Yel, ignoriraaaaj a to za goste... Tlaaakaaaaaaa... Nama sveki puni jaja svaki dan... Mora ona doci... A i njegova nona... Moooraaaa na 5 min makar al mora... Najgore mi je bilo neki dan kad mi je punila jaja: jooojjn, pazi na ovo... Na ono... Nemoj tako nemoj onako .. jbt doslo mi je da ju potjeram vani i onda bi moj muz da joj malog u sri pustimo na cuvanje dok rijesavamo papire ...
Marijana, potpisujem... Tako su i nama htjeli kupiti njegovi roditelji, nonici i moji Kolica-kad smo doznali? Kad smo vec kupili polovna A nitko nidta nije rekao prije
Violeta, cuvaj bebu. Ja sam dobila jos nekih sto sijedih kad je sveki isprdila da ce doc gosti kad rodim, rekla sam 'ok, ja cu bit u sobi s malim jer zelim prvo sebi doc kad rodim', veli ona 'ma samo kumove cemo pozvat'
Mislim si zovi sebi.
Jbt vec se sad osjecam ko paradna kobila!
Danas sam kupila dvije plahte, nepropusnu podlogu, bocni jastuk i jastuk/poplon za nosenje za 270 kn i nekom privat, malom ducanu.
Da sam u miru. Uspjela sam 'odradit' neki reprogram u banci, isplatila cijelu skolarinu, iako sam mozgala da na koju ratu razvucem zbog ovih radova…i onak : NE! plati si skolu.
I dobila rjesenje za vracanje svog prezimena, iduci tjedan mjenjam osobnu i vozacku 👍🏻
(Vidi sveki sta sam kupila danas i veli 'a mi vam nismo nista pomogli za bebu…'
Rekoh: 'nit ne ocekujem'
Al fakat ne ocekujem.
Cak sam i zaboravila do neki dan kad svekici par puta rekli da ce sinu dat 5.000 kn da kupimo za bebu, jos tada mi je bilo u glavi 'yeah right', nek si stede…)
Sad je forca da se postavi knauf iduci tjedan, dragi ce kupit sto fali od materijala…hehe..jer sam ujutro rekla da ne moze kutna dok ne sloze zidove (imaju sve osim vune), samo treba volje.
(Oni bi kutnu stavili pa radili a zauzima pola prostorije, rijec je o malom dnevnom)
Nema zajebancije vise.
Hahaha Yel…I ja jucer popizdila kad je svekar prek telefona rekao MM da kak su prije gosti dolazili drugi dan a kak sad to da "ocemo na pocetku bit sami". Mislim ono, puca mi k**** kak je bilo i kak se tko ponasao. Zna se kolko je babinje i da se zenu i bebu treba pustiti da dodju sebi. Ma mrs!
Umjesto ovog " niti ne ocekujem" ja bi joj rekla " da, niste" 😊😊😂😂 mrzim to blebetanje i hvalisanje a od djela ni d. Ni ja ni od koga nista ne ocekujem, ali ono nemoj pricat da ces dat lovu za kolica, a kolica vec waaaaay ago kupljena, brate daj onda lovu ili shut the f*** up!
A i meni obecali robicu za izlazak a ja vec u 38 tjednu a robice nema najbolje sve sam idem ja sutra kupit i spremit
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
A neka dizu nos poslje zivo mi se je.....pa necu stavit robicu iz ducana na bebu
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Papiri moj muz je danas sve sam uspio rijesiti, samo teta za onu novcanu naknadu nije dala da me potpise pa je morao doma da ja potpisem i onda natrag za grad, rijesio je sve hvala Bogu i bio je kod pedijatrice i rekla je za mjesec dana kontrola, ako patronazna ne kaze drugacije. Malo mi je to daleko mjesec dana 😐 D3 kapi, sta uzimat il ne? Pojma nemam, bas na svoju ruku, a u otpusnom su napisali davat D3 i kontrola kod pedijatra za 14 dana. Sutra muz ide opet kod pedijatrice jer je ostavio papire da ne mora cekat red pa ce ju bas pitat.
Onda je isao u dm 400kn ostavio 😐 pa u kik kupio 2 kapice malom, jer ove sto imamo samo 1 mu je taman. I jos mu uzeo pulover debeli zimski, prekrasan je. Dosao je doma, jeo i otisao kod svoje doktorice po bolovanje jer danas nije isao radit, a na poslu su mu sefovi koma.
Tako da eto moram pohvalit muza kako je sve uspio odradit danas. I jos je otvorio malenom stednju, tako da nam mali vec ima 1100kn na racunu. 😊 A svaki mj cemo mu uplacivat koliko mozemo 😊
Hej cure!
