Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    26. Rujan 2017. 14:53

Mrvica

treca_sreca

luce <3

Mame da vas pitam, di je najbolje uzet pelene za siroko povijanje? Koje koristite?

ja sam kupial polovne, to je najisplativije jer prekratko se nose.
    s prvim sam kupovala u dućanu baby robice po 50ak kn komad (one frotirne na čičak, ne podnosim trakice i vezivanje)
    a sad sam kupila nekoliko takvih plus nekoliko onih s "umetkom" (kao uložak….zadebljanje izmedju nogica tako da ne moraš trošit tetra pelenu dodatnu kao kod onih bez tog umetka)
    inače, to ovisi kako gdje
    ali nama su na otpustu iz rodilišta (split) rekli da obvezno široko povijamo …..barem do prve kontrole
    tako mi je bilo i s njima dvojicom.

Koliko ih je otprilike potrebno imati?

meni su trenutno 4 kom u pranju.....ili se malo zapiške, ili zakake na rubu nogavice....pa ja to bacim prat. Zato jer ih imam koooomotno: 10ak kom (čisto jer sam ove našla po 10-15kn komad , a nove su 40-50 ovisi s umetkom ili bez....tako da sam se opskrbila, nek se nađe....)
    Da imam manje brojčano, "štedila bih" tj ignorirala bih ako je samo malo rub propiškila
    ....
    Ali kakogod minimum minimuma je 3 komada rekla bih. Ovo koliko ja imam je pak puno jer vidim da ni u jednom trenutku "zaliha" (čistih) u ladici nije pala ispod 4kom dosad.
    Znači od 3 min pa do 6-7komada je optimalno...

žena-majka-carica:)

• sretna
    26. Rujan 2017. 14:55

Ja cekam u vrticu da se mali probudi 😂 ne znam sta mu je danas da jos spava

treca_sreca
    26. Rujan 2017. 14:58

kleaiva

Treca…meni su oboje bili osjetljivi na mlijeko i mlijecno. Pedica mi je prvo rekla da probam izbaciti mlijecno na nekih 2 tj. i onda vidjeti ima li pomaka…i kod nas vec nakkn 4 dana bio preporod. Inace oko 2 tj. je potrebno da se iscisti organizam od mlijeka. Na kraju sam saznala da mi je malac jako alergican na proteine mlijeka s bekih 7 mj. Eno ga i dan danas ne smije ni blizu.

ja sam intolerantna i na mlijeko (posebno kravlje) zbog kazeina, i na bjelanjak jajeta itd itd
    i prije trudnoće sam (otkad sam to otkrila laboratorijskom analizom jelte) stvarno pazila na sve to.
    ali od trudnoće sam većinu tih stvari ipak počela konzumirat (u nekoj manjoj mjeri) jer mi nisu kritične neke vrijednosti bile (kao za gluten i suncokret i indijske) pošto me bilo strah da ne zakinem neke nutritivne tak stvari djetetu....
    svakako, sad moram opet počet lagano izbacivat, jer moja antitijela se sigutno i djetetu kroz mlijeko proragiraju...aaaaaah
    danas sam malo više pazila šta jedem, pa ćemo vidit večeras

26. Rujan 2017. 15:07

Sanjchi, sva sreca da je do njih huh!

Kleaiva, da, dragi i ja smo nervozniji em zbog trudnoce, pa id radova, a on se ne zeli petljat...cijela family je inertna i nesposobna da bace smece a kamoli sta drugo. Mislila sam da ce biti mrvicu bolje, a ne da ronim suze svaki dan i bjezim u sobu. 
    Jos me pere nervoza od pregleda sutra...i tak

treca_sreca
    26. Rujan 2017. 15:10

Stigle ipak danas tetrice iz ethereala...juhuuu

26. Rujan 2017. 15:12

Treca_sreca, predivno izgledaju 😍

• sretna
    26. Rujan 2017. 15:17

Treca, ni ja nikako da docekam slonice i oblake :(

Barkleys
    26. Rujan 2017. 15:38

Yel - izgledaš vauuuuu! Koji trbuh, di ti je. Ja ništa ne vidim! :D

Sanjchi - jeeeej, šopingggg i jeeej za vodu da nije vaša greška i nalaz....pa danas ti je fakat dan D.

Čitam ovo o placenti previji, sretno! Ali i da je carski, bit će sve u redu!

violeta1
    26. Rujan 2017. 15:40

Sanjchi super za nalaz 😊😊
    Treca sreca uh nadam se da ce veceras biti bolje 

barbs
    26. Rujan 2017. 16:24

Sanjchi, sreeeeeeecom pa nisi imala problema s tim vodovodom... Mojoj sestri se to desilo i to u sezoni i jaaaakoooo puno novaca joj je doslo. GROZNOO!!
    YEL, ma ti misli na sebe i odjebi druge... Ako se budes i dalje pilala, kofer u ruke, ciao arrivederci svima, i svojima se uvijek mozes vratiti.. a Rubi, aaajmeeeeee... Ignorira me tootaaaalno... Nije me vidjela dugo a kad me vidi ju ne pustim iz boxa jer ne mogu hodati i eto... Kod svih ide a pored mene samo prodje..
    Treca sreca, preslatke su... Posebno ona sa jednorozimaaaa .... Te bi se svidjale i mojoj seki...
    Kiki, ma sve oookeeej ....😉😉😉😉😉😉😉 Nisam dobro objasnila...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.