Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyN
    25. Rujan 2017. 21:11

Dzenny cestitam 😍😍😍

violeta1
    25. Rujan 2017. 21:12

Suncokretice mi smo dobili 1 mali palet od dm-a tih malih velicina 1, i muz je jos uzeo danas. A u meduvremenu sam mu 2 stavljala, ali te su mu velike, 1 bolje pase. Racunas izmedu 5-10 pelena na dan. Meni se dogodi, ja ga previjem on se odma ukaka i onda ajde previjaj opet. Jednom smo tako 3 pelene potrosili.
    Dzenny  cestitammmm 😘😘😘😊😊😊😊

• sretna
    25. Rujan 2017. 21:17

Dzenny koje lijepo iznenadenje 😊 cestitke!!!

Kiki156
    25. Rujan 2017. 21:32

Dzenny cestitam! 😍☺️😘😃😃😃

• Barbi13
    25. Rujan 2017. 21:34

dzenny

Curee samo da vam javimo ,da nam je danas u 17:25 na svijet dosla mala Alara.. teska 3010gr i duga 50 cm.. 😍😍 poslije se cujemi..

Od srca cestitam

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

kleaiva
    25. Rujan 2017. 22:08

Dzenny cestitaaam❤️🍷
    Ja sam danas bila na pregledu, ugl. bebuska je 1800g i naprednija za tjedan u razvoju, ugl. curka je i dalje😂😂😂😂 i bas je dr. bio odusevljen kako smo lijepo na uzv vidjeli liceko i kako sise rucicu😂 Veli da bas ima aktivnu mimiku lica svaki put na uzv. 
    Takoder sam ga pitala za stanje dolje jer me uzasno bole prepone i donji dio leda ali srecom zatvorena sam i sve je ok. 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    25. Rujan 2017. 22:16

I me, eeee daaaaa.... Kazem ja da ovaj forum steka 
    Violeta, muz ti je super.. jooojjj daaaaaa... Paket od DMa... Moram i ti srediti 
    Sanjchi, samo pomaaaalooo i odmaraaaj!! 

luce <3
    25. Rujan 2017. 22:17

Dzenny cestitam ti!!! Brzo oporavak i sve najbolje tebi i malenoj princezi!!!
    Grudnjaci u h&m ja sam kupila ih tamo 4 uzela sam 2 kao ona sportska al za dojenje i 2 kao malo fancy i super su mi svi, ja ih vec nosam jer su mi moji premali a ove sam uzela broj 1.5-2 veci 

barbs
    25. Rujan 2017. 22:18

KleaIva, super sto je pipino stanje na mjestu i sto se spol nije promijenio... najbitnije je da napredujete..
    Tko sutra ima pregled?? SRETNOOO 
    TKO nam je slijedecaa???? 

barbs
    25. Rujan 2017. 22:19

Luce, svakako je bolje nisiti te trudnicke da ne stiscu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.