Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    25. Rujan 2017. 22:21

Eeee daaaaaa, i kod nas je prvi pregled kod pedijatrice s mjesec dana!!! I sve koje znam su mi rekle da su pocele koristiti D3 nakon prvog pregleda...

25. Rujan 2017. 22:35

Dzenny, cestitke! I napisi kad stignes kako je proslo!

U cemu ste vi otisle iz rodilista? Za sebe mislim...
    Sto su D3 kapi? 

mc_mouse
    25. Rujan 2017. 22:40

Violeta sta je muž morao donijeti da dobije taj paket, samo otpusno pismo i dm karticu ili?
    Alara dobro nam doslaaaaaa ❤️❤️ mama brz oporavak ❤️ piši nam kad stigneš ❤️❤️

luce <3
    25. Rujan 2017. 22:42

Kleiva bas mi je drago da je pregled prosao super... Ja imam sljedecu srijedu i cekam da mi doktor da zeleno svijetlo da mogu ic na vjencanje 7.10.
    Barbs mrzim kad me grudnjaci stiscu, imam osjecaj da ne mogu disat onda
    Mamisita i ja se bas mislim u cemu bi mi bilo udobno a da nije trenerka ipak da je malo lipse nesto 😂

Suncokretica
    25. Rujan 2017. 22:50

Dzenny, čestitam!!!  Javi nam kako je prošlo kad stigneš 
    Pelene -znači neću uzimati previše tih newborn, znam da ih se dosta troši u početku al možda ih prebrzo prerastemo. 3 paketa ću pripremiti pa se lako nadokupi.... Muller mi je u zgradi 

luce <3
    25. Rujan 2017. 23:00

Mame da vas pitam, di je najbolje uzet pelene za siroko povijanje? Koje koristite? 

kleaiva
    25. Rujan 2017. 23:09

Luce drzim fige za idlazak na svadbu.
    Eto i ja cu bit oba koja pred porod ide u svatove😂😂😂 prosli tjedan me sestricna zvala da se ipak udaje 11.11. I da budem valjda ipak jos u komadu tad😂😂😂
    Zene kod nas je to siroko povijanje izumrla praksa...nakon prvog uzv kukova s oko 3 tj. tek inda fizijatar odreduje treba li beba ista. Vecinom nista...samo ako je bas neki problemcic onda vjezbe i bas one remencice koji se stalno nose.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Mamuka
    25. Rujan 2017. 23:12

maca1510

Je je 11.09, moj je tada bio 1700 a mislim da si ti bila rekla da je tvoj bio oko 1600 . bome onda ste stvarno ekstra napredovali, meni je pregled u pon ko zna koliko cemo onda mi imat, 😂😂😂

Muž ima bolje pamćenje od mene izgleda 😂

Nekako mi je to prevelika razlika za 2tjedna. U 2 tjedna 700g je hiper. Doduše nisam bila kod istog doktora. Prošli put u privatnog i sad u socijalnog. Valjda je i do toga....
    Iako ovaj moj soc gin je stvarno OK doktor i sto se tiče kilaže odlično pogodi.
    Dzenny čestitam! Nek je sa sricon! 😊
    Ajme i Senoritakova je sigurno rodila. Ovde je uvik u paru. 🤣
    Ja i mama smo slagale robu al večeras smo samo micicinu uspili sredit i to samo onu koju je prerasla, ono sto sad nosi još nismo složili jer ja vise nisam mogla. Iman osjećaj da mi netko srce stišće rukom, stalno osjećam probadanje i teško mi je i disat i saginjati se. Bas ružan osjećaj. Al mislim da mi je to sve od živciranja. Tako sam prije tatine operacije srca završila na hitnoj jer nisam mogla disati ni pričati koliko su me kao srce i pluća bolila a sve je to bilo od stresa i zivaca.
    Cure cerviks dužine članka je OK s obzirom na moje tjedne??
    Nisam bas upućena u to, a doktor nije ništa posebno napominja al ionako mi je prošli put teka da vise odmaram. Sto naravno nisam.😖

luce <3
    25. Rujan 2017. 23:35

Kleiva ja imam jos jedno vjencanje 20.10. Malo manje od mjesec dana prije termina 

26. Rujan 2017. 00:11

Luce, ja sve razmisljam da uzmem tajice, tunikicu, jaknu i cizme. Jer ne znam akvo ce biti vrijeme , a isto bi htjela malo ljepse izaci hahahah iako realno iz bolnice idem direkt u autu a zivim na 5 min voznjd od bolnice hahahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.