Luce, ja sve razmisljam da uzmem tajice, tunikicu, jaknu i cizme. Jer ne znam akvo ce biti vrijeme , a isto bi htjela malo ljepse izaci hahahah iako realno iz bolnice idem direkt u autu a zivim na 5 min voznjd od bolnice hahahah
Tako sam i ja nesto mislila... Kad je tebi termin
31.10.je meni al mene tako dolje stisce i svako 2 min moram na wc hahaha, uzas! Imam osjecaj da ce mi svaki cas puknuti vodenjak. Kad je tebi termin, Luce?
Meni je termin 16.11.
Zeznuto je to kad svako malo moras na wc, moj mjehur je jos uvik u dobroj formi bez pritiska 😁
dzenny, cestitam od srca i zelim vam sve najbolje :)) ❤️, nadam se da je proslo sve ok 👍🏻👍🏻
Bbreletic, barbs, ja sam pomalo kupovala skupljala, dobila neke stvari, nikog nisam slusala, i te stvari sam hitala u ormar i s 20.i nes tt oprala i speglala.
I nevjerojatno da mi je pomogla osoba od koje sam najmanje ocekivala...
Ostala sam cak zatecena da od 3 frendice koje imaju klince, nisu me pitale jel mi treba sta ? Rabljeno mislim? To mi je proslo kroz glavu evo bas nedavno jer citam i cujem da tak znaju sherat stvari...pa sam se zapitala malo ono 'zasto nisu nis pitale', a mozda planiraju drugu bebu pa cuvaju, i ok.
Uzdaj se u se i bok.
Sto se tice seke, nema djecu, dvije god pokusavaju i taman dogovorili specijalisticki pregled za umjetnu i ostala je trudna, pa vanmatericna etc.
A zajedno se veselile jer smo u isto vrijeme zatrudnile.
Bilo mi je bed u pocetku pricat o trudnoci jer sam skuzila da ne zeli ni slusat o tome.
Sad me pita jel smije ponekad cuvat bebu 😇, velim pa naravno ❤️
Kleaiva, super za pregled! 👍🏻
Mc_mouse, sretno na pregledu 😇
Ja otvaram porodiljni oko 6.10.
Sanjchi, drzi mi se, totalno te kuzim. Plati zenu i nek ti ocisti...ahhh kako mi je zao kad citam tak neke stvari...kod mene jucer dogovoreni radovi tj dgv sa sogorom da se primi zidova, i da cu mu platit jer pauzira od posla i sinoc mu sef javi da krece radit 😐....TO je ONO sto 'serem' non stop, da se ne ceka zadnji tren.
I fakat se decko ponudi da krene danas sa radovima i da ce mi dat popis sta kupit, pa vam ja drage moje idem po materijal...ma mislim...vec sama sebi idem na k...
Violeta, lijepo od muza sto se trudi 👍🏻
Barbs, cuvanje bebe i mene plasi...dat ce ga pesekima da se igraju jbt...
Mamuka, super za pregled 🐥👍🏻
Marijana, e pa to, bolje da sute a ne puna usta hvale i planova..
(To jest moram zicat da me se vozi. Skuzila sam da kad se ponudim kupit, dat pare onda se moze i pozurit s radovima?
Ocito nemaju...
A pitaju nas jel nam treba sta novaca 'pa nam vratite na placi'.
Ma nema boga da posudim od njih.
Radije sam u minusu)
Dobro jutro cure. Dzenny cestitam nadam se da nam se javis uskoro da cujemo kako je sve bilo
Sortiraj odgovore
Najstariji