Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    26. Rujan 2017. 12:45

maus hvala na info za Ethereal...onda se još ne moram nadat, baš je vikend upao..
    dzenny eto kako si i poželjela - da budeš iduća na redu hehe....super....nadam se da je sve dobro prošlo, brz oporavak ti želim! I da malena bude dobra da se mama naspava i odmori - ništa ne oporavlja kao dobro prospavana noć
    Alara nek si zdrava i sretna!

žena-majka-carica:)

mc_mouse
    26. Rujan 2017. 12:57

Evo i mene s pregleda. Imamo nešto vise od 2kg. 
    Posteljica mu je do glavice dolje blizu ušća. Ja bi da se to nekako jos pomakne gore 😰😰 kontrola za dva tjedna opet, valjda zbog toga.... inače sve ok....

• sretna
    26. Rujan 2017. 13:07

L se poceo cistit sa neka 4 tjedna, a ne sjecam se kolko je trajalo.
    Mc mouse, sto to znaci za porod? Niska posteljica?

Kiki156
    26. Rujan 2017. 13:08

Galu super da si to rijesila! 
    Yel drzi se i ne vracaj se dok se ne pokrenu! Nemoj se uopce spustat na njihov nivo, ako te ne postuju vrati se doma. 
    Marijana kod mene nema trudova, barem ne tako trajnih i stalnih! Cini se da bi moglo kod tebe brzo!! 😃 Ne znam kako izgleda taj cep ali bas mi je gin jucer na pregledu rekla da bi moglo biti rozog ili smedeg iscjetka a u slucaju svjeze krvi da odmah dodem u bolnicu. Daj nazovi bolnicu pa pitaj jer trebas doci. Barbs je tako nesto primjetila prije svog poroda (ili je bila svjeza krv?) pa je ispalo da joj je vodenjak vec napukao a nije ni skuzila. Ja bi makar nazvala da pitam! 

Marijana12345
    26. Rujan 2017. 13:11

Sretna, moguci/vjerojatni CR https://www.trudnoca.hr/trudnoca/problemi-u-trudnoci/placenta-previa/

barbs
    26. Rujan 2017. 13:15

Violrra, i mene to asocira na ciscenje!
    Yel, preeeeeezgoooodnaaaa si zenoooo!!!  potpisujem rijeci od Sretne: imas KONJSKE ZIVCE!!! Rubi je vani u boxu i ta sada je dobro reagirala aaaaali mene ignoriraaaa 
    MC MOUSE, i mene zanima sto i sretnu... I super napredujete!
    Galu, kad je krenuo svrbez?? Sretnooo 

barbs
    26. Rujan 2017. 13:16

Kiki, baka nije bolesna kO "IMA VIROZU" nego im 79g, u 5. Mj je dozivjela infarkt, mozdani i plucnu emboliju pa je to ostavilo traga...

barbs
    26. Rujan 2017. 13:17

SanjchI ,WUHUUUU!!! DRZIM FIGEEEE ZA KOLICAA!!!! 
    MArijana, znaci vi u D sve placate???

• GaLu
    26. Rujan 2017. 13:18

Marijana to ti je cep sigurno, bas ti zavidim. Ja zasad ne osjecam nista, ali se nadam da krene uskoro. Prosla trudnoca znak poroda mi je bio iscjedak prosaran smedjim ili crvenim i cijeli dan sam imala potrebu za na wc i onda drugi dan su bas poceli bolovi ko pred mengu i to je onda bilo to.

barbs
    26. Rujan 2017. 13:19

Siriji povijanje, u bolnici nam ih nisu povijali i nista nisu rekli... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.