I meni je trebala doci nama al je prije mj dana morala na opetaciju i jos je na stakama. Za tj dana dolazi seka, al samo tjedan dana jer mora raditi, mozda ako bude mami bolje dođu i oni. Uglavnom moji svi rade pa nemam koga.
Spavanje stavlja ga u krevetic al evo zadnja dva dana vise ga nosimo nego spava, kad vise ne mogu stajat od umora legnem i stavim ga na prsa i onda spava.
Marijana moj rez je skoro ko mali prst na ruci, konac je ràzgradiv. Rekla je babica ak smeta da ga moze ciknut.
Cure jel znate kolko nakon poroda i sivanja se smijem kupati u kadi?

url=https://lilypie.com]
Vidim da pisete za biogaiu ja sam poslala supruga da kupi i dale su mu u ljekarni biogaiu s dodatkom vitamina D3 koji (koliko ja znam) izaziva grceve 😕😕

Vidim da pisete za biogaiu ja sam poslala supruga da kupi i dale su mu u ljekarni biogaiu s dodatkom vitamina D3 koji (koliko ja znam) izaziva grceve 😕😕
D3 ce ti ionako pedijatrica dati da dajes djetetu do godine dana, svaki dan. On je obavezan za oravilan rast kostiju,sa tim se nije za zezat. S tim da, biogaiu smo mi davali bez vitamina d, valjda je to nesto novo

Dena, žao mi je radi mame... A kad seka dođe, iskoristi ju maksimalno!
Aurora i Sretna, meni na otpusnom pismu piše da D3 treba uzimato od 8.dana života na dalje... E sada... pitala sam muževu rođakinju i rekla je da za sada nema potrebe i nešto spominjala da za mj dana bih mogla krenuti, a znam da je prvi sistematski kod pedijatra za mj dana...
Sretna, kad si ti krenula koristiti D3? Sretna i ostale mame, naravno!

Kod nas će isto kiša... ako ne pada već... nisam provirila kroz prozor... taman super vrijeme za spavanje.

Hvala cure za kapi!
Sretna - žao mi je zbog malog, to traje već par dana, baš užasno...
Dzenny - a da odeš na hitnu da ti i dns izmjere tlak? Mislim, ne dižem paniku, ali ono da se ne brineš do sutra?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji