Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • GaLu
    26. Rujan 2017. 08:41

Kiki da tocno tako, trudnice ovdje dr ni ne vide, uzmu im primalje uzorak mokrace, krvi, bris za klamidiju i gonoreju na pocetku trudnoce i to ti je to, a ultrazvuk je jedan u cijeloj trudnoci, za one koje hoce kombinirani probir je jos jedan, znaci skupa 2.
    A razlog zasto sam zvala za vadjene krvi je da me pocela svrbiti koza pa se onda inace rade probe krvi za jetrenu kolestazu. Sad sam bas zvala ali moje primalje nema, javila se neka druga i rekla da ne razumije zasto necu cekati do cetvrtka. Sad cekam kad ce me nazvati ova moja, ona madam pocne raditi tek od 10, a do 15 im je radno vrijeme. Tako da cu vidjetu dal cu moci sto obaviti danas, a najgore je to da ako idem danas u laboratorij ne smijem nista jesti prije.

Kiki156
    26. Rujan 2017. 08:51

Ajme Galu strasno! Da bar mozes otici privatno izvadit krv i da si mirna. To je onaj stav da trudnoca nije bolest i da ne treba posebno gledat trudnice, i ok, ali ako imas nekih tegoba zapravo nemas izbora nego ovisiti o milosti primalje. Svasta... nadam se da ces rijesiti sve danas!

violeta1
    26. Rujan 2017. 08:58

Sanjchi i Yel sretno s radovima i cuvajte se, posebno Sanjchi ti, kad osjetis da ne mozes, odma noge u zrak i odmaraj
    Barbs Neka Diego malo zeza hehe...moj mis eto jutros od pola7 do sad bio budan. 
    A psi, ja sam 2 puta svoje mazila od kad sam dosla doma i nosila im jest, ali sam oprezna, jer nekako su previse uzbudeni kad me vide i masu repom kao ludi, nikad tako nisu.
    Siroko povinjanje u bolnici su rekli da, a nase pedijatrice ne rade to dok ne snime se kukovi. A to je kao i za sve drugo, jedan kaze jedno, drugi drugo, svako ima svoje misljenje.
    Osip mame iskusne- Leon se osuo po licu posebno s jedne strane i ima malo po glavi, patronazna mi rekla da umivam ga 2 outa dnevno u kamilici i da cemo vidjeti sutra kakav je, da to zna od omeksivaca, znoja iki brade tatine, a sad tajo nam ni nema brade skoro, a i obrijan je. E sad ili ovo dvoje ili mesta trece. Dali mazat to s Pavlovicevom? Jer imao je neke piknice i ja sam namazala kremom i proslo je, a ovog ima malo vise pa nisam sigurna

26. Rujan 2017. 09:03

Violeta, peseki su u kuci ili vani?

• Barbi13
    26. Rujan 2017. 09:07

sanjchi255

Yel

Pitanje je da li bi najlon skupljao vlagu ako se stavi nagub od blokova i najlona?

Barbs, hoce pesek biti u kuci? Kako reagira na bebu?

Yel tata kaze ovako (vidio je sliku): to sto su napravili sa tom ljepenkom je jedino rjesenje (privremeno), ovo za stiropor nije skuzio bas zasto bi to tako, al ak ide stiropor, trebala bi na njega glazura, jer ako padne na njega snijeg i kisa, nema anijeg kud otic neg ce se na tom otapat, probit ce vlagu. Ovo s ceradom je ok ideja, da se slozi nekakav pad ali kaze da nista od toga nije trajno rjesenje i da sve ovisi kako se napravi, dal ce curit i dal ce se skupljat vlaga. Znaci, mozete stavit ceradu ali treba pazit da je dobro zatvoreno sa svih strana da ne moze zapadavat snijeg ni kisa!!
    Tesko mu je ovako napamet govorit i preko slike, pa eto, ono sto moze rec.

Svaka cast Yel na strpljenju

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• GaLu
    26. Rujan 2017. 09:09

Kiki da tocno tako, stav je sve prirodno, trudnoca nije bolest i te spike. I sve to lijepo tako funkcionira u toj poluskrbi ili bolje receno ne skrbi za 90 posto trudnica. A nazalost desi se i onih 10 posto koje nemaju adekvatnu skrb ili u biti ni ne znaju da imaju neki problem i onda svasta se desava. Ja zato tu ne zelim ni citati forume jer ima svakakvih horor prica, I onda kad citam kako dolje nasi novinari pisu u superlativima o zapadnoj Europi, pamet mi stane. Nije sve tako super kao sto se misli. Zarada je zbilja ok ali npr zdravstvo je jad i uzas, barem tako u Swe.

26. Rujan 2017. 09:20

Sanjchi, puno ti hvala ❤️
    Bbrletic, tnx 👍🏻

Kiki156
    26. Rujan 2017. 09:30

Slazem se s tobom Galu, koliko god kod nas pljuvali po zdravstvu mislim da se ne trebamo zaliti kad vidis kako je vani... Ako nista imas privatnike i ne moras ovisiti o nikome. Nemoj se zamarati pricama s foruma, tvoja je trudnoca uredna i sve ce biti ok. Vjerujem da taj svrbez nije nista strasno, ali naravno da zelis provjeriti i eliminirati sve opasnosti. 

mc_mouse
    26. Rujan 2017. 09:40

Violeta jel to nije obično čišćenje hormona? Bebe znaju imati taj osip prvih mjesec dana..... 

• sretna
    26. Rujan 2017. 09:53

violeta1

Sanjchi i Yel sretno s radovima i cuvajte se, posebno Sanjchi ti, kad osjetis da ne mozes, odma noge u zrak i odmaraj
    Barbs Neka Diego malo zeza hehe…moj mis eto jutros od pola7 do sad bio budan.
    A psi, ja sam 2 puta svoje mazila od kad sam dosla doma i nosila im jest, ali sam oprezna, jer nekako su previse uzbudeni kad me vide i masu repom kao ludi, nikad tako nisu.
    Siroko povinjanje u bolnici su rekli da, a nase pedijatrice ne rade to dok ne snime se kukovi. A to je kao i za sve drugo, jedan kaze jedno, drugi drugo, svako ima svoje misljenje.
    Osip mame iskusne- Leon se osuo po licu posebno s jedne strane i ima malo po glavi, patronazna mi rekla da umivam ga 2 outa dnevno u kamilici i da cemo vidjeti sutra kakav je, da to zna od omeksivaca, znoja iki brade tatine, a sad tajo nam ni nema brade skoro, a i obrijan je. E sad ili ovo dvoje ili mesta trece. Dali mazat to s Pavlovicevom? Jer imao je neke piknice i ja sam namazala kremom i proslo je, a ovog ima malo vise pa nisam sigurna

Ajde okaci sliku osipa. Ali vrlo vjerojatbo je to ciscenje bebe,to sve bebe imaju, kao sitni pristici i tu bas nema pomoci s kremama, jednostavno ce lroc smao od sebe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.