Kod nas grmi i sijeva i kiša pada… Diego i dalje spava
I bolje da se nauci na buku ja imam susjedu a dijete ima tri godine i jos im pise na vratima ne zvoni beba spava

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ja uopce nisam oametna dal uzimat do medo odijelce ili odmah skafander. Ili je dovoljno samo to medo odijelce jer zimsku vrecu imam od L. Odnosno, moram vidnet dal zimska vreca za sportski dio kolica stane u kosaru

Kod nas grmi i sijeva i kiša pada… Diego i dalje spava
I bolje da se nauci na buku ja imam susjedu a dijete ima tri godine i jos im pise na vratima ne zvoni beba spava
Ja cu Luciju ucit odmah na sve moguce zvukove. Pa ak ju naucim da spava samo u potpunoj tisini, kad cu uspjet sta obavit😳
Kakve su cijene u h@m dobila sam poklon bon pa bi isla kupit jos za bebu

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bbrletic,pa i mn je odmah htjela ostaviti,jer isto tako gotnji mi je bio ok,ali donji je bio 97,i kad sam dr put izmjerila bio je 93,kao taman si izvukla da mozes ici kuci,drugacije bi ostala u bolnici 😣
Yel,eto ja u glavi stvarno nemam promjena,mozda nekad ali nekad zna me kao na kratko stegnut u prsima,iako nezz je li to od pritiska..
Barbs,sad me dragi nikud ne pusta samu,cak ima 2 sedmice ne da mi ni da vozim.. kad idem u bolnicu,ne narucujem se,samo se javim do podne,ali kao po obicaju,ja i dragi cemo ici rano,pa da budemo dole prvi,da vidimo kakvo je stanje..
Sanchi,zab sam komentirat.. svi muski uvijek misle da ima vremena.. mi smo isto tek od 32tt poceli onak pripremati .. ali da ,kad smo isli uzimat robicu i kozmetiku,smo si uzeli isto jedan cijeli dan za shopping,ali smo se vec doma dogovorili da idemo bez pozurivanja (jer to mn najvise ide na zivce) ..samo ti malo izgalami na njega 😉

Ja uopce nisam oametna dal uzimat do medo odijelce ili odmah skafander. Ili je dovoljno samo to medo odijelce jer zimsku vrecu imam od L. Odnosno, moram vidnet dal zimska vreca za sportski dio kolica stane u kosaru
A ja sam uzela oboje, i medeka i vrecu jer vrecu ne mogu u AS. Ali i skafander je dobra ideja ako se ne kupuje vreca za kolica. Ona vreca sta mi je u kompletu s kolicima je izgleda samo za sportski dio jer nije glatka u zadnjem dijelu nego ima neki prosiv (tocno tamo gdje se savijaju kolica kad je u pozi sjedenja) koji bi zuljao bebu u kosari.
Kakve su cijene u h@m dobila sam poklon bon pa bi isla kupit jos za bebu
A ok... ima dosta stvari 3u1 ili 2u1. Ima i nekih akcija...
Ja sam medu uzela broj 62. Računam da će beba biti 50-56 pri izlasku i imam robicu taj broj za izlazak, ali namjerno sam uzela većeg medu jer ono da ga mogu iskoristiti i nakon izlaska. Malo će plivati u njemu u početku. :D Da meni je termin 17.11.
A ja sam uzela oboje, i medeka i vrecu jer vrecu ne mogu u AS. Ali i skafander je dobra ideja ako se ne kupuje vreca za kolica. Ona vreca sta mi je u kompletu s kolicima je izgleda samo za sportski dio jer nije glatka u zadnjem dijelu nego ima neki prosiv (tocno tamo gdje se savijaju kolica kad je u pozi sjedenja) koji bi zuljao bebu u kosari.
Mi smo s kolicima dobili navlaku za kosaru, onak da je kosara zatvkrena jel i navlaku za noge za sportski dio, ali to vise stiti od vjetra, nema nikakvu toplinu tako da smo kupili bas zimsku vrecu ali za sportski dio jer je tada vec bio u sportskom. Moram vidjet jel stane po duzini u kosaru. Al to je fuuul toplo pa mu u tome skafander sigurno ne treba

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji