Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Rujan 2017. 00:12

Bas me zanima jel Senioritakova rodila?! Javi nam se! 

luce <3
    26. Rujan 2017. 00:28

mamisita27

Luce, ja sve razmisljam da uzmem tajice, tunikicu, jaknu i cizme. Jer ne znam akvo ce biti vrijeme , a isto bi htjela malo ljepse izaci hahahah iako realno iz bolnice idem direkt u autu a zivim na 5 min voznjd od bolnice hahahah

Tako sam i ja nesto mislila... Kad je tebi termin 

26. Rujan 2017. 00:36

31.10.je meni al mene tako dolje stisce i svako 2 min moram na wc hahaha, uzas! Imam osjecaj da ce mi svaki cas puknuti vodenjak. Kad je tebi termin, Luce?

luce <3
    26. Rujan 2017. 01:19

Meni je termin 16.11.
    Zeznuto je to kad svako malo moras na wc, moj mjehur je jos uvik u dobroj formi bez pritiska 😁

26. Rujan 2017. 06:11

dzenny, cestitam od srca i zelim vam sve najbolje :)) ❤️, nadam se da je proslo sve ok 👍🏻👍🏻

Bbreletic, barbs, ja sam pomalo kupovala skupljala, dobila neke stvari, nikog nisam slusala, i te stvari sam hitala u ormar i s 20.i nes tt oprala i speglala. 
    I nevjerojatno da mi je pomogla osoba od koje sam najmanje ocekivala...
    Ostala sam cak zatecena da od 3 frendice koje imaju klince, nisu me pitale jel mi treba sta ? Rabljeno mislim? To mi je proslo kroz glavu evo bas nedavno jer citam i cujem da tak znaju sherat stvari...pa sam se zapitala malo ono 'zasto nisu nis pitale', a mozda planiraju drugu bebu pa cuvaju, i ok.
    Uzdaj se u se i bok.

26. Rujan 2017. 06:14

Sto se tice seke, nema djecu, dvije god pokusavaju i taman dogovorili specijalisticki pregled za umjetnu i ostala je trudna, pa vanmatericna etc.
    A zajedno se veselile jer smo u isto vrijeme zatrudnile.
    Bilo mi je bed u pocetku pricat o trudnoci jer sam skuzila da ne zeli ni slusat o tome.
    Sad me pita jel smije ponekad cuvat bebu 😇, velim pa naravno ❤️

26. Rujan 2017. 06:22

Kleaiva, super za pregled! 👍🏻
    Mc_mouse, sretno na pregledu 😇

Ja otvaram porodiljni oko 6.10.

Sanjchi, drzi mi se, totalno te kuzim. Plati zenu i nek ti ocisti...ahhh kako mi je zao kad citam tak neke stvari...kod mene jucer dogovoreni radovi tj dgv sa sogorom da se primi zidova, i da cu mu platit jer pauzira od posla i sinoc mu sef javi da krece radit 😐....TO je ONO sto 'serem' non stop, da se ne ceka zadnji tren.
    I fakat se decko ponudi da krene danas sa radovima i da ce mi dat popis sta kupit, pa vam ja drage moje idem po materijal...ma mislim...vec sama sebi idem na k...

26. Rujan 2017. 06:27

Violeta, lijepo od muza sto se trudi 👍🏻

Barbs, cuvanje bebe i mene plasi...dat ce ga pesekima da se igraju jbt...

Mamuka, super za pregled 🐥👍🏻

Marijana, e pa to, bolje da sute a ne puna usta hvale i planova..

26. Rujan 2017. 06:29

(To jest moram zicat da me se vozi. Skuzila sam da kad se ponudim kupit, dat pare onda se moze i pozurit s radovima?
    Ocito nemaju...
    A pitaju nas jel nam treba sta novaca 'pa nam vratite na placi'. 
    Ma nema boga da posudim od njih.
    Radije sam u minusu)

• GaLu
    26. Rujan 2017. 06:32

Dobro jutro cure. Dzenny cestitam nadam se da nam se javis uskoro da cujemo kako je sve bilo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.