Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    24. Rujan 2017. 09:52

I meni je trebala doci nama al je prije mj dana morala na opetaciju i jos je na stakama. Za tj dana dolazi seka, al samo tjedan dana jer mora raditi, mozda ako bude mami bolje dođu i oni. Uglavnom moji svi rade pa nemam koga.
    Spavanje stavlja ga u krevetic al evo zadnja dva dana vise ga nosimo nego spava, kad vise ne mogu stajat od umora legnem i stavim ga na prsa i onda spava.
    Marijana moj rez je skoro ko mali prst na ruci, konac je ràzgradiv. Rekla je babica ak smeta da ga moze ciknut.
    Cure jel znate kolko nakon poroda i sivanja se smijem kupati u kadi?

url=https://lilypie.com]

Aurora1611
    24. Rujan 2017. 09:56

Vidim da pisete za biogaiu ja sam poslala supruga da kupi i dale su mu u ljekarni biogaiu s dodatkom vitamina D3 koji (koliko ja znam) izaziva grceve 😕😕

barbs
    24. Rujan 2017. 09:57

• sretna
    24. Rujan 2017. 09:58

Aurora1611

Vidim da pisete za biogaiu ja sam poslala supruga da kupi i dale su mu u ljekarni biogaiu s dodatkom vitamina D3 koji (koliko ja znam) izaziva grceve 😕😕

D3 ce ti ionako pedijatrica dati da dajes djetetu do godine dana, svaki dan. On je obavezan za oravilan rast kostiju,sa tim se nije za zezat. S tim da, biogaiu smo mi davali bez vitamina d, valjda je to nesto novo

[OBRISANO] 24. Rujan 2017. 10:01

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    24. Rujan 2017. 10:02

Dena, žao mi je radi mame... A kad seka dođe, iskoristi ju maksimalno! 
    Aurora i Sretna, meni na otpusnom pismu piše da D3 treba uzimato od 8.dana života na dalje... E sada... pitala sam muževu rođakinju i rekla je da za sada nema potrebe i nešto spominjala da za mj dana bih mogla krenuti, a znam da je prvi sistematski kod pedijatra za mj dana... 
    Sretna, kad si ti krenula koristiti D3? Sretna i ostale mame, naravno! 

barbs
    24. Rujan 2017. 10:04

Kod nas će isto kiša... ako ne pada već... nisam provirila kroz prozor... taman super vrijeme za spavanje. 

[OBRISANO] 24. Rujan 2017. 10:05

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    24. Rujan 2017. 10:08

Barbs kad su te otpustili iz bolnice? Ujutro ili popodne..

Barkleys
    24. Rujan 2017. 10:12

Hvala cure za kapi!

Sretna - žao mi je zbog malog, to traje već par dana, baš užasno...

Dzenny - a da odeš na hitnu da ti i dns izmjere tlak? Mislim, ne dižem paniku, ali ono da se ne brineš do sutra?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI