sretna, mene sve strah da cu onak filmski puknkut i pocet razbijat sve po kuci 😱
Neces ne budi i ostani dama nemoj se spustat na njihov nivo imas gdje otic
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
sretna, mene sve strah da cu onak filmski puknkut i pocet razbijat sve po kuci 😱
😂😂😂
Onda MOZDA skuze da ti nije do zajebancije
Kako si sanjchi
Leptirica.com
Dzenny cestitaaaaam!
Barbs ja svaki put platim kod svoje ginice 15€ ili vadjenje krvi ili uzimanje uzorka nekog (u ovom slucaju 2 sekunde potez stapicem u pipici) plus sta dodje racun doma iz labaratorija, za streptokok 35€. Vece troskove mi je zdravstveno podmirilo, 4D i jos jedan pregled u HR svaki po cca 60€, i paket UZV (da me svaki put ultazvucno gleda prvo vaginalno a onda preko trbuha) 100€ - samo to sve covjek treba platiti pa zahtjevom traziti nazad. A one sitne troskove 15€ uzimanje uzorka+cifra iz labaratorija od cca 15€ do 45€ mi nista nisu vratili tj odbili su me (secer, 2x toxoplasmozu, streptokok, i jos dva tri na pocetku vec sam zaboravila sta se testiralo...)
Galu i Kiki kak se vi osjecate? Ja sam mislila jucer da cu dobiti trudove. Menstrualna bol na najjace. I sad evo isto. Nista nisam spavala zbog toga. I primjetila sam lagani smeckasti iscjedak pomalo sluzavi ali u tragovima, nije puno nego to onak malo curka. Jel bi to bio sluzni cep? Citala sam na netu da on ne mora odjednom "ispasti". Joooj cak sam se u ponoc isla okupati i cijela izdepilirati... 😨
Yel zeno de je trbuh? Ajme koja linija... sad si me bacila u Bad 😫😫
Jedan dan nerviranja sam imala radi gluposti, jucer je primaljajednu pricu pricala da kao ona nema vremena prije cetvrtka da mi izvadi krvi bla bla. A sad dok sam predlozila da nek mi samo da uputnicu pa idem u laboratorij pa da mi oni izvade krv, da ne treba ona. Onda je pocela aha kao da, pa mozemo i tako, a to sam joj i jucer predlozila aliocito joj nije doslo do mozga.Stvarno ponekad covjek treba imati celicne zivce.
Katastrofa..drzim fige da nalaz bude u redu😊javi kad ga dobijes
😂😂😂
Onda MOZDA skuze da ti nije do zajebancije
Kako si sanjchi
Pomalo…za sad sam jos puna elana i energije😀
Ajde ljepo al ipak moramo usporit
Leptirica.com
Sanjchi, suuuuper! Drzim fige da se brzo vrati i da krenete u soping! 😊
Jesi dobila laket od ethereala?
Žene koje ste već rodile (i one s iskustvom), koliko pripremiti najmanjih pelena newborn (2-5kg)?
Koliko dugo uopće bebe to koriste, čini mi se da vrlo brzo prelaze na dvojku (3-6 kg)?
Ne bi htjeli kupiti previše pa da kasnije imamo viška, a opet bi uzela par paketa za početak…
moja ti se rodila s 50cm i 3700gr......koristila sam joj newborn od pampersa (žena mi jedna poklonila - njoj ostao viška) dok nisam potrošila paket (s 8dana starosti) i onda sam uzela dvojku (3-6kg) iz LIDL-a, pa kako mi ona nije bila velika, dapače - sad sam jučer uzela dvojku (3-6kg) od muller beauty baby pelena.....isprobat ću joj još Violeta i onda ću vidit što njenoj građi najbolje paše ali svakako eto više od 1 paka tih malih pelena mi nismo trebali - a nije velika rođena.
Toma mi je čim je došao iz rodilišta koristio dvojku (3-6kg) ali on je bio velika beba s 4ipol kg u startu...s nekih 2-3tj je već na trojku prešao s pelenama jer kad dođeš na 1kg (ili manje) do GORNJE granice - već su ti pelene knap.
Npr ako piše da je za 3-6kg a beba ti ima 5 (ili ne daj bože 5ipol) one su ti već male praktički i bolje uzet broj veće jer inače curi na sve strane
žena-majka-carica:)
Osip mame iskusne- Leon se osuo po licu posebno s jedne strane i ima malo po glavi, patronazna mi rekla da umivam ga 2 outa dnevno u kamilici i da cemo vidjeti sutra kakav je, da to zna od omeksivaca, znoja iki brade tatine, a sad tajo nam ni nema brade skoro, a i obrijan je. E sad ili ovo dvoje ili mesta trece. Dali mazat to s Pavlovicevom? Jer imao je neke piknice i ja sam namazala kremom i proslo je, a ovog ima malo vise pa nisam sigurna
ne maži ničime, može se samo pogoršat
nije isto osip na guzi i na licu
ili ti je od omekšivača/detergenta kojeg nisi dobro isprala (ja upalim dodatna 3 ispiranja za baby robicu obvezno, iako koristim baby frosch koji je najprirodniji mogući)
a može bit i "čišćenje" od hormona iz maternice, ali to mislim da je rano još za to....znam da im to bude onak u prvom mjesecu
prvo kad se rode koža je preeeeedivna svileknkasta a onda kad-tad moraju odradit to. Ako uhvatim vremena prolistat ću fotke svojih bebača kad su imali tak par tjedana pa ću vidit točno kad je njima bilo....znam da se to odradit mora
I ne zahtjeva nikakav tretman, dapače, ni u ludilu mazat...
Mame da vas pitam, di je najbolje uzet pelene za siroko povijanje? Koje koristite?
ja sam kupial polovne, to je najisplativije jer prekratko se nose.
s prvim sam kupovala u dućanu baby robice po 50ak kn komad (one frotirne na čičak, ne podnosim trakice i vezivanje)
a sad sam kupila nekoliko takvih plus nekoliko onih s "umetkom" (kao uložak....zadebljanje izmedju nogica tako da ne moraš trošit tetra pelenu dodatnu kao kod onih bez tog umetka)
inače, to ovisi kako gdje
ali nama su na otpustu iz rodilišta (split) rekli da obvezno široko povijamo .....barem do prve kontrole
tako mi je bilo i s njima dvojicom.
Sortiraj odgovore
Najstariji