Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Rujan 2017. 11:14

Imam 34 godine.

Ujutro se ekipa ustala, sogor evo i sad spava a cekala sam popis za materijal.
    Stari je trebao stavit ljepenku na pod da bi sigor mogao pocet zidove rokat, al ima drugog posla.

Ja sam se obukla, uzela par stvari i rekla da idem doma, da me za danas nema.
    Zinuli su i pitali jel sve ok (?) 
    Rekoh 'je, sve 5, cujemo se'
    FAKAT mi je puko film.
    SAd me dragi dovezo starom i ne zeli ici doma.

26. Rujan 2017. 11:19

GaLu, sve mi se cini da je ona slika plafona i zadnja.
    Sretno s pregledom i uputnicom !

Barkleys
    26. Rujan 2017. 11:25

Galu - sretno! držim fige da sve bude u redu!

Yel - haha, sad dragi neće ići od tvojih staraca?

26. Rujan 2017. 11:30

Sad se usro. 
    Bilo je sve ok kad smo jucer razg da iduci tjedan buraz pocne zidove sredjivat. I sinoc ga nazove sef i ide radit od iduceg tjedna.
    I pricam s njim i sam on kaze 'nije greda, budemo ovaj tjedan, kaj sad', ja velim 'stvarno? Svaka cast, platit cu ti to i ici po materijal' i on veli 'ok, dam ti popis ujutro'
    I ovaj moj poludi na to i prestane pricat samnom.
    Zasto. Ne znam. Ne pricamo od sinoc evo tek sad progovorio.

26. Rujan 2017. 11:34

A najbolje od sveg sto je ovaj moj na bolovanju zbog bronhitisa i krese sve po spisku jer  'ne odmara', jer me trebalo vozit po bankama etc.
    Jedva je selnu zategnuo na ves masini neki dan, a tetu sam zicala da mi spoji neki kabl...
    Valjda se boji da ce trebat pomoc radit knauf, a bolestan je...
    Eto cure, moj izbor 'muskarca' pa jedem govna
    Ko mi kriv

26. Rujan 2017. 11:37

Evo malo da se drzim teme, rastemo ;)

• sretna
    26. Rujan 2017. 12:00

Yel,  vec sam ti rekla, svaaaaaka cast na konjskim zivcima! Ja mislim da ne bi mkgla tako dugo zivjet u tom neredu.
    A trbuh ti je super, mali 😊

26. Rujan 2017. 12:11

sretna, mene sve strah da cu onak filmski puknkut i pocet razbijat sve po kuci 😱

• Barbi13

Yel

Evo malo da se drzim teme, rastemo ;)

Bas ti je ljepa businica,drzi se draga

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Hvala vam cure

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.