Dobar dan! Cestitke svim mamama koje su rodile! Malo upadam ko padobranac, al citam ovo za zuticu i prozor. Prosli tjedan na tecaju nam je bila pedijatrica koja je rekla da ne pomaze drzanje djeteta kraj prozora jer kroz staklo ne prolazi ono sta je potrebno za bebu da "ubije" zuticu i da bi ustvari prozor trebao biti otvoren, da je beba direkt na suncu ili s bebom izaci van.
Treca sreca, sister je ostala trudna kad i ja, al je zavrsila u bolnici oko 7.tt, vanmatericna...
Zapelo je sve u jajovodu i napravila se tvorba 8.cm, htjeli su operirat ali nisu bili sigurni da li bi ili nebi pa su je ipak cistili lijekovima, medjutim tvorba se nije smanjivala, i beta hcg je biljezio trudnocu dosta dugo.
Nakon toga je isla na propuhivanje i otkrili su da su joj jajovodi puni nekih 'polipa' (ne znam kako se tocno zove), i da nemaju svrhu te da se obavi vadjenje, pa kasnije umjetna oplodnja.
Ona inace ima chrona i bila je operirana (crijeva) i sad su joj dr rekli da je to posljedica te bolesti odnosno operacije (hitno je zavrsila na op crijeva, mislili su da su jajnici u pitanju pa su prckali i tamo, naknadno skuzili crijeva i maknuli joj 20 cm debelog crijeva jer je bilo puno 'polipa')
Sry na detaljima, al gadno, da
Barbs, u domu zdravlja 2 dana po 2,5 sata je tecaj, slucajno sam bila u blizini kad sam isla pitat, a inace sam htjela u merkur al nije mi se dalo narucivat i mislim da duze traje (sto je ispalo super jer smo bez auta....cekamo majstora da javi vijesti...ak ce cifra ic gore, naj...smo, ako ce se dat popravit jer nesto je s kompjuterom u banani...)
Senoritakova, wow!!! 8 cm otvorena! Sretno i samo hrabro!!! Ovo je za pozeljet 👍🏻👍🏻
isuse, jadna žena
nadam se da već ima djece, iako svejedno je tragedija:(
žena-majka-carica:)
jel tko naručivao s Ethereala sad ovu novu turu kako su dobili pamučne tetre sa hit dezenima? Ja sam u četvrtak, poštar bio, donio neš s ebaya ali ovo ne....bi'će im je gužvara?
koliko inače čekate....maus....sretna?
žena-majka-carica:)
Violeta, cuvaj bebu. Ja sam dobila jos nekih sto sijedih kad je sveki isprdila da ce doc gosti kad rodim, rekla sam 'ok, ja cu bit u sobi s malim jer zelim prvo sebi doc kad rodim', veli ona 'ma samo kumove cemo pozvat'
Mislim si zovi sebi.
Jbt vec se sad osjecam ko paradna kobila!
Danas sam kupila dvije plahte, nepropusnu podlogu, bocni jastuk i jastuk/poplon za nosenje za 270 kn i nekom privat, malom ducanu.
Da sam u miru. Uspjela sam 'odradit' neki reprogram u banci, isplatila cijelu skolarinu, iako sam mozgala da na koju ratu razvucem zbog ovih radova...i onak : NE! plati si skolu.
I dobila rjesenje za vracanje svog prezimena, iduci tjedan mjenjam osobnu i vozacku 👍🏻
(Vidi sveki sta sam kupila danas i veli 'a mi vam nismo nista pomogli za bebu...'
Rekoh: 'nit ne ocekujem'
Al fakat ne ocekujem.
Cak sam i zaboravila do neki dan kad svekici par puta rekli da ce sinu dat 5.000 kn da kupimo za bebu, jos tada mi je bilo u glavi 'yeah right', nek si stede...)
Sad je forca da se postavi knauf iduci tjedan, dragi ce kupit sto fali od materijala...hehe..jer sam ujutro rekla da ne moze kutna dok ne sloze zidove (imaju sve osim vune), samo treba volje.
(Oni bi kutnu stavili pa radili a zauzima pola prostorije, rijec je o malom dnevnom)
Nema zajebancije vise.
jel tko naručivao s Ethereala sad ovu novu turu kako su dobili pamučne tetre sa hit dezenima? Ja sam u četvrtak, poštar bio, donio neš s ebaya ali ovo ne….bi'će im je gužvara?
koliko inače čekate….maus….sretna?
Nisam narucivala, nikako sa docekam oamucne tetre sa oblacima, slonicima i onim prvim dezenima :(
Ali L deku sam dobila za tjedan dana jer su cekali dostavu tog materijala, inace bi ju dobila isti tjedan
Violeta, cuvaj bebu. Ja sam dobila jos nekih sto sijedih kad je sveki isprdila da ce doc gosti kad rodim, rekla sam 'ok, ja cu bit u sobi s malim jer zelim prvo sebi doc kad rodim', veli ona 'ma samo kumove cemo pozvat'
Mislim si zovi sebi.
Jbt vec se sad osjecam ko paradna kobila!
Danas sam kupila dvije plahte, nepropusnu podlogu, bocni jastuk i jastuk/poplon za nosenje za 270 kn i nekom privat, malom ducanu.
Da sam u miru. Uspjela sam 'odradit' neki reprogram u banci, isplatila cijelu skolarinu, iako sam mozgala da na koju ratu razvucem zbog ovih radova…i onak : NE! plati si skolu.
I dobila rjesenje za vracanje svog prezimena, iduci tjedan mjenjam osobnu i vozacku 👍🏻
(Vidi sveki sta sam kupila danas i veli 'a mi vam nismo nista pomogli za bebu…'
Rekoh: 'nit ne ocekujem'
Al fakat ne ocekujem.
Cak sam i zaboravila do neki dan kad svekici par puta rekli da ce sinu dat 5.000 kn da kupimo za bebu, jos tada mi je bilo u glavi 'yeah right', nek si stede…)
Sad je forca da se postavi knauf iduci tjedan, dragi ce kupit sto fali od materijala…hehe..jer sam ujutro rekla da ne moze kutna dok ne sloze zidove (imaju sve osim vune), samo treba volje.
(Oni bi kutnu stavili pa radili a zauzima pola prostorije, rijec je o malom dnevnom)
Nema zajebancije vise.
Hahaha Yel… I ja jucer popizdila kad je svekar prek telefona rekao MM da kak su prije gosti dolazili drugi dan a kak sad to da "ocemo na pocetku bit sami". Mislim ono, puca mi k**** kak je bilo i kak se tko ponasao. Zna se kolko je babinje i da se zenu i bebu treba pustiti da dodju sebi. Ma mrs!
Umjesto ovog " niti ne ocekujem" ja bi joj rekla " da, niste" 😊😊😂😂 mrzim to blebetanje i hvalisanje a od djela ni d. Ni ja ni od koga nista ne ocekujem, ali ono nemoj pricat da ces dat lovu za kolica, a kolica vec waaaaay ago kupljena, brate daj onda lovu ili shut the f*** up!
Kiki, super za pregled!!! Steta sto ne znas za stanje dolje ali za kiji dan sam sigurna da ce te pregledati...
Yel, zao mi je radi sestre... A zs tečaj, odlično... Rijesit cete to jako brzo jer mi smo eto 4x morali ici..
Sortiraj odgovore
Najstariji