Mullera, ali čini mi se da se ti isplate uzeti samo kad su neke akcije u điru... Mislim da je narukvica sa PLAN T stranice, pa ću si je svakako naručiti :D
Ne mogu vjerovati da je već 7 dana prošlo otkad nismo više 2U1... Baš vrijeme leti.
BTW. JEDVA ČEKAM KRENUTI S TRENINZIMAAAAA!!
Yel ,koliko x morate ići na tečaj? Što se tiče prilagodbe... aaajmeeee teško je... Teže nego što izgleda... Ali sve je to normalni ciklus života.
Suncokretice, BRZ OPORAVAK želim!
Pupak – nama se suši pomali! Ju hu huuu Danas nam je patronažna rekla da stavimo prašak da otpadne što prije.
E daaaaa – dobili smo od otpusta (četvrtak) 110g. Rekla je da suuuuper napredujemo.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji