Yel,sto se tice pritiska,stvarno ne osjecam nikakve promjene..
Barbs,da sutra ujutto imam pregled,dragi je zamjenio smjenu da bi mogao samnom,jer ako mi bude toliki tlak ostajem u bolnici 100%..
Hendgehog,ejj jucr kad sam otisla na hitnu,rekli su da ako nemam nikakvih drugih problema (da me nista ne boli),da tlak mjerim u lekarni,a danas ne rade lekar e jer je nedjelja .. aa i pregled mi je sutra ujutro,pa cu pricekat,a i juce sam se samo stresala zaradi tolikog tlaka..
dzenny,uvijek nesto meni je u srijedu na pregledu bio tlak 120/90 i odmah je pocela pizdit za taj donji a mislim si ja stavi ti mene na utz da vidim koliko je beba teska pa ce odmah i tlak bit u redu

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Barbs, ja sam ove forsala za te radove pa dobila po nosu.
Sad fuckam lalalala, a bebu iz bolnice zicer ne nosim tamo ako ce rusit i prasit prek x bebine sobe. Kad zavrse nek se jave
Ma odjebaus
Pa jbt, ja sam isla po majstora i s njim u bauhaus po stiropor i materijal prije mjesec i pol...ono bob graditelj, sta sam?
Poludim na inertnost i neorganiziranost!
Al bitno da vec seru sto nisam prijavljena kod njih, pa hoce krstitke......aaaaaa tu cu se gustat 'poooolaaaakoooo ljudiiii'
I eto da vam kazem, muz mi je rekao da sam hrkala, lezala na ledima i hrkala 😁😁😁 znaci nikad ne spavam na ledima i hrcem samo kad sam bolesna i nos je zacepljen, pa sam mu rekla da mi je to sve nas sin napravio hehe

dzenny, ja osjetim cim je visi tlak, pritisak u glavi, zujanje u usima, jako neugodan feeling...
Sanjchi, joooojjjj ti muskiii!!!
I me, poslije podne…rekli su da muzevi dodju oko 13h i tek oko 14 i nesto h su nas pustili..
kad te pustajuuu??
jucer sam vidjela da su jednu mamu otpistili…. Bas sam se iznenadila da otpustaju i za vikend…
Marijana, eeeeee tako je nesto meni ta muzeva rodjakinja objasnila za D3.. danas ce opet doci pa ju je pitati za svaki slucaj….
Danas idemo kuciìii!!!! 😍😊
Rekli su mi oko 13-14h.. moram cekat samo otpusno pismo.
Stignem jos i na rucku ostat 😂😂😂

Sanjchi, joooojjjj ti muskiii!!!
I me, poslije podne…rekli su da muzevi dodju oko 13h i tek oko 14 i nesto h su nas pustili..
kad te pustajuuu??
jucer sam vidjela da su jednu mamu otpistili…. Bas sam se iznenadila da otpustaju i za vikend…
Marijana, eeeeee tako je nesto meni ta muzeva rodjakinja objasnila za D3.. danas ce opet doci pa ju je pitati za svaki slucaj….
Danas idemo kuciìii!!!! 😍😊
Rekli su mi oko 13-14h.. moram cekat samo otpusno pismo.
Stignem jos i na rucku ostat 😂😂😂
Jeeej, uzivat ce te doma 😊

Neznam kolko cu moci seku iskoristiti jer dolazi sa sinom pa kolko bude od njega mogla.
A za pomoc neznam tu nikoga da bi platila, nasih tu sbas nema puno, a njemicama nemam novca da platim kolko traze, a i rijetko koja hoce da to radi.
Ma moram samo porijesiti zaostatke od kad me nije bilo i napraviti neku rutinu pa da se snađem.
Dosla je muzeva sestra da pomogne dok smo mi trcali po bolnicama, al samo sam se jos jednom uvjerila da u njezinom rijecniku ne postoji rijec "cistoca" , tako da smo mm i ja dok smo dosli sami cistili jos jednom.
Vitamin D smo dobili na recept i rekli su do prve godine da mu dajemo. A biogaiu smo kupili obicnu, preporucila bih da ju dajete odmah jer je sestra malom pocela odmah davati i njih su grcevi zaobisli. A babica je rekla da su njenom unuku prosli nakon 2 bocice tek.

url=https://lilypie.com]
I me, SUPEEEEEERRR!!!!!!!! Uživajte doma i najedi se
I ja sam dočekala ručak tamo i s guštom ga pojela!
Javi nam se sa slikicama Emice kad budeš stigla.
Sanjchi, Violeta ima pravo... Ali ja da sam čekala muža ni torbu ne bih imala spremnu... kupovala sam sve sama jer svi su govorili da ima vremena Taj dan u ponedjeljak muž nije ni torbu htio uzeti jer kao vratit ćemo se mi odmah doma
Ono što mi je falio mi je on donosio.
i moji
i uzmite si puno vode... ja sam od ponedjeljka navečer do čet poslijepodne popila litre i litre i litre vode...
Dena, kad si dobila vitamin D na recept?
Violeta, Diego ima extra jak san... dereš se, hodaš, lupaš, tv na visokom volumenu i taj spaaaaaaaaava li ga spaaaaaaaaaava.... Ne znam niti da li je pametno da toliko spava...
Jer jako dugooo spavaaa
Cure koje su rodile, otvorila sam temu na BEBA forumu

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji