Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • GaLu
    26. Rujan 2017. 06:53

ne, dr ovdje  uopce ne pregledavaju, niti se neide kod dr nego samo kod primalje Ja sam hodala kod dr jer su mene kao vodili pod rizicne radi jednog prijevremenog poroda i to samo do tjedna 34, poslije ako pocne porod oni ne zaustavljaju porod od tjedna 34. Tako da sad imam samo "preglede" kod primalje.

• GaLu
    26. Rujan 2017. 06:56

Ja sam jucer zvala u biti samo bi mi trebala izvaditi krv ili mi napisati papir s kojim idem na vadjenje krvi, za taj papir joj doslovno treba 2 min, i onda mi je madam rekla da imam vrijeme u cetvrtak, a necu cekati do cetvrtka. Tako da ju sad opet idem zvati.

26. Rujan 2017. 06:58

GaLu, gdje zivis? To je neka skandinsvska politika?
    Hm cudno..

• GaLu
    26. Rujan 2017. 07:02

Svedska, da tako ti tu funkcionira zdravstvo

26. Rujan 2017. 07:09

GaLu, nista, zovi i gnjavi, ako mozes otic tamo po poapir danas?

Sanjchi, teskom mukom i taktiziranjem BI trebalo pocet. Decki se dizu oko podne inace. A trebam popis koliko cega.
    Ako ti se da, pitaj tatu sta bi islo na deku?
    Dakle ima deka, par slojeva varene ljepenke i planiraju jos stavit stiropor gore i povuc na to ljepilo neko/fasadu? Deka nema nagib niti izvucene krajeve (sto bi bilo kod glazure, al nece do proljeca ic glazura).
    Nije skupa vuna, zato i idem kupit to i zato jer ima knaufa doma.
    Ja cu na izlasku tajice, cizme i flis dugu kariranu kosulju. Oprala, speglala, u ormaru je.
    Drzim i tebi fige za radove.
    (Ako se ovdje opet odgode radovi? Kulturno cu pricekat jos dva tjedna, i ako se ni tad ne krene, idem doma. Pucam. Gotovo je.)

26. Rujan 2017. 07:22

Sanjchi, sad vidjela da si 36.tt...svaka cast sto si skulirana obzirom na okolnosti.
    I curama koje sele pred porod ili netom nakon...

• GaLu
    26. Rujan 2017. 07:29

Yel nadam se da ce se rijesiti radovi, kroz 2 tjedna se puno toga da napraviti, a ako se ne rijesi planirano i oni budu idalje inertni, odi doma, bas te briga, valjda ce im tad doci iz guzice u glavu.
    Ja cekam 8 h da zovem primalju, zbilja radi takve jednostavne stvari tolko zivaca potrositi je ludo. Vidjet cu sta ce reci, da sam na polovici trudnoce, premjestila bi si papire kod nekog drugog dok kaze keks, ali sad mi se ne isplati pa cu ju nekako istrpiti: Ali sad ak mi nece htjeti pomoci reci cu joj svoje misljenje o tome, pa bas me briga. Sto je covjek ljubazniji, gore je, eto to je moj zakljucak trenutno

26. Rujan 2017. 07:41

GaLu, tako ce i biti. Toliko sam umorna od svega..ne spavam dobro, ne jedem dobro, do sad sam dobila 4 kg u trudnoci, zderem samu sebe...a kad cujem 'bit ce bolje'? Zeludac me zaboli. Nisam neke stvari ocekivala.

Sad ti se ne isplati mjenjat doktore...i istina, sto si bolji prema ljudima to su gori prema tebi.
    Isforsaj sad situaciju, jos malo brojis ❤️🙏🏻

barbs
    26. Rujan 2017. 07:52

Juuuutroooo 
    Suncokretice, ne isplati ti se uzimati vise paketa pelena.... Stvarno ti se netko moze zaletiti ako ostanes bez a ti se ne osjecas dobro da izadjes...
    Yel, jaaaoooo, mi moramo Rubi naviknuti na maloga ali u stan ju ne pustamo i bas mi je teskooooo Znaci, kako sam rezana i sifana, ne mogu bas hodati ako treba... A bas mi tesko pada sto ju npr vidim u boxu a s gustom bih ju pustila...
    Cuvanje bebe - uuuffff, ma strah me i nije strah ALI znam da je njegova nona bolesna i u tome je veci problem a kad je bila ovdje se bojana svega: nemoj drzat tako, nemoj ovo nemoj ono... Proslo je puuuunooo vremena otkad je drzala malu bebu pa se vidi da ju je strah... A takva je i moja mama, pa sam joj odrzala jucer bukvicu i rekla: Jbt, ti ko da nikad nisi rodila!!!

• GaLu
    26. Rujan 2017. 07:52

Yel razumijem te skroz, mene ovaj jedan dan nerviranja totakno izbacio iz takta, od 13 h jucer sam na telefonu da mi ili izvade krv ili da mi napise uputncu pa s tim idem u laboratorij direkt. Ali ma ne, zasto bi bilo jednostavno kad moze biti komplicirano, veli ona cekaj cetrvrtak, e pa bas necu, makar ih sve trebala prijaviti. Zbilja mrzim ljude koji rade u takvom sektoru, a nemaju uopce nikakvu empatiju prema ljudima i potrebu za rijesiti nesto i pomoci.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.