Raspitala se koliko bi kostao materijal, oko 400 kn bi ispalo vuna i letvice i ljepilo neko, jer knauf vec imaju i stoji im u garazi, pa sam rekla nek se naprave barem zidovi da kutnu prebacimo (lol), pa sad kao moze...bemti muke jezeve...😂
Veli sveki da se ne zivciram nego da uzivam u carima trudnoce, issss ti mat...
Pitam je : 'u kojim carima, bez ljutnje S, al ja cu rodit prije nego se decki pokrenu'
Veli da joj je sve jasno.
Vidim.
GaLu, hvala ti. Nadaaaam se da ce se pokrenut nesto
Inace cu zbilja otic kod svojih dok ne srede to, kao sto je Sanjchin stari predlozio njoj, i moj meni...
Ja nisam cijelu nic spavala, zvala sam jucedr primalju, a inace imam vrijeme u cetvrtak, samo neku sitnicu od 5 min sam trebala, naravno otkantala me je da nema vremena. A inace kad dodjem tamo, 3 primalje inace rade, secu cijelo vrijeme po hodniku simo tamo jer nemaju sto raditi, a kao jako su zaposlene. Tolko sam jucer proplakala radi tog bezobrazluka da sad cekam 8 h i opet zovem pa me bas zanima sto se sad reci. Zbilja mi ponekad fali hrv. zdravstvo, ak vec nesto i ne mozes obaviti imas privatnika koliko hoces i rijesis sve.
Btw i sveki je popizdila.
Jos planiraju rusit stubiste i veli sveki : 'to su samo price, bumo mi nasarafili police na zid za odlaganje stvari, necemo cekat i to'
Parking nisu zbetonirali, pun podrum materijala, suta stoji na tim mjestima, treba je rasporedit i zalit beton jer se teta zali da ne moze proc kroz dvoriste sa svojim autom...
Ako uspijem popravit svoj auto, parkat cu na cesti ispred kuce. Sta cu.
Doma sam, nadam se zbilja da cu se poroditi cim prije jer tu cim je nesto izvan vremena koje je vec naruceno su tolke komplikacije gore nego da idem zakazati ne znam sto. Tu primalje vode trudnocu, odnosno mjere tlak, gledaju urin i slusaju otkucaje srca, a realno ne rade nista. Imaju tih par pacijenata na dan i to naravno narucenih, ali ako ovako zoves bez vremena to ti je ravno osvajnaju lutriji da nesto obavis.
Ti moras direktno komunicirat s njima u vezi pitanja?
Tu sestre vade urin i krv, pa odmah kod dr na pregled.
Ja sam imala neku situaciju proslu tj, nazvala sestru, odmah mi je rekla da dodjem kod dr
Zao mi je sto nisi spavala...ako te nesto muci, pitaj ovdje mozda bi cure znale rec
Sortiraj odgovore
Najstariji