Pozdrav drage zene, ja nisam jos trudna(ili mozda jesam) ali da pitam vas koje jeste bolje cete znati objasniti i savjetovati me.. zadnju menst. sam imala 9.9 do 15.9 , ciklusi su mi 26 dana.. od 17.og do 24.og smo imali odnose svaki dan.. iduca menst. trebala bi doci 5.10(nadam se da necee)
Kada mogu napraviti test?
Je li dobro ako imas odnos svaki dan?
Je li rano za neke simptome?
Pozdrav, ja sam napravila isto clearblue test ali nakon 6 dana ocekivane menstruacije... i to popodne nakon posla , znavi ne prvim jutranjim urinom i za 2 sekunde dosao +... meni se samo jakooo spavalo i stalno sam piskila (valjda svakih pola sata) ... i kad je izostala sam posumljala ali nisam se nadala previse jer smo preko 10godina pokusavali pa me bilo strah nadati se... tako da ipak mozda malo pricekas bar dan prije ocekivane m. Sretno i zelim ti + 😍
Violeta i u nas je danas oblačno i vlažno....i tako bi trebalo bit i narednih dana. Ne ide nam u prilog za žuticu baš :/
ali dobro, nije jako žuta nego samo malo
kakogod - volila bih da je lipše vrime narednih dana da malo izadjemo...makar koji minut. Fali mi friški zrak
Nekidan sam išla u rodilište vadit punte iz reza, poželila sam baš tako biti na zraku (ali ona mi je ostala doma s didom pa sam žurila natrag....šteta)
žena-majka-carica:)
narukvica je s Plan T stranice, da….
ova
https://plant.hr/proizvodi/pomagala-za-mame-i-bebe/mamina-narukvica/
s tim da sam ju ja kupila u setu….plus je bilo 30% na sve taj vikend
ali svakako , kupila bih ju i po punoj cijeni sad kad znam kako mi je korisna
Treca sreca
Znaci ta narukvica funkcionira ?!
Odlicno... nabaviti cemo je onda , a bom cijena je super jos ako pomaze...
Bas sam te htjela pitati za next to.me da li je u upotrebi i da li je funkcionalna... ja sam je isto nabavila, nisam jos slozila ali imam vremena...
Nego gdje si uzela plahtice ?!
Pozdrav drage klokanice!
Ja ulijecem ko padobranac, ali nikako se nisam stigla javiti!
Vidim da je vas dosta rodilo, svima vam od srca cestitam, neka su bebani zivi i zdravi! Evo, ja sam u 35.tjednu i sve je uredno i redovno! Osjecam se dobro, kontrole prolaze bez stresa, mali se rita kao veliki! Cekam taj Dan! :D Mogu reci da me malo plasi neizvjesnost kako ce to sve izgledati ali u Bozje ruke!
Prvorotkinje, da li vam se bilo tesko uhodati, jel vam neobicno s malim smotuljkom?
Marina, ja sam pricekala da mi menga kasni oko 8 dana, moja preporuka je ne biti toliko opterecena time jer to vremenski, psiholoski i financijski izmara! Pricekaj tj dana kasnjenja, to svi ginekolozi predlazu, ako si trudna nece pobjeci a pouzdaniji je test! ;) ja sam isto uzela Clearblue digital i svjetlila je kao ona beba sta zmiga dok se ceka 3 min, meni je valjda vec nakon minutu ocitao debeli, masni plus! :D Nama je to bio prvi mjesec da smo odlucili raditi na bebi i imali smo odnose kako nam se dalo, niti smo pratili plodne dane ni nista! Cak smo dosta izlazili, pili alkohol taj mjesec dok nismo saznali da sam trudna...itd.
Sta se tice simptoma, ja sam imala menstrualnu bol o dolje miris kao da cu dobit svaki cas, dala bi ruku u vatru da cu dobiti, sve je upucivalo na to hahahaha Cak smo se selili i dizala sam neke teske stvari i muz kaze jao nemoj to sta ako si trudna, ja mu odgovorim sta ti mislis da je to tek tako, pa ljudi pol godine pokusavaju, osim toga sve mi je dolje ko da cu dobit klasicno, nemoj me zamarat hahahah i na kraju sam dobila, al plus na testu :D u prvi trenutak sam bila u soku, ono kao to je nesto krivo, sta ti stapici ko ce znat kolko je to pouzdano. Pa sam otisla za par dana vadit betu, koja je bila ko kuca velika, negdje 3000 hahahaha
Drugi i treci mjesec trudnoce sam imala jaku hiperemezu, doslovno nisam mogla nista u usta staviti kolko sam povracala, nisam dobila ni kg, uzasan period. Samo sam spavala i povracala. Mucnina se smanjila u 4.mj a skroz prestala u 5., krajem 5.i pocetkom 6.mj trudnoce sam pocela dobivati kile, apetit itd.
Drugo tromjesecje je bilo mrak, puna energije, izlazila svugdje, setala, radila...
Sad na par dana od 9.mj mi se opet stalno spava kao na pocetku, ali ne mogu spavat jer mi moram na wc svako 5 min, kad hodam imam osjecaj da me dole sve bocka, kao da ce se izlit tekucina iz mjehura, uzas... Samo kuham i odmaram. Za malog sve spremno srecom, na vrijeme, NE slusati bapske price vec se pocet spremat malo po malo...
Treca sreca, joj, vidis, dobro da si mi rekla za pisanje gramaze .. Ja koliko sam sunjava bih zaboravila
mameeeee koje vec imaju djecu, kad ste krenule izlaziti???
Mamisita, jjaaaaooo, nije lako .. stvarno nije lako... Jer ti nitko nije dao instrukcije... Aaaaliii za sve treba vremena.. drago mi je sto super napredujete...
Kod nas eto 2 dana kise... Odnosno, jutros je bila kisa i sad na buru okrenulo...
Evo me s pregleda, Vito ima 3400 😃 Opet me nije vaginalno gledala pa ne znam jesam li sto otvorena... iduci pregled je iduci cetvrtak a ako sto krene u meduvremenu rekla je da dodemo 😊 Na iducem ce mi pregledu radit ctg i vaginalni pregled.
Yel sretno i tebi na svim pregledima! 😊
Mame koje ste rodile - meni je drago da i dalje pisete u ovoj nasoj grupi jer tako pratimo sve sto nas ubrzo ceka! ☺️
Narukvica za dojenje se cini kao super stvar!
Cure imam pitanje, kako ste kupovale grudnjake za dojenje, koliko veće nego prije? Kupila bih bar još jedan da imam za početak, ali me muči koju veličinu uzeti 😏
Ja sam kupila pod kraj trudnoce u c&a i uzela sam br koji mi je odgovarao onda, moram reci da sam jako zadovoljna, super materijal, udobni, laki za odrzavanje👍👍
url=https://lilypie.com]
posteljina za chicco close2me......kupila u bubamara dućanu set s poplunom i svime....180kn u dućanu (na webu je bila akcija 150 ali pt je 30 pa opet na isto dodje....) mjere baš za nj
a sad sam vidjela u katalogu da im je na akciji 150kn.....u dućanu, za klub članove (2min traje izrada kartice, pitaš na blagajni)
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji