Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    25. Rujan 2017. 10:32

Treca sreca, nisam shvatila za cicanje... 
    Na radim ovako: jednom jedna cica a drugi put druga...jerr ako mu ponudim odmah obje (izbaci jednu bradavicu i dajem drugu) mi ju odbacuje... A svakon 2 i pol,3 sata mu dajem cicanje...
    E procitam sve s kompa malo kasnije...
    Moram okaciti sliku sebe tjedan dana nakon porofa.

violeta1
    25. Rujan 2017. 11:06

Suncokretice nadam se da ce ti bit bolje sto prije 😊
    Barbs koliko vidim pupo je ostao al noge tanke, kontam da ce nam se i pupo povuci uskoro svima..ipak se 9mj sirilo sve i barem ja ne ocekujem da ce mi se brzo vratit sve na svoje. 
    Jelda kako lete dani? Vec Diego 7 dana, moj Leon 10 dana. Ne mogu vjerovati.
    Kiki sad je sve nekako lakse..i ide svojim tokom. Sretno na pregledu 😊
    Mc _mouse tocno tooo..imam osjecaj da su sise kao lubenice 🤣
    Sretna uh lakse mi je kad vidim da je i nekom tako bilo jer malo me bilo strah sta ako to nije dobro ako se to otvori. 😑 A ja sam osoba koja mora vidjeti sve sta mi je na tijelu 😁😁
    Kod nas kisa pada...maleni malo se javi, jutros 2ipol sata je bio budan, od pola8. Muz je u gradu rijesava papire, jos ima na 2 mjesta i kod pedijatrice otici, pa u dm, pa u kik...ajmeee...a ja bi mogla mu pomoc ali ne da mi se hodat po ovakom vremenu a i rana je jos svjeza da sad negdje idem.

treca_sreca
    25. Rujan 2017. 11:08

a šta radiš izmedju kad plače?
    ja gurnem sisu
    ok, ne baš sad na svaki kmee
    ali ono ako je suha/prominjena, i vidim da želi zaspat (a ne može drugačije, moji ne znaju leć i zvirkat okolo okicama dok ih ne svlada san) a meni se ne nosa jelte - onda dam cicu. I tako nekad znamo par puta pkušavat se uspavat pa ispadne da je cicala 2-3-4x u roku tih 3h.
    S druge strane jutros sam ju u 4ipol zbudila jer su mi obje cice bile punee, pojela je jednu i zakrmila i onda oko 8am drugu...školski na 3 ure razmaka
    ali velim ako mi npr pol ure od preth cicanja "pita" (a vidim da cica nije popražnjena/mlohava) dam joj istu, ne mijenjam stranu

e i da pohvalim "narukvicu za dojenje" - oduševljena sam u praksi. Prije sam sebi zapisivala kad bi Toma dojio, i koju...a ovo je toliko jednostavnije, naprosto oslobađajuće - narukvica je uvik na meni i samo otkližem pokazivač na uru i L/D oznaku i uvik je sa mnom ta informacija koja je zadnja sisa bila i kad je bio podoj. Ne moram panično listat tekicu, nego mi je to odmah uz mene na svakom koraku

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    25. Rujan 2017. 11:09

jel vam otpao pupak Violeta? nama se još nije zatvorio do kraja, ali otpao je prekjučer..

žena-majka-carica:)

• sretna
    25. Rujan 2017. 11:28

treca_sreca

a šta radiš izmedju kad plače?
    ja gurnem sisu
    ok, ne baš sad na svaki kmee
    ali ono ako je suha/prominjena, i vidim da želi zaspat (a ne može drugačije, moji ne znaju leć i zvirkat okolo okicama dok ih ne svlada san) a meni se ne nosa jelte - onda dam cicu. I tako nekad znamo par puta pkušavat se uspavat pa ispadne da je cicala 2-3-4x u roku tih 3h.
    S druge strane jutros sam ju u 4ipol zbudila jer su mi obje cice bile punee, pojela je jednu i zakrmila i onda oko 8am drugu…školski na 3 ure razmaka
    ali velim ako mi npr pol ure od preth cicanja "pita" (a vidim da cica nije popražnjena/mlohava) dam joj istu, ne mijenjam stranu

e i da pohvalim "narukvicu za dojenje" - oduševljena sam u praksi. Prije sam sebi zapisivala kad bi Toma dojio, i koju…a ovo je toliko jednostavnije, naprosto oslobađajuće - narukvica je uvik na meni i samo otkližem pokazivač na uru i L/D oznaku i uvik je sa mnom ta informacija koja je zadnja sisa bila i kad je bio podoj. Ne moram panično listat tekicu, nego mi je to odmah uz mene na svakom koraku

Bas sam zato za dude. Da se ne gura cica i za tjesenje i spavanje. Nikad to nisam radila. I zato sam ustrajala u tome da ju prihvati jer je cica bila iskljucivo za jest. 

barbs
    25. Rujan 2017. 11:40

Violeta, nooormaaaalnoo je da imamo jos trbuuuh!!! Pa tek smo rodileeee... Ima vremena da skinemoooo
    Aaajme MILA I LEON vec 10D... Kako vrijeme letiiii
    Sretna, DUDA JE SPAS .. cesto mu uvalimo po noci al ju zna izbaciti i uglavnom zaspi bez nje ahahahhha
    Treca sreca, Diego place samo kad se presvlsci.... Stvarno je dobar.... A te narukvice di moram naeuciti oooobaaaaveznooo

Senoritakova
    25. Rujan 2017. 11:42

Cure, krenula sam prije par dana sjediti i hodati po malo...i 2 dana me bole i prepone i leda, ali nisu trudovi. 
    I danas sam isla na pregled nakon mjesec dana i otvorena sam 8cm😲😲😲, šok bome
    Doktorica se cudi sto nemam bolove, nece me jos slati u rađaonu, ali je rekla da nehodam puno jer kad pukne vodenjak da cu rodit u par trudova. Sva sam sad u šoku,  i iskreno nadam se da ce biti tako brzo.

mc_mouse
    25. Rujan 2017. 11:44

Senoritakova ti si nas fenomen 😃😃 samo neka i to brzo i lagano prođe i supeeeer 😁😁

mc_mouse
    25. Rujan 2017. 11:45

Barbs narukvica je sa stranice plan T ako se ne varam :)

• sretna
    25. Rujan 2017. 11:57

Senoritakova

Cure, krenula sam prije par dana sjediti i hodati po malo…i 2 dana me bole i prepone i leda, ali nisu trudovi.
    I danas sam isla na pregled nakon mjesec dana i otvorena sam 8cm😲😲😲, šok bome
    Doktorica se cudi sto nemam bolove, nece me jos slati u rađaonu, ali je rekla da nehodam puno jer kad pukne vodenjak da cu rodit u par trudova. Sva sam sad u šoku, i iskreno nadam se da ce biti tako brzo.

Ajmeee, nadam se da ce ti porod biti ekspresan i szo bezbolan kad ni otvaranje nisi osjetila 😄 sretno!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI