*siroko ne sirijo...
Marijana, moguce da je i sluzni...
Meni je taj dan bio ruzicasti iscjedak i to valjda tako bude nakon puknuca vodenjakađ
Marijana, barbs, 'linija' je tu zahvaljujuci ovoj idili u kojoj jesam.
Tnx na komplimentima.
Imam predavanje danas predvecer, idem i na to, iako nisam obavezna dolazit zbog trudnoce, al bolje da se socijaliziram...
L se poceo cistit sa neka 4 tjedna, a ne sjecam se kolko je trajalo.
Mc mouse, sto to znaci za porod? Niska posteljica?
Znaci da postoji mehanička nemogućnost poroda jer prvo ide posteljica van koja uzrokuje obilno krvarenje i gušenje bebe... a tek onda beba. Mora ici prvo beba van, pa tek onda posteljica... zato želim da se digne gore, nije mi ni ovo neki pomak. To mu kod glave, a glava na ušću, sta ako pukne kod glave prilikom poroda. Joooj 😰
Ja stalno gledam u gace Pazuhe i noge sam depilirala, torba je spremna, a cim osjetim najmanje planiram depilirati pipi da ne dodjem tamo Ovako kao sad naturel
Yel bas si fit i mali ti je pupo 😘
Treca sreca ne znam od cega bi bilo, moguce je od svega.. i bas sam tuzna i jadna zbog svega, prvo se napatio na porodu, bio sav u masnicama, pa jedan dan nalaz nije valjo, pa zutica, pa sad osip, malo ga jucer nos zezo, i pupak je neki cudan danas, jucer je pedijatrica mal natezala i vrtila i gledala i danas mi je sve nekako sljepito... joj zene umirem od brige...stalno ispitujem sama sebe jel dobro radim, kako da mu pomognem. Sad je bio opet duze budan i bas sam ga drzala i pricala mu, i muz mu pricao.
Sanjchi drago mi je radi para hehe.. sad se opusti vidis da cete uspjeti sve rijesiti 😘😘
Marijana to ti je cep sigurno, bas ti zavidim. Ja zasad ne osjecam nista, ali se nadam da krene uskoro. Prosla trudnoca znak poroda mi je bio iscjedak prosaran smedjim ili crvenim i cijeli dan sam imala potrebu za na wc i onda drugi dan su bas poceli bolovi ko pred mengu i to je onda bilo to.
Kiki Sad sam evo nazvala prvo svoju babicu da ju pitam jel se trebam javiti svojoj ginici (ona je na 3.katu a rodiliste u prizemlju - ovdje bas nema toga da se ide u bolnice na kontrole, sve se radi do kraja kod ginekologa a onda se ides samo poroditi u "bolnicu". moje rodiliste ima dio za hitne slucajeve, kiretaze i tak, ali nije bas bolnica di imaju svi odjeli nego vise specijalizirana klinika), rekla mi je da je bol normalna i iscjedak isto i da ne moram nikuda ici ako je smeckasti. Da je vjerojatno krenulo ali je individualno od zene do zene jel ce krenut brzo ili trajati par dana. Evo bas sam vidjela na netu da od ispadanja cepa moze proci tjedan-dva do poroda.
Galu vec se i ja zelim toga rijesiti, posto imam blagu lumbalnu lordozu kicme koja mi se u trudnoci jos vise izvila, ako ni zbog cega, onda zbog tih bolova, zbog kojih ne mogu ni spavati ni normalno se ustati, zelim da dete vise krene vaaaan!!!
Barbs ne mogu reci da sve placamo ali vecinu da.. nisam platila testiranje na krvnu grupu i rezus faktor, hepatitis, rubeolu, HIV i tako to... npr nuhalni nabor se ovdje placa isto u sklopu jedne pretrage koja kosta 1000€, nesto slicno Harmonyju... za to stvarno nismo imali novaca.
Violeta a tako je to....znam da bi ti htjela da je odmah sve glatko i divno ali uvik ima nekih problemčića oko djece. Navikneš se.
Glavno da nije ništa veliko. To su sve standardne tegobe šta nabrajaš...
Nama isto iz pupka još nešto malo ostaje, nije skroz čista/suha gaza ali nije ni za uzbunu. Brišem octeniseptom kod prematanja, pa posušim i stavim čistu gazu...a šta ću. Proć će
Žuticu isto još vučemo, jer se ne sunčamo, kao imam prozor na jugu ali kako smo nisko ipak nam slabo sunca dolazi....još je muž stavio zatamnjene prozore "da mu ne gledaju susidi u pjat" na šta ja ludim od prvog dana jer ja obožavam sunce i svjetlo, i radije bih da mi svi s ulice sve vide u stan nego ovako čamit u polumraku. Ahh
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji