Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    25. Rujan 2017. 19:36

Ček ček Dzenny ti si grudnjak kupila u DMu? Tog ima u DMu? Kako sam to fulala?

Treća – hvala ti na detaljnom objašnjenju za grudnjake i za narukvicu. Definitivno ću si ju nabaviti.

Violeta – ajme meni preslatke li bebe! I jako si ga lijepo zrihtala, i fotku isto. Baš će mu biti lijepa uspomena! A i super za mužeka, bio je vrijedan, a i za štednju. Bogat je već mali! :D

Senoritakova – uuuuuuu. 8 cm!!!!! Znači ti si sljedeća? Sretno i držimo fige da sve prođe dobro!

Barbs – sad sam skužila tvoju sliku, ovaj avatar. Koja nogicaaaa!

Yel – ajme koja priča, baš tužno, stvarno mi je žao seke, a još ti trudna pored nje. :(

Barkleys
    25. Rujan 2017. 19:40

E i Yel - sad mi je ovaj članak iskočio na FB: http://www.index.hr/mame/clanak/nek-vas-ova-suluda-fotografija-s-poroda-nauci-necem-jako-vaznom/996579.aspx

Sjetila sam se tvoje priče o sekinom frendu :D :D :D :D

Suncokretica
    25. Rujan 2017. 20:17

Žene koje ste već rodile (i one s iskustvom), koliko pripremiti najmanjih pelena newborn (2-5kg)?
    Koliko dugo uopće bebe to koriste, čini mi se da vrlo brzo prelaze na dvojku (3-6 kg)?
    Ne bi htjeli kupiti previše pa da kasnije imamo viška, a opet bi uzela par paketa za početak...

dzenny
    25. Rujan 2017. 20:20

Curee samo da vam javimo ,da nam je danas u 17:25 na svijet dosla mala Alara.. teska 3010gr i duga 50 cm.. 😍😍 poslije se cujemi..

Barkleys
    25. Rujan 2017. 20:24

Suncokretica - to i mene zanima, baš sam ja to maloprije pitala mame na forumu na bebama. Ne bi se htjela zatrpati sa premalim pelenama. :D

Dzenny - aaaaaaaaaaaa! čestitam! sve prošlo u redu?

barbs
    25. Rujan 2017. 20:50

Dzenny, aaajmeeee!!! CESTIITKEEEE!!! DOBRO NAM DOŠLA ALARAAAA!!!! ETO, "zakasnila" za Diegom TOVNO 7D  Kako ste miii??? Kako je Alara? Kako je prosao porod?? Javi nam se kad stigneeeees!! 
    Hedgehog, oooo daaaaa, koja nogica... Hahahahaa
    Diego je uzasno dug ahahahha broj 56 mu je skoro pa na knap po duzili a po sirini plese... Ju hu huu 

barbs
    25. Rujan 2017. 20:52

Mamuka, super napredujete!! A zelja za slatkim? Aaajmeeee  Nakon poroda sam slatko htjela jesti.. znaci, muzu sam rekla: COKOLADEEEE I VODEEE!! DONESI MI SVE TO!!! PUNO TOGA!! I roditeljima za vodu.... 
    Ne znam da li je to povezano s time da treba vratiti energiju...
    PELENE - (NE SJECAm se vise tko je pitao) ovisi i vel bebe... Znaci, mi po danu koristimo JEDINICU jer cesce mjenjamo (ali su mu na knap), a noci DVOJKU

maca1510
    25. Rujan 2017. 21:05

Dzenny- bas sam htjela napisat da javis kako si s obzirom da si danas isla u bolnicu radi tlaka i to sve a ti na kraju rodila 😍 cestitam!!! Kad dodes malo sebi sve nam napisi 😀😀

url=https://daisypath.com]

I_me
    25. Rujan 2017. 21:06

Znaci napisla sam ogrooooman post i di je sad u pm????
    Aaaaaaa aaaaaaa

I_me
    25. Rujan 2017. 21:07

Dzenny Cestitam 😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.