Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zelimobebu2701
    24. Rujan 2017. 21:02

Cure imam pitanje, kako ste kupovale grudnjake za dojenje, koliko veće nego prije? Kupila bih bar još jedan da imam za početak, ali me muči koju veličinu uzeti 😏

• GaLu
    24. Rujan 2017. 21:02

Ana ja sam imala taj svrbez sigurno mjesec dana, mislim da malo prije poroda se smirilo. Krvnu probu za kolestazu su mi radili samo jednom. Ne znam kako je u Hr ali u Swe bas postoji termin za to i zove se trudnicki svrbez i meni nisu dali nikakvu terapiju za to niti su me slali kod dermatologa jer u mom slucaju nebi mi  dermatolog mogao pomoci jer doslovno me je svrbjelo toliko da sam mislila da ce mi koza ispasti, ruke, noge, ma sve. I znam da je to uzasno ali mislim da puno se ne moze napravit. Ako ti postane tolko neizdrzivo odi i prije do dr da ne cekas 10 dana ali velim meni su tu rekli da se nema sto napraviti kad je taj svrbez u pitanji.

Belle84
    24. Rujan 2017. 21:06

Sanjchi sta si ti uzimala kad te grlo bolilo? Mene neka prehlada lovi i grlo me boli kad gutam...a znam da si ti imala neku virozu isto kad te grlo bolilo

maca1510
    24. Rujan 2017. 21:12

Hedgehog

Ja sam baš jutros pisala o tome kako me sveeee boli. A ako se probudim okrenuta prema zidu i moram se okrenuti na drugu stranu da se ostanem. Jaaaao. To s boka na bok mi je najgore. A magnezij pijem stalnooo. I svejedno boliii.

Ja magnezij godinama pijem svaki dan,zbog migrena, tako da po tome nebi smila imat nikakve bolove,pa opet imam bolove i grceve. Pogotovo u novama.

url=https://daisypath.com]

maca1510
    24. Rujan 2017. 21:13

Nogama*

url=https://daisypath.com]

[OBRISANO] 24. Rujan 2017. 21:14

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 24. Rujan 2017. 21:16

Belle84
    24. Rujan 2017. 21:20

Sladoled ne smijem jer imam gestacijski. Nista, otici cu sutra u ljekarnu pa vidjet sta ce mi tamo dati...

[OBRISANO] 24. Rujan 2017. 21:21

[OBRISANO] 24. Rujan 2017. 21:22

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI