Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Rujan 2017. 22:20

Bbrletic, hvala, ok sam, smirila se, vratio me gospon doma, lezim u sobi i ignoram sve oko sebe.

loira
    26. Rujan 2017. 22:23

Drage mame, novosti kod nas...rodila se nasa Olivia u nedjelju ujutro s 3,4kg i 48,5cm :) 

I_me
    26. Rujan 2017. 22:23

Ej cure, sad sam se sjetila.. netko je trazio da mu napisem kaoo je pas reagirao na bebu. 
    Dakle, dosli smo kuci, pas ie prvo iznjusio mene i veselio se. Malena je bila u asu kod muza.. spustio je as al nije reagirao.. nakon cca 10 min malena se probudila i zakmecila.. tu je digao usi i brzo do njihaljke.. sto i tko je to?? Dali smo mu da je ponjusi po guzi i glavi i to je to. Super je reagirao. Reagira samo kad zaplace.. onda odmah dolazi do krevetica pa do mene i muza.. kao da nam javlja ej budna je! 😆

• Barbi13
    26. Rujan 2017. 22:24

Yel

Bbrletic, hvala, ok sam, smirila se, vratio me gospon doma, lezim u sobi i ignoram sve oko sebe.

Drago mi je da si ok misli samo na svoju bebicu sutra ti je pregled

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

I_me
    26. Rujan 2017. 22:24

loira

Drage mame, novosti kod nas…rodila se nasa Olivia u nedjelju ujutro s 3,4kg i 48,5cm :)

Cestitam 😍😍😍

• Barbi13
    26. Rujan 2017. 22:26

Cestitam od srca

Leptirica.com

• Barbi13
    26. Rujan 2017. 22:28

I_me

Ej cure, sad sam se sjetila.. netko je trazio da mu napisem kaoo je pas reagirao na bebu.
    Dakle, dosli smo kuci, pas ie prvo iznjusio mene i veselio se. Malena je bila u asu kod muza.. spustio je as al nije reagirao.. nakon cca 10 min malena se probudila i zakmecila.. tu je digao usi i brzo do njihaljke.. sto i tko je to?? Dali smo mu da je ponjusi po guzi i glavi i to je to. Super je reagirao. Reagira samo kad zaplace.. onda odmah dolazi do krevetica pa do mene i muza.. kao da nam javlja ej budna je! 😆

A bas super imat ce pravog cuvara uz sebe

Leptirica.com

Belle84
    26. Rujan 2017. 22:29

Loira cestitaaam 😘

Barkleys
    26. Rujan 2017. 22:31

Belle, sori ako sam digla paniku, sigurno je sve u redu, da to me zapravo zanima kako se kreće skraćivanje itd.  Ma meni je moja ginekologica uvijek govorila u cm, al ovaj doktor u TA ne govori u cm nego u člancima... Pa mi treba da si preračunam. 

Barkleys
    26. Rujan 2017. 22:33

I_me, ajme kako slatki peso. On dolazi do vas da vam kaže da beba plače! (jer vi to inače ne kužite)  :) :) :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.