Čuvajte bebače jer je počela opaka sezona prehlada i virusa. Oko nas su svi prehladjeni i bolesni, bas se rasirilo. O izlascima vani se ipak savjetujte sa patronaznom jer ni vrime bas nije lipo a virusi se prenose zrakom pa ono. Nisam bas pametna.
Cure dobro izgledate. Za 10 dana bit će to već druga priča i nece se vise skoro ništa vidit na stomaku samo koza neće bit još tako čvrsta, njoj ipak triba malo duže da se zategne opet.
I slatki su bebaci, pravi bomboncici! 😍
Yel vidim kod tebe veselje ne prestaje.
Za mi je zbog sestre. To je bas koma. Nadan se da će se brzo oporaviti.
Ja sam isla otvoriti porodiljni pa me soc gin i pregleda i napravio bris. Cerviks omeksan i dužine članka ali nisam otvorena pa se ne brinem previse. Iako lako to krene a nije mi bas još vrime...
Bebač je 2300g i bome je dosta narasta u ova 2 tjedna. Ne mogu se sititi koliko je bilo na zadnjem pregledu ni uopće koji je datum bio a trudnička mi na transfuzijskom zbog testa senzibilizacije. Doduše u zadnje imam pojačan apetit tj imam straaasnu želju za slatkišima a i dobila sam tipa 2,5 kg u zadnjih misec dana...
Maca bile smo isti dan, jel to bilo 11.9.? I koliko je tvoj bebač tada ima? Mi smo bili malo manji od vas.
Ne znam šta mi je jer inače stvarno pamtim bas super te stvari a danas ko da imam amneziju, blank totalni. Uhhh!
Violeta kod nas je uvik 1. kontrola nakon misec dana osim ako je nešto izvanredno. Ako je sve OK, dolazi patronažna nema potrebe za doktorom.
Bas zbog vrimena kad sunce bas nije stalno i vrime se minja nas doktorica nije puštala dok žutica nije skoro skroz prošla. Ja sam poslije krevetić stavila uz vrata od balkona i soba nam je na jugu ali tako žutica stvarno sporo prolazi.
Moj muž je isto svu dokumentaciju sam rješava pa i domovnicu i osobnu. Ja nisam ništa. A tako će biti i sad. Sad mi rješava sve na HZZOu, po doznake u doktora ipak nije isa jer sam to isla samo kad sam otvorila bolovanje i sad nakon 20ak dana prelazim na porodiljni.
Hej cure!
Čuvajte bebače jer je počela opaka sezona prehlada i virusa. Oko nas su svi prehladjeni i bolesni, bas se rasirilo. O izlascima vani se ipak savjetujte sa patronaznom jer ni vrime bas nije lipo a virusi se prenose zrakom pa ono. Nisam bas pametna.
Cure dobro izgledate. Za 10 dana bit će to već druga priča i nece se vise skoro ništa vidit na stomaku samo koza neće bit još tako čvrsta, njoj ipak triba malo duže da se zategne opet.
I slatki su bebaci, pravi bomboncici! 😍
Yel vidim kod tebe veselje ne prestaje.
Za mi je zbog sestre. To je bas koma. Nadan se da će se brzo oporaviti.
Ja sam isla otvoriti porodiljni pa me soc gin i pregleda i napravio bris. Cerviks omeksan i dužine članka ali nisam otvorena pa se ne brinem previse. Iako lako to krene a nije mi bas još vrime…
Bebač je 2300g i bome je dosta narasta u ova 2 tjedna. Ne mogu se sititi koliko je bilo na zadnjem pregledu ni uopće koji je datum bio a trudnička mi na transfuzijskom zbog testa senzibilizacije. Doduše u zadnje imam pojačan apetit tj imam straaasnu želju za slatkišima a i dobila sam tipa 2,5 kg u zadnjih misec dana…
Maca bile smo isti dan, jel to bilo 11.9.? I koliko je tvoj bebač tada ima? Mi smo bili malo manji od vas.
Ne znam šta mi je jer inače stvarno pamtim bas super te stvari a danas ko da imam amneziju, blank totalni. Uhhh!
Je je 11.09, moj je tada bio 1700 a mislim da si ti bila rekla da je tvoj bio oko 1600 . bome onda ste stvarno ekstra napredovali, meni je pregled u pon ko zna koliko cemo onda mi imat, 😂😂😂
url=https://daisypath.com]
Sutra imam pregled u dnevnoj bolnici, držite fige.. živo me zanima da li se posteljica maknula gore ili je ostala placenta previa... a sad kupanje i depiliranje Boze pomozi 😂 Prije desetak dana se obrijala i pitam muza jel dobro. Kaže je, super je... kad ja za tri dana tek osjetim neki ćuperak dolje. Ajme sramote 😆 Došlo mi da ga gađam 😂 Di on gleda 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji