Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    25. Rujan 2017. 08:40

Sanjchi, samo ti pomaaaalooo!!! 
    Grudnjaci-imam 2 iz lidla.. planiram jos kupiti....

treca_sreca
    25. Rujan 2017. 09:01

Diego sretan prvi okrugli "rođendan" <3
    i ja sam tako gledala 7d, pa 10d, iduće mi je 1mjesec
    Pa nakon toga 2,3....pa pol godine....
    Glede dojenja - moraš obje davat, mada u jednoj moguće da imaš manje mlika....ja u desnoj još iz Tominog dojenja se sjećam da sam imala manje mlika u njoj, ali svejedno dajem jedan put jednu pa drugi put drugu. Jedino kad je full nervozna onda dam ovu lijevu jer znam da joj tu odmah poteče i lakše ide.
    Naravno to ako imaš 2h razmaka izmedju dojenja. Ako traži pol ure od preth cicanja, onda ide ista....unutar perioda od 2-3h (plus pratiš po osjetu naravno, nećeš slijepo slijedit sat ako vidiš da se ova koju je preth cicao posušila sva, a druga je puna, a on te traži...)

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    25. Rujan 2017. 09:05

vidi se da je mala bila dobra zadnjih 24h, kad ovoliko postova imam
    zaspala sinoć oko 10ipo-11 nakon 2satne scene s probavom
    pa oko 4podojila kroz san i nastavila (a ja nisam mogla zaspat natrag)
    onda opet oko 8h - podojila i natrag zakrmila
    da je ovako svaki dan ne bih se bunila čak sam se i previše naspavala

žena-majka-carica:)

25. Rujan 2017. 09:08

Treca sreca, vjerujem da ti je bed gledat rez 😖
    Jucer sam bila kod seke, vadila je jajovode prije par dana i dize mi majicu, ima 4 'rupe/reza', prekriveno je al sam se najezila ufff...

Sanjchi, 👏🏻👏🏻👍🏻👍🏻👍🏻 e mene veseli kad citam progres i da se radi, aleluja vise!! 😘

• Barbi13
    25. Rujan 2017. 09:12

Dobro jutro cure 

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Kiki156
    25. Rujan 2017. 09:34

Violeta Leon je preeeesladak! ☺️☺️
    Barbs sretan prvi tjedan Diegu! 🎉
    Ne znam je li i uzivo tako, ali sad kad vas citam nekako mi djeluje da taj oporavak i sama prilagodba na bebu ide super i dosta brzo! Barem tako zvucite, kao da ste se vec lijepo ufurale 😃
    Ja imam pregled danas, zanima me jesam li se sto otvorila i naravno koliki je Vito ☺️
    Yel brzi oporavak seki, zvuci bolno... 😣

25. Rujan 2017. 09:44

Kiki,sretno na pregledu ❤️, hvala za seku 😇🙏🏻
    Mene ceka u srijedu fetalni eho, da provjerimo srceko, pa 3.10. redovna kontrola i 9.10. merkur uzv...
    Iiiii ovaj tjedan trudnicki tecaj 😛

25. Rujan 2017. 09:46

Barbs, sretno Diegicu malom; koliko vidim sve ste vise manje dobro sa bebama, utjesno je za citat, cim brzi oporavak svim mamama ❤️

Dena kako ste vi? 

mc_mouse
    25. Rujan 2017. 10:10

Joj bas sve to super gurate 😃 Nekako ste mi ublažile bojazan od poroda kad vidim da se tako oporavljate ❤️
    Lidl grudnjaci to je od četvrtka jel da? Ja sam trenutno na 75C. I prošli sam uzela 85C. Nisam ga jos ni prala ni probala, nemam pojma koju veličinu bi trebala uzeti. Sad me 75C steže. Jedva ga nosim. Vise one pamučne topiće. Mlijeko mi bas jako curi ako nezgodno legnem. Neko večer cijela desna strana muževe majice mokra. Ja polusanjiva se pogledala na ogledalo dok sam išla piškit u 1 ujutro. Kad ono flekaaaa ogromna. Majko mila 🙈😂

Suncokretica
    25. Rujan 2017. 10:10

Pozdrav!
    Ja već par dana osjećam kao da mi dolazi neka prehlada, sva sam iscrpljena, umorna i grlo me boli. Tako da hvala na savjetima za propolis u spreju, šaljem muža danas po to. Nadam se da će pomoći...
    Violeta, Leon je premeden! 
    sanjchi, sretno s radovima, da se napokon završe 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI