Kiki da tocno tako,trudnice ovdjedr ni ne vide, uzmu im primalje uzorak mokrace, krvi, bris za klamidiju igonoreju na pocetku trudnocei to ti je to, a ultrazvuk je jedan u cijeloj trudnoci, za one koje hoce kombinirani probir je jos jedan, znaci skupa 2.
A razlog zasto sam zvala za vadjene krvi je da me pocela svrbiti koza pa se onda inace rade probe krvi za jetrenu kolestazu. Sad sam bas zvala ali moje primalje nema, javila se neka druga i rekla da ne razumije zasto necu cekati do cetvrtka. Sad cekam kad ce me nazvati ova moja, ona madam pocne raditi tek od 10, a do 15 im je radno vrijeme. Tako da cu vidjetu dal cu moci sto obaviti danas, a najgore je to da ako idem danas u laboratorij ne smijem nista jesti prije.
Galu..opet te pocelo svrbiti?ili ti je to jos od prije?
Mene evo jucer svrbilo jako malo,nsdam se da to znaci da prestaje polako
Sanjchi, puno ti hvala ❤️
Bbrletic, tnx 👍🏻
Koliko imas godina Yel ako smijem pitat
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sto me te patronazne nerviraju, to sve treba na hitnu obuku 😭😭😭
Velika čast iznimkama ali 80% su totalni savjetodavni promašaji. Omekšivač? Brada? Šećer? Kamilica? Minutažom određeno hranjenje, a svaka beba je individualna.... sta jos nece reci 😩
Ana da pocelo me svrbjeti sad, taman dok sam mislila da me nece zapasti ovu trudnocu. Sad mi je primalja napisala uputnicu i idem sad na vadjenje krvi, joj tak sam gladna, nista nisam jela, a ni ne smijem dok mi ne izvade krv.
Jedan dan nerviranja sam imala radi gluposti, jucer je primalja jednu pricu pricala da kao ona nema vremena prije cetvrtka da mi izvadi krv i bla bla. A sad dok sam predlozila da nek mi samo da uputnicu pa idem u laboratorij pa da mi oni izvade krv, da ne treba ona. Onda je pocela aha kao da, pa mozemo i tako, a to sam joj i jucer predlozila ali ocito joj nije doslo do mozga. Stvarno ponekad covjek treba imati celicne zivce.
Yel, Sanjchi - vi nakon ovoga možete i neki biznis, obrt otvoriti! :D
Violeta - čudi mi da ti sama patronažna nije spomenula to tzv "čišćenje" bebe, nekima zna iskočiti taj osip, tj. sitne bubiljice po licu itd. Ne znam kako se to konkretno liječi, ali mislim da to i samo od sebe prolazi.
Mc:Mouse - a baš, stvarno su im savjeti iz srednjeg vijeka :D
Jedan dan nerviranja sam imala radi gluposti, jucer je primaljajednu pricu pricala da kao ona nema vremena prije cetvrtka da mi izvadi krvi bla bla. A sad dok sam predlozila da nek mi samo da uputnicu pa idem u laboratorij pa da mi oni izvade krv, da ne treba ona. Onda je pocela aha kao da, pa mozemo i tako, a to sam joj i jucer predlozila aliocito joj nije doslo do mozga.Stvarno ponekad covjek treba imati celicne zivce.
Jesi uspjela na kraju nešto rješiti? Makar dobiti uputnicu?
Hedgehog da tocno tako, to sam bas htjela i ja prokomnetirati, Yel i sanjchi su pravi eksperti za gradjevinske radove, svaka cast cure
Hedgehog konacno jesam, bas cekam muza da dodje s posla i onda idem tu u lokalnu ambulantu kod primalje po uputnicu i onda u bolnicu na vadjenje krvi
Sanjchi i Yel sretno s radovima, jedva cekamo vidjeti slike kako sve napreduje, bas super
Sortiraj odgovore
Najstariji