Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    24. Rujan 2017. 10:37

sanjchi255

Ja sam bijesna…😔😤
    Ne samo da nismo otisli (niti cemo ic danas) u soping, jer mu je nesto vaznije iskrsnulo nego je jucer, IZA MOJIH LEDA, zvao svoju seku bi li ona isla samnom😡 sva sreca pa mu je sogorica rekla ne. A njemu je to normalno da bi ona isla samnom, i jos se on ljuti na nju sto nezeli ic..Mislim stvarno…ljuta sam…bijesna sam…a on je otiso s kumom na kavu😒 i kasnije mora obavit to sta mu je iskrslo… Danas necu ni kuhat nit nista, lec cu, dic noge u zrak i boli me K…..😑

Bolje bi mu bilo da se nacrta doma i kaze da ipak idemo…mislim, znam da cemo otic i rijesit to. Al ovo me bas razbjesnilo…place mi se😠

I ja sam onaj dan bila ljuta jer je bio slobodan pa zasto sad i imamo vremena al oni ne shvacaju da je bolje na vrijeme se pripremit ljepo ti lezi i briga te a vrijeme ide onda sve u zadnji cas zato jedva cekam da rodim i da mogu sama neke stvari nego cekat milost da me se vozi

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

[OBRISANO] 24. Rujan 2017. 10:40

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Barbi13
    24. Rujan 2017. 10:44

sanjchi255

E pa upravo to, sam je reko da mu je ovo zadnji vikend da ima vremena i da cemo otic, jer sad ce imat hrpu obveza i nece stic nista..i sad nema vremena…
    Mah…

Kaze meni svekrva da ne kupujem robicu za izlazak jer ce njegova sestra kupit a od robice ni r a htjela bi je oprat ja samo sutim ni ne podsjecam a vrijeme ide tako da cu ovaj tjedan kupit i pripremit je za izlazak mozda ona misli iz ducana donest u rodiliste ma nema sanse da joj stavim

Leptirica.com

• Barbi13
    24. Rujan 2017. 10:46

bbrletic13

sanjchi255

E pa upravo to, sam je reko da mu je ovo zadnji vikend da ima vremena i da cemo otic, jer sad ce imat hrpu obveza i nece stic nista..i sad nema vremena…
    Mah…

Kaze meni svekrva da ne kupujem robicu za izlazak jer ce njegova sestra kupit a od robice ni r a htjela bi je oprat ja samo sutim ni ne podsjecam a vrijeme ide tako da cu ovaj tjedan kupit i pripremit je za izlazak mozda ona misli iz ducana donest u rodiliste ma nema sanse da joj stavim

Neka se naljute briga me a znaju da sam prosla 37 tjedan 

Leptirica.com

[OBRISANO] 24. Rujan 2017. 10:55

barbs
    24. Rujan 2017. 10:57

Sanjchi, joooojjjj ti muskiii!!! 
    I me, poslije podne... rekli su da muzevi dodju oko 13h i tek oko 14 i nesto h su nas pustili.. kad te pustajuuu??  jucer sam vidjela da su jednu mamu otpistili.... Bas sam se iznenadila da otpustaju i za vikend...
    Marijana, eeeeee tako je nesto meni ta muzeva rodjakinja objasnila za D3.. danas ce opet doci pa ju je pitati za svaki slucaj....

• Barbi13
    24. Rujan 2017. 10:58

sanjchi255

Ti si lijepo kupi i operi i pripremi, a normalno da neces nesto sto je doslo direkt iz ducana obuc bebi😑

To meni tako digne tlak poduzece lako cemo

Leptirica.com

barbs
    24. Rujan 2017. 11:00

Cure, nemojte vise stvarno nikoga cekati!!!
    Sto se MENI desilo????
    Znaci, moji su donijeli robicu u utorak... Sveki je sve sortirala... I gledali su sto valja sto ne valja (s time da sam joj jucer rekla da sve opet donese da mogu i ja pogledati) i ispalo je da nam dosta toga fali... Isli su ona i moja mama kupiti jos robice Aaaliii u cemi je stvar??? Muz se rasp* da mali nema sta obuci... Sveki drami...
    I eto, ja ih podbadam... Neka nekaaaaaa... Ste govorili da ima vremena?? Mene nitko nije slusao.... Tako da im cesto naredim (sveki i mami) da se pokupe u Kik... C&a kupiti sta treba

barbs
    24. Rujan 2017. 11:01

Sanjchi, sto je s kolicima...??? Jeste narucili ili nista jos???? 

[OBRISANO] 24. Rujan 2017. 11:07

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI