Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    24. Rujan 2017. 12:20

violeta1

I eto da vam kazem, muz mi je rekao da sam hrkala, lezala na ledima i hrkala 😁😁😁 znaci nikad ne spavam na ledima i hrcem samo kad sam bolesna i nos je zacepljen, pa sam mu rekla da mi je to sve nas sin napravio hehe

Etooooooooooo, hrkanje od umora... to je normalno.  Moja cimerica iz rodilišta mi je rekla da ne može vjerovati kako se Diego nije probudio Srećom pa njoj hrkanje ne smeta i čak je i ona hrkala 
    Dzenny, neka muž ide s tobom! Najbolje! Nikad se ne zna... U koliko imate pregled? 
    Sretna, kako je L? 
    Yel, mi još nemamo tuš kabinu  Čekali smo da nam se NAPOKON javi onaj tip za pločice. Muž ih je još u pon naručio i zivkao ih je skoro svaki dan... u sub su nam se javili NAPOKON. Sutra muž ide po to, ali do sri nam njegov frend ne može doći jer ima već dogovoreno u fušu...  E da, mog nonića su svi zvali LUCIO 

barbs
    24. Rujan 2017. 12:22

Kod nas grmi i sijeva i kiša pada... Diego i dalje spava 

Aurora1611
    24. Rujan 2017. 12:27

Barbs pod cime je? Kad kliknem na beba ponudi mi vise toga

Marijana12345
    24. Rujan 2017. 12:31

sanjchi255

Bbrletic, ima da svasta u KiK-u…i to cemo obic😊 al to mogu i sama kupit, najboljr mi je tu kod nas kad sam tu potpisala ugovor (jos do 2. mj sam njihov radnik) pa onda imam 15% popusta na sve..to mi nijr bed..
    A to: ima vremena…moj sad kuzi da bas i nema vremena, neki dan je reko mom tati: kad bi vi dosli to zavrsit (radove), ona svaki cas moze rodit? Ali kad on mora nesto obavit onda ima vremena😑

Sanjchi, ak i u uto ne bude nista, uzmi neku frendicu cisto kao fizicku pomoc, kljuceve od auta i njegovu karticu i sama u kupnju. I onda ne gledaj na troskove, kupuj sve redom sta ti treba. I pocastite se ruckom.
    Malo je sebican sta ne vidi kolko ti to znaci, ili mu se jednostavno ne da... ja bih radje isla sama nego da dragi ide preko k**** ili da gleda na svaku lipu... makar je cinjenica da je sve ljepse raditi udvoje.
    Slazem se, u KIKu ima svasta! Ali i bome u HMu 😊 ja sam isla u KIK s namjerom kupiti ono toplo odjelce s kapuljacom sta izgleda kao medek, ali ima samo bijele boje pa sam nasla u HM smedje, ipak se ne mora tak cesto prati kao bijelo, planiram to koristiti u AS ili kad budemo isli van dok nije jako hladno... Galu za kolica smo i mi narucili preko neta 40€ vrecu i montazne rukavice 😊

Barkleys
    24. Rujan 2017. 12:32

Do kad više kiša....sutra imam obranu diplomskog i jedino što mogu obući su balerinke! Smrznut ću se!

Yel – užas, meni je tako svako jutro, kukovi, prepone, zdjelica...i onda obavezno pužućim korakom do wc. A hodam ko kauboj. Da mi gori kuća ne bi mogla brže. Pretvorit ću se u magnezij koliko ga pijem.
    Sanjchi – doći će njemu do mozga ne brini, nemoj se sekirati! I moj nekad bude totalno nezainteresiran, a kod nekih stvari ga situacije malo stresu, kad sam bila na hitnoj, bio je u šoku jer još nisam imala spakiranu torbu, pa me drugi dan doslovno odvukao u DM. :D
    Brletić –Najgore mi je kad tako nešto netko obeća a realno nisi ih ni tražio i onda čekaš i čekaš i u njihovoj si milosti i nemilosti i glupo ti je podsjećati... Aaaaa, meni su isto svašta obećali...vidjet ćemo :D
    I-me – jeeeej, samo ti lijepo i popapaj. Ja se držim onoga da je u bolnici bolje jer si samo okupiran bebom, kada dođeš doma... javljaj se češće kako je Ema itd.
    Violeta – eto što ti dijete napravi, još tjedan dana i spavat ćeš na wcu, stoječki.... :D

Barkleys
    24. Rujan 2017. 12:37

Marijana - i mi imamo medo odijelo. Iz HM, prekul mi je.  Mi imamo bijelo (ja sam htjela smeđe!) ali sam povela mamu sa sobom. -.- pa sam morala slušati kako ne mogu curicu iz rodilišta iznjeti u smeđem medo odjelu. Bla bla bla. -.- Ali dobro neću se žaliti. Mama je i platila ;) 

I meni se čini zgodnih za AS, okej ispod još odjeća, a ako baš baš bude zima, prebacim i deku. To je samo relacija bolnica - auto. Koji si broj uzela?

[OBRISANO] 24. Rujan 2017. 12:42

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Marijana12345
    24. Rujan 2017. 12:46

Hedgehog

I meni se čini zgodnih za AS, okej ispod još odjeća, a ako baš baš bude zima, prebacim i deku. To je samo relacija bolnica - auto. Koji si broj uzela?

Uzela sam 68. Racunam da bebac nece biti 50 kad se rodi vec 56, pa ono cca mjesec dana bas ne ides puno van u neke setnje... pa dok dodje robica ispod... ako i bude malo vece nije frka. A ti? A da... tebi ce vec biti za tog medeka kad idete van iz bolnice, ja ga mislim tek tamo u 11mj koristiti, sumnjam da ce biti sad bas tak zima...

• sretna
    24. Rujan 2017. 12:47

Barbs, evo bas sam mu mjerila temp, 39.1 ima. Ali nema drugih simptoma i cak je i dobre volje, jedino jadan ne moze nikud,samo lezi,mislim i bolje tako nego da divlja ko i inace

[OBRISANO] 24. Rujan 2017. 12:48

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI