Zastekao mi je forum ali screen shotala sam si sto sam pisala Hahahahhah
Jucer sam govorila kako Diego samo spava i jede?? I zalila se kako je jedva budan??? Mislim da necu vise ahahhaahah
Stvarno je istina ona: NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA...
Jucer bi izdrzao po sat i pol, dva budan... A po noci nas je krenuo zajebavati... I toliko se pokakio da smo ga morali presvuci hahahaha i nakon toga je cicao duze i zaspao k'o top...
E da, ZDRAVSTVO van Hr-a je skupooooo.... Eto, frendica mi pricala da mora platiri 35€ bris za streprokok.... U D zivi... Marijana, jesi ti morala platiti??
Suncokretica se sigurno mazi sa svojom Ritom Javit ce nam se ona... A i Dzenny kad dodje k sebi...
Juhuhuuuuuu
Lista se pomalo smanjujeee
Barbs ajde da se jos i nesto moze obaviti pa da platis, nego ovdje je tako da je sve besplatno odnosno drzavno ali je totalni kaos. Privatni sektor zdrvastva uopce nije tako razvijen ko npr u Hr. A ako i ma privatnik on u pravilu se nece bakcati s trudnicama, pa si osudjen na te primalje, koje su zbilja katastrofa. Ta njihova skrb to doslovno mozes i sam doma.
Sanjchi? Koliko znam puna je ako se mislu na to da je lijevan beton u salung, u ond daske, da. I na to je isla ljepenka zato sto je deka spajana sa dijelom ajmo rec neke terase
Ovo rozo je dio tog balkona. Spojeno je sa dekom i curila je kisa dok nisu nalili smolu i ljepenku.
Sad ne curi nista.
Znaci, oni bi gore na deku jos stavili stiropor i sloj neke fasade. Bez nagiba.
Pitanje je da li bi najlon skupljao vlagu ako se stavi nagub od blokova i najlona?
Barbs, hoce pesek biti u kuci? Kako reagira na bebu?
Galu bas mi je cudno to zdravstvo, znaci ti da nisi bila "rizicna" ne bi ni vidjela doktora cijelu trudnocu? Nema uzv-a, briseva i svih ostalih pregleda kao kod nas ili? A sto je bilo da zelis odmah vadit krv?
Yel bas mi je zao za seku, to je stvarno grozno i sigurno joj je tesko...nadam se da ce uskoro i ona biti trudna i uzivati sa svojom bebicom. I ono za skolarinu sto si pisala da si platila - bravo, tako treba! Misli na sebe i bebu, ostalo dok ide ide, ako nece ici idi doma.
Barbs hahaha ne diraj lava dok spava, bas to! A sto se bake tice ako je bolesna nemoj da beba ide blizu nje, pogotovo ako ima zuticu. Violeta je pisala da su joj rekli da otkanta ako netko bolestan zeli blizu bebe. Reci mami ili svekrvi da dodu kod vas doma pricuvat i da ga me izvode van i nikoga ne dovode doma.
Sanjchi sretno sa svime danas!
Dzenny cestitam!
Ja sanjala da sam rodila, da nije bolilo i da je bilo u dva tri tiskanja 😂 Definitivno san haha 😂
Danas imam pregled popodne, bas me zanima sta ce mi rec...
Sortiraj odgovore
Najstariji