jel vam otpao pupak Violeta? nama se još nije zatvorio do kraja, ali otpao je prekjučer..
Aa blago vama..nije mu jos otpao. Iako na gazi je suho vec danima, nema nista. Jel to samo opadne ili? Jer on ima mrezicu. A cekam patronaznu, damas ke rekla doci pa je nemam..a ja opet puna pitanja

Drage mamice, svaka vam cast, super se drzite a najvise vam hvala sto dijelite iskustva oko bebica i ostalog s nama...meni barem puno znaci 😊 😚😚 saljem puse i vibre da i dalje sve ide kako treba.
Pregled danas imala uzv. Sve ok,mjere tu oko 31,32 tt u kojem i jesam. 1800g . Moj gin me poslao na taj 2d uzv u bolnicu (valjda jer njegov nije tako dobar). U petak idem kod njega pa ce valjda provjerit zatvorenost.
Nego, cesto se sjetim Natashe.. duuugo se nije javila, nadam se da je sve ok kod nje.
meni je moja do danas bila samo jednom, a i danas sam ju skoro vratila s vrata....bogu hvala dok je sve okej ne trebam ju. A i žena je skužila da smo uigrane pa da je bespotrebna pa je rekla da će mi tako reda radi svako par dana doći, čisto ako budem imala koji problem/pitanje. Zasad sam ju jedino za zabranjene namirnice za dojilje imala šta upitat, zaboravila sam te detalje...
pupak - samo otpadne yap....ja sam se nadala da ćemo dovoljno dugo bit u bolnici (carice inače stoje 7 dana u nas) da se bez njeg kući vratmo. Ali jok....malo smo ga morali gledat 2-3 dana i tek onda smo ga se riješili

žena-majka-carica:)
jel vam otpao pupak Violeta? nama se još nije zatvorio do kraja, ali otpao je prekjučer..
Aa blago vama..nije mu jos otpao. Iako na gazi je suho vec danima, nema nista. Jel to samo opadne ili? Jer on ima mrezicu. A cekam patronaznu, damas ke rekla doci pa je nemam..a ja opet puna pitanja
Rekli su nam na tecaju da je to otpadanjs pupka isto individualno.nekome otpadne u roku 7 dana , nekome i do 13. Da je to sve u redu.
duda varalica - u nas to ne prolazi....nije mi ni Toma to volio, ni evo sad ona.
Volio je jedino David ali on zapravo nikad nije bio sisač.....ja sam se lomila mjesec-dva ali on nikad nije imao tehniku i zato smo i "izgorili" s dojenjem.
Toma je imao super hvat na sisi, a evo i sekica mi se čini ko on. I oni dudu varalicu samo izgurnu jezikom, neće ni da čuju. Ako probam ugurat natrag nasilu - dreka (tj ne guram ja, ali nekad kad ju tata/dida žele bez sise smirit da ja odmorim)
Ali meni to ne smeta nimalo.

Duda ni kod nas ne prolazi. Tajo mu nudi ali kad skuzi da ne ide nista odma pljune hehe...a ja mu ni ne daljem..tak mk svejedno za to dali hoce ili ne.
E a s cim kupate bebe? Ja jos nisam kupala, samo voda i gaza i obrisala ga, a u bolnici jedan dan je dosao s kupanja tako mirisan, ajme ja sam ga cijeli dan mirisila, bas neki blag, umirijuci i njezan miris.

meni je moja do danas bila samo jednom, a i danas sam ju skoro vratila s vrata….bogu hvala dok je sve okej ne trebam ju. A i žena je skužila da smo uigrane pa da je bespotrebna pa je rekla da će mi tako reda radi svako par dana doći, čisto ako budem imala koji problem/pitanje. Zasad sam ju jedino za zabranjene namirnice za dojilje imala šta upitat, zaboravila sam te detalje…
pupak - samo otpadne yap….ja sam se nadala da ćemo dovoljno dugo bit u bolnici (carice inače stoje 7 dana u nas) da se bez njeg kući vratmo. Ali jok….malo smo ga morali gledat 2-3 dana i tek onda smo ga se riješili
Ti si vec mama iskusna a ja prvi put pa bas volim da mi dode patronazna hehe... a i imam broj rekla mi da ju zovem ako nesto mi nije jasno

Senoritakova lipo ste izgurale do termina samog, a sad se opusti. Nadam se da su dragi i familija ti sve pripremili za bebu i sad se lipo opusti, budi pozitivna a porod će ti naravno teć ekspresno i glatko. Ja pak sve trudnoće odležala / čuvala (manje ili više strogo) i rodim u čas posla...
A sa mnom u sobi je sad bila jedna (a znam ih zilijun primjera) sušta suprotnost - žena koja je do samog kraja trudnoće bila ultra aktivna, "đipala" okolo kako ja to kažem, ko da nije trudna.........i kad je krenula rađat (a prenijela datum) - prvo je 24h pokušavala rodit vaginalno i da bi na kraju završili ju carskim rezom jer jednostavno nije išlo...to ti je tako.

Violeta ni mi se još nismo kupali...a otpao pupak. Ali ne žuri mi se.
Oprala sam joj sinoć jedino rukice (u mlakoj vodi, bez ičeg naravno) jer su nam bile prve babine/posjete....ljudi iz Italije, rodbina, kojima je ovo sad eto bila prilika jer su u HR sad i tko zna kad će opet doće (dogodine tek) pa ajd...sam popustila. Inače nisam planirala nikog ugošćavat prije misec-ipol.....ne da mi se s gostima bakćat ovo malo slobodno vrimena šta imam....a i da mala ne daj bože šta pokupi....bolje šta manje ljudi da se mota oko nas.

i meni je moja patronažna dala broj da ju zovnem ako bude trebalo, pogotovo jer smo se dogovorile da mi ne dolazi na dnevnoj bazi....nego eto da imam za svaku sigurnost ako bi nešto trebalo. Ali nadam se da neće

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